Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, všechny \"pežoťáky\". Mám velkou prosbu, nechal jsem si z Belgie přivést Peugeot 206 SW 1.4 HDI a velice by mě zajímala jeho servisní historie. Byl bych moc vděčný kdyby se mi to někdo zjistil. Podle tachometru má najeto 90 000 tisíc a bylo koupeno nové v únoru 2004. Vin číslo je VF32CHFXF41156742. Moc děkuji za případné odpovědi.

Odesláno
Původně zaslal: Georgio24th

Děkuji za radu. Navíc jsem zde ještě ke všemu zadal špatné VINko. Omylem jsem zadal číslo sv=ho starého \"pažoutka\". Můj nový plechový miláček má VIN VF32E8HXF43682724

datum a misto prodeje sedi presne 19.2. posledni oprava je 9.6. 2005 při 61500km ale zadne vazne opravy tu nejsou takže ok

Odesláno

Jen bych se chtěl zeptat jestli to chápu správně.

Jde podle VINka zjistit servisní historie popřípadě prováděné opravy či výměny dílů?

díky za odpověď

Wensdy

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

Jen bych se chtěl zeptat jestli to chápu správně.

Jde podle VINka zjistit servisní historie popřípadě prováděné opravy či výměny dílů?

díky za odpověď

Wensdy

Chápeš to zcela správně.;)

Odesláno

Nechcu strašit, ale to vypadá podezřele...:roll Jestli mělo auto zhruba za 1,5 roku najeto prokazatelně přes 60 tis. km, pak lze jednoduše spočítat, kolik jezdilo... Že by za 3 roky (od 06/2005) od poslední opravy najelo jen 30 tis. km není pravděpodobné!!! Samozřejmě se lépe prodává auto s 90 tis. km než-li třeba 160 tis. km..? I když toto autíko při slušném zacházení a na západních silnicích může být i při 160 tis. km super vůz a možná v lepším stavu, jak u nás provozovaný při 80 tis. km...???

Odesláno

Tím se utěšuju taky. To auto vypadá absolutně skvěle. Interiér jako nový, jen trošičku ošoupané loketní opěrky, pedály také nejsou moc sešlapané a motor je podle servisu také ve výborné kondici. Nad těma kilometrama těd docela dumám. Jsou prostě dvě možnosti, buď je to přetočené, nebo dotyčný dal auto po roce a půl třeba manželce a ta stím jezdila míň, nebo třeba dostal služební. Vrtá mi to hlavou celkem dost, ale snad bude vše O.K.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...