Irbe01 Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Zdravím, mam problém, že když překročím rychlost cca 70km/hod, tak mi začne hučet přední náprava:grr. Nevíte čím to může byt?Jenom bych ještě řekl, že tam mam nové pneumatiky a před výměnou jsem si toho hučení nevšiml, tak jestli to třeba není špatné vyvažení kol nebo tak něco. Diky za případné nápady:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Vyvážením to nebude, cítil by si aj chvenie na volante. Skontroluj tlak, či su správne nahustené. Môže to byť spôsobené aj vzorkom pneu, niektoré sa zvyknú po čase ujazdiť, alebo si budeš musieť zvyknúť. Citovat
4ever Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 podobny problem mam aj ja, pocut to bolo tak od 60km/h, bol som s gumami v pneuservise, tam mi ich znamy zhodil, vyvazil, pozrel a skonstatoval ze su dobre, vtedy lozisko az tak nebolo pocut pri potoceni kolesa volnou rukou, teraz po dovolenke a prejdeni 1500km z toho vyslo ze to je lave predne lozisko... Citovat
Irbe01 Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Chveni prave citit je, ne nejak moc, ale je tam a prave zacne az kdyz je tech cca 70 a zacne se to ozyvat:grr. Takze s tim chvenim by to melo bejt to vyvazeni jo?Ty gumy by snad meli bejt bez nejakych spatnych vlastnosti, sou to Continetal Eko 3 nebo tak nejak. Nahustene sou dobre, maji furt tak cca 2.3 atm nebo v cem se to meri.Nebo kolik je podle vas idealni tam davat tlak? Citovat
ThorR Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Idealni tlak je u kazdeho modelu jiny a dokonce u kazdeho rozmeru, takze si podivej kde to mas napsano, vetsinou to byva na vicku nadrze nebo na sloupku Citovat
stalmik Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 mě to nikdy pneumatiky nedělaly jenom ložiska.. např. teď mam v háji zadní náboje tak čekám na výměnu.. Je tam řev jako v kombajnu ;) Citovat
Irbe01 Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Kua snad lozisko neni v haji, potrebuju trochu pres prazky vydlelat pak az spravovat:grr. Dik se mrknu:super Citovat
hribe Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 taky mi hucely predni kola na 306ce, byly to loziska, taky tak od rychlosti 60-70km/hod ... hribe Citovat
Irbe01 Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Tos me teda moc nepotesil...asi si nepamatujes kolik stala vymenna ze? Citovat
stalmik Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Irbe01 Tos me teda moc nepotesil...asi si nepamatujes kolik stala vymenna ze? tak ono záleží kolik máš najeto jestli jsi kupoval auto nové atd protože na vše je záruka.. většinou na dva roky nebo u auta na počet najetých km.. pokud nový majitel nějsi tak se tě to netýká.. Mě vyšlo jedno přední ložisko SKF na 1470Kč s DPH a práce cca 500Kč u známýho ale v autorizáku to bude tak vynásobeno čtyřmi.. Citovat
Irbe01 Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Je to uz veteran celkem, je to 93ka takze zaruka zadna samozrejme. Tak na 406ku pocitam ze to je trosku drazsi, ale i tak tech 1500 se celkem da...hlavne at to neni nic horsiho:bacha Citovat
stalmik Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Irbe01 Je to uz veteran celkem, je to 93ka takze zaruka zadna samozrejme. Tak na 406ku pocitam ze to je trosku drazsi, ale i tak tech 1500 se celkem da...hlavne at to neni nic horsiho:bacha Nemělo by být horší.. a cena bude podobná.. zak tolik se to neliší hlavně máš na x tisíc pokoj ale já vždy měním i to druhé pokud se jedná o párovou součástku.. Ono když odejde mechanicky jedno tak si myslim že to nebude dlouho trvat a odejde i druhé.. Citovat
pastorek Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Podľa toho čo tu uvádzaš pozoruješ to hučanie od výmeny pneumatík. Na tvojom mieste by som počkal aspom 2 - 3 000 km a sledoval. Ak je to pneumatikami tak to bude ustávať. Ak je to ložiskom tak sa to bude zhoršovať a prejaví sa i vôľa. Pekne hučať vie i ložisko uloženia pravej poloosi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.