Hics Odesláno 4. březen 2004 Odesláno 4. březen 2004 Spíš takovey dotaz na majitelé diseloveych 405 - novey model. Padá mi nafta a než se do toho nějak brutálně pustim, tak scháním typy, kde sou nejprůserovější místa. Nechce se mi měnit kompletně celý hadice. Nemám pocit, že by byli steřelý - někdo tu ten výraz nedávno použil a moc se mi líbí... Když začny pumpovat balonkem, tak je zprvu slyšet někde v trubičkách ševel vzduchových bublinek. Jen je mi divný, že se vždycky dostane vzduch do nafty a ta nafta přitom nejni nikde vidět, že by tekla... JE to bordel...:D:D Díkes za nápady. Citovat
Stefan Odesláno 4. březen 2004 Odesláno 4. březen 2004 a co zrovna kolem toho balonku je tam tesneni,membrana a taky opcas hadicka od filtru k cerpadu Citovat
Ladis Odesláno 5. březen 2004 Odesláno 5. březen 2004 No, pak zkus vyhodit hadici u nádrže, a foukni do celýho palivovýho systému vzduch. Se ukáže kde to bude syčet. Kromně čerpadla, ale když zapneč klíček, nebo přemostíš drátem ventil tak by to mnělo jít až na čerpadlo. Třeba to bude sát vzduch kolem hřídelky od táhla plynu. Pokud vedle nebudou borci dělak se zbíječkou, tak to uslyšíš. Já mám membránu, jak se zdá, ten balonek je asi hodně slabé místo na Pegi. Citovat
Hics Odesláno 5. březen 2004 Autor Odesláno 5. březen 2004 díkes za rady. Dám si randezwous s Wašendou a prolezu to. S tim vzduchem to je good idea. Citovat
oddie Odesláno 5. březen 2004 Odesláno 5. březen 2004 No nazdar, ty si zase vymejšlíš blbosti... To se schválně přijedu podívat, až budeš nafukovat nádrž, vsaď se, že ti vyletí víčko! Jinak jsem tam byl včera do čtvrt na deset, ale mám přeházený ty tlumiče a komplet všechny silentbloky, eště na poslední chvíli se dokupovaly i kosti, když už, tak už... eště se doplížím na geošku a mám to z krku. No teda nemám, páč jsem našel dirku v manžetě L poloosy, ale už jsem na to ňák neměl sílu Citovat
Hics Odesláno 5. březen 2004 Autor Odesláno 5. březen 2004 Pro kosti si zajeď na jatka woe! :D:D No nějak na tuďouru přijít musim ne? Sem si neydříf myslel, že že je to tím, že se odpíná íhned po nastarování žhavení, ale jaxi chyba láfky... S nedif, že mě sejří, že musim každý ráno poslouchat buď kockání, nebo jít pumpovat. Hele, že to nebude čerpadlo viď ? řekni, že ne! :D:D Citovat
oddie Odesláno 5. březen 2004 Odesláno 5. březen 2004 Určitě to bude čerpadlo! Nechceš jiné? Zrovínka jako na potvoru bych tu jedno měl, to je ale náhoda, co? Citovat
Hics Odesláno 5. březen 2004 Autor Odesláno 5. březen 2004 Ty mě chceš vykrvácet z poslední koruny ne? Dyk budou daně člověče! Citovat
oddie Odesláno 5. březen 2004 Odesláno 5. březen 2004 Uhodl To musim stihnout, než budou ty daně, né? Pak už nebudeš mít ani kačku... Citovat
Stefan Odesláno 5. březen 2004 Odesláno 5. březen 2004 tak me napadlo nemuze v tom mit prsty ta tvoje vyfikundace na snizeni spotreby Citovat
Hics Odesláno 6. březen 2004 Autor Odesláno 6. březen 2004 No teď si mě Štefane smrtelně urazil!:D:D Ta je napojená na přetlakovej vzduch z turbíny, takže zcela jnej okruh. Jo a mmch. Sem skoro vyjezdil nádrž jen na \"spopro\" režim a oproti běžnýmu průměru o 150 km víc. takže to funguje sqěle!!!! :o:o Citovat
Stefan Odesláno 6. březen 2004 Odesláno 6. březen 2004 se omlouvam nevedel sem jak to funguje ani ted mi to neni jasny musel bych to asi videt jen me to napadlo a na padani nafty sis pred tim nestezoval tak snad proto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.