Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takový menší ale celkem znatelný problém se svým radiem v P307 s CD.

Některa CD mi přečte bez problému(originál i vypálené) ale některa CD mi zas vůbec nenačte(origináln i vypálené).

Tak jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo takovou zkušenost nemilou se svým rádiem a jestli to může být vada radia??? díky moc

Odesláno

ja mam ve felde radio JVC Kb-302(nejsem si presne jist), to ma konektor pro pripojeni ovladani pod volantem. tzn. ze ktomu lze dokoupit redukce z packy pod volantem k neoriginalnimu radiu. kolik stoji ale nevim. S displejem PP se muzes rozloučit, tam už nic z radia nebude

Odesláno

U Sony neni problém s propojení jak dálkáče tak displeje viz. http://www.stualarm.cz/produkt/53dpgs003-adapter-ovl-volantu-displej-peugeot/sony/ .Mrkni se i na toto, http://www.stualarm.cz/produkt/55usbpg010-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen/aux-vstup/ vyjde to levněji a neoriginál rádio by ti nerušilo vzhled palubky.Taky Flash-ka se ti vejde kamkoliv.

[upravil dne 15.7.2008 sekaj]

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Já jsem si koupil origo CD changer a mám po problému.

Kde si prosím sehnal ten cd měnič a za kolik?? Jaké máš rádio - RB3 ??

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

no to druhy je spis nahrazka menice

Tak jsem to taky myslel.Neoriginál rádio ti naruší vzhled palubovky a přes tento adaptér si budeš pouštět muziku např.MP3 přehrávače či Flash-ky.Nebude to nikde vidět a zloděje to nebude přitahovat.Nepřídeš taky,jak o displej tak DO ovládání.

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Původně zaslal: jirka639

no to druhy je spis nahrazka menice

Tak jsem to taky myslel.Neoriginál rádio ti naruší vzhled palubovky a přes tento adaptér si budeš pouštět muziku např.MP3 přehrávače či Flash-ky.Nebude to nikde vidět a zloděje to nebude přitahovat.Nepřídeš taky,jak o displej tak DO ovládání.

Jde to napijit i na rádio RB3 z 307 r.v.2001??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...