Guest DD Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Kdyby nekoho zajimaly dojmy z vikendu s BMW 335Ci http://blog.dadriva.org/default.asp?Display=360 Citovat
Kekros Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 tak to sis to docela užil:super akorát mi tam drobet zarazil ten ukazatel teploty - jestli jsem viděl dobře 170 a žádná červená , ale jinak krásný Citovat
Kekros Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 jo to bude asi olejíček, tak to pardon Citovat
urdemala Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 moc hezky napsaný, mohl by ses tim živit co se toho vozu týče, taky bych si dal líbit mít tu možnost a parkovat s nim před barákem Citovat
Gargamell Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Povedené... přečetl jsem jedním dechem. Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Napsané je to špičkově. Auto je to krásné, motor výborný, podle mě škoda toho automatu. Jinak bych ho bral všemi deseti. :aut Citovat
Guest DD Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 BoneDaddy> Uprimne receno bych to v manualu ani nechtel. Automat je skvelej, radi rychle, v manualnim rezimu klidne podrzi u omezovace .. zkratka bych fofrklacek klido ozelel . Dekuju za pozitivni kritiku Citovat
Berkoff Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 hele, nestal si nahodou na benzine v mlady boleslavi, a nestal tam u tebe parek dva kluci a holka dyz si odjizdel? twe, sme na tebe koukali jesi si to byl ty akorat ze to co sme koukali melo na boku a vzadu napsano BMW neco, a ze to ma originalni dily BMW, tak to si asi nebyl ty, a sedela tam pani, ridic / pan v rukavickach, a asi synator, ale vypadalo to uplne stejne, proste bmw na okruhy [upravil dne 8/7/08 Berkoff] Citovat
Guest DD Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 berkoff> Nestal . V MB jsem vubec nebyl . Citovat
jozefsv Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 ha,este ze mam 207 koni:D.tak ako pises,clovek mnohokrat nezmyselne pridava a ubera len aby si vychutnal ten tah,zvuk.aj ked mam este dost daleko ku 300 ps.pekna recenzia Citovat
Fusion Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Ono se už těch aut se spojkovým pedálem moc nedělá a \"vadí\" to jen těm co to nezkusili. Krásný auto, jenom nevím jestli u BMW byly ty turba zapotřebí. Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Fusion Ono se už těch aut se spojkovým pedálem moc nedělá ..... To je právě ta chyba. Citovat
Fusion Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Fusion Ono se už těch aut se spojkovým pedálem moc nedělá ..... To je právě ta chyba. Zkus krotit 300 koní klackem a pedálem bez různých elektronických výmožeností a pak si to povíme Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Fusion Ono se už těch aut se spojkovým pedálem moc nedělá ..... To je právě ta chyba. Zkus krotit 300 koní klackem a pedálem bez různých elektronických výmožeností a pak si to povíme Než já budu krotit 300 koní tak už se bude řadit myšlenkou. Citovat
Guest DD Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Fusion Krásný auto, jenom nevím jestli u BMW byly ty turba zapotřebí. BMW prechazi pomalu na preplnovani. Mensi obsahy, vyssi vykony, lepsi charakteristika a nizsi emise. Vlastne 335i byla jedna z prvnich vlastovek a musim rict, ze je fakt povedena . Turbiny davaji standardnimu trilitru uplne jinej rozmer a to je vykonovej skok \"jenom\" asi 40 koni... (zato vice Nm) Citovat
Fusion Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: DD Původně zaslal: Fusion Krásný auto, jenom nevím jestli u BMW byly ty turba zapotřebí. BMW prechazi pomalu na preplnovani. Mensi obsahy, vyssi vykony, lepsi charakteristika a nizsi emise. Vlastne 335i byla jedna z prvnich vlastovek a musim rict, ze je fakt povedena . Turbiny davaji standardnimu trilitru uplne jinej rozmer a to je vykonovej skok \"jenom\" asi 40 koni... (zato vice Nm) A jako základ použili některej ze starších řadových šestek? A má to nějakej Vanos? Proti turbu nic nemám, ba naopak, problém je, že se těch dobrých turbobenzínů v minulosti moc neobjevilo. U novýho auta prdět, otázka co to udělá po 100tis. Citovat
Guest DD Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Fusion A jako základ použili některej ze starších řadových šestek? A má to nějakej Vanos? Proti turbu nic nemám, ba naopak, problém je, že se těch dobrých turbobenzínů v minulosti moc neobjevilo. U novýho auta prdět, otázka co to udělá po 100tis. Mam za to, ze je to standardni radovej sestival s Vanosem, ale jistej si nejsem. A vydrz - zalezi na zachazeni. Taky jsem se ptal dealera, jak to vydrzi, kdyz jsou tam dve turba a jedno fouka prakticky od volnobehu, a rikal, ze zkusenosti s ojetyma kouskama zatim moc nejsou, ale ze podle tradic BMW hada, ze slusne jezdeny kousky vydrzi standardnich 350 tisic a vic. Samozrejme pokud tomu clovek naklada jako debil od studena, tak se to nekde projevi.. Citovat
Přema Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Vím že jsi tu může každý psát co chce ale nesebral jsi mi název tématu??????? to Tak jsem trosku \"335-koval\" zavání mojim standartním nazyváním temat......ale budiš,já jen pro informaci......:o:o Citovat
urdemala Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Přema Vím že jsi tu může každý psát co chce ale nesebral jsi mi název tématu??????? to Tak jsem trosku \"335-koval\" zavání mojim standartním nazyváním temat......ale budiš,já jen pro informaci......:o:o taky mě to zarazilo, teď sem nevěděl, jestli tu nemáš dvě identity :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.