Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pani,

viem ze tema nefunkcnost airbagov tu uz bola rozoberana. A ze pravdepodobna chyba je v konektoroch pod prednymi sedadlami. Ja by som sa chcel spytat o ktore konektory sa to jedna. Vcera som sa tam pozrel a ja tam mam dvoje. Jeden konektor je pripevneny o sedadlo a druhy je schovany pod krytom na podlahe. Ktory s tychto konektorov je tie pre airbagy ? Pripadne by som vas chcel este poprosit o radu ako ten konektor rozobrat.

PS: P307 sw 2.0 HDI 100kw, 2004

Odesláno

A ktere airbagy ti nefungujou? Ty co jsou v sedadlech? Ridic i spolujezdec nebo jen ridic? Zkus to popsat podrobneji. Nemam pri sobe chytrou knihu, takze budto ti poradi nekdo jiny nebo budes muset vydrzet do vikendu... :papa

Odesláno

to neviem ktory airbag mi nefunguje :myslim mam P307 asi jeden tyzden. A po par dnoch mi zacal svietit airbag. Tak som hned behol na forum a hladal som moznu pricinu. Takmer vo vsetkych prispevkoch bolo pisane ze vo vacsine pripadoch sa jedna o kontakty pod prednymi sedadlami. Tak som sa tam isiel pozriet. Ale ako som uz pisal nasiel som tam dva konektory. Tak neviem ktory znich je ten pravy. Nakoniec mozno ani nebude problem v tych konektoroch, mozno to bude nieco ine :(

Samozrejme kludne pockam aj do vikendu ;)

Odesláno

konektor je oranzovy, tez draty k nemu vedouci jsou oranzove barvy, takze se to neda zamenit, ty ostatni konektory jsou priprava pro vyhrivani sedacek a pro elektricke nastavovani - posuv, sklon apod

Odesláno

ahaaaa, tak to bude ten co je pod plastrovym krytom na podlahe. tam som videl nejake oranzove droty. Ale konektor bol tusim sivy.

Vies mi aj poradit ako rozpojit tento konektor bez toho aby som ho poskodil ?

Odesláno

Tak chytrá kniha docela zklamala. Jediné, co jsem v ní našel o bočních airbagách bylo, že je třeba to svěřit servisu. :grr

Každopádně, pokud to budeš rozpojovat, odpoj alespoň baterku.

Zkusím se podívat, jak to pod tou sedačkou vypadá u mě, ale je tam dost blbý přístup...

Jsem ti moc nepomohl...

Odesláno

to mas pravdu, je tam velmi blby pristup. Rozmyslam ze by som tie konektory obysiel a prepojil by som to na priamo. t.z. konektor by zostal zapojeny tak jak je len by som este prepojil droty medzi sebou. Len teraz zistit ktory drot prepojit s ktorym ?:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Demontáž stredu volantu.

Poradte čo ste skúsenejší. Treba pri demontáži stredu volantu - je tam airbag - odpojiť konektory v stredovej konzole ako sa píše v príručke, alebo stačí odpojiť baterku? Potrebujem sa dostať ku kontaktom klaksóna a nechce sa mi rozoberať tú stredovú konzolu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...