Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, už delší dobu pozoruju, že se moje auto chová divně. Nejdříve mi turbo zpinalo az kolem 2500ot, do te doby byl motor ulpne linej. Ted z ničeho nic má snahu táhnout asi od 1800, ale ne tak jak by asi mělo. Prostě když prudce sešlápnu plyn, otáčky nelogicky rychle vyletí nahoru, ale patřičný výkon nikde. (řekl bych tak 66%). Nejvíce je to znát když sešlápnu trojku do kopce, to pak vyletí ot. až ke 3000, ale to auto netáhne, pak mírně klesnou. Je to jako kdybych šlapal při záběru trochu na spojku nebo co. Nevíte někdo, co by to mohlo dělat? že by načaté turbo?

[upravil dne 8.7.08 kenny456]

[upravil dne 8.7.08 kenny456]

Odesláno

Určitě je to spojka. Na 5. převodový stupeň šlápni na plný plyn. Najednou na plno. Pokud otáčky motoru vyletí nahoru a rychlost se nezvyšuje, tak je na 100% ojetá lamela spojky. No, jsou to pěkné peníze.

Odesláno

musim priznat, že sem nečekal, že by to opravdu mohla dělat spojka. Ale zajímavý je, že to nedělá pořád stejně a nikdy ot. nevyletí úplně na max. a taky bych řekl, že ráno když je ještě chladněji, tak to zlobí víc. zkrátka je to trochu závislé na teplotě vzduchu.

[upravil dne 9.7.08 kenny456]

Odesláno

Rada už tady zazněla dej 5 a plný plyn.Jinak zkus nějakého zkušeného řidiče,to že klouže spojka lze dost snadno poznat při jízdě.Zda ti ukáže diagnostika nevím,ale myslím, že ne.

Odesláno

Urcite spojka.Mne to robilo to iste.Skus to do neakeho strmejsieho kopca.Umna to preklzovalo uz na trojke pri prudkom zosliapnuti.

A az take strasne peniaze to niesu.Komplet spojkova sada 5000sk.

Odesláno

To bude spoječka... u těh HDi odchází celkem brzy. Už jsem měl tu čest. Otáčky vyletí a nic... co jiného by to mohlo být. Jak říkáš do kopce, kdy je vyžadována větší síla, to prokluzuje - 1. příznaky. Pak to ucítíš při předjíždění dokonce i na 5ku.

Odesláno

zdravim, tak to vypadá, že spojkou to asi nebude, zkoušel sem se rozjet se zataženou ruční brzdou a nejde ani trochu. a navíc mi začaly dost divně zlobit otáčky -vyletí při volnoběhu až na 3000 a i s rychlostí mi auto samo přidává, když nešlapu na plyn. tak nevim, dneska jedu na diagnostiku, tak dám vědět jak sem dopad

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...