buml Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Petre, dobry,ale bejt Vercou, tak uz te za ty blbiny prepulim:super Citovat
Honza z Nera Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Třeba se zvedne i návštěvnost stránek nebo srazů no spíš ne no ale snažím se ne? Na vlastní oči jsem to viděl, a fakt to není fotoshop. Mimochodem, můj kolega z práce, bydlící v Kojeticích si tě také všimnul, a pak se mě ptal, co to jako mělo bejt. Odpověděl jsem, že to byl muž, který má srdce jen pro pežota. . . . . Citovat
čakom Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Pe.Tr: Dobrý Asi v sobotu navečer tam dorazím. Citovat
janča205 Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Tak tohle se ti opravdu povedlo:potlesk Citovat
MJSytic Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Ale jinak je prej úúúúúúúúúplně zdravej :D:D Pěkný, chválím:super:potlesk Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 no ženě to samozřejmě nevadí pač je tolerantní a v mých koníčkách mě podporuje že . jinak dělala to reklamka a cenovka je jen cca 800 ,- ale po znamostech a navic je to jednoduche a ne dlouho vydržívší , tak dvě myčky a je to dole což mi nevadí , šlo mi jen o nějaké zviditelnění klubu(resp srazu a to že se něco děje) což jsem i sliboval v kandidátce. Honza z Nera: vidíš , funguje to jinak to auto stoji za plotem u Domanskho takže učel plní ažaž :D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 jojo, je to super propagace, taky ji používáme jen s tím rozdílem Pe.tře, že jsme tohle autí dostali od Fiatu jako služební do klubu. Hele, to by taky Domanský mohl ne? 308 by byla fajn schválně se ho zkus zeptat [upravil dne 7/7/08 minimaxa] Citovat
Bohouš Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Pe.Tr. - až budeš potřebovat příště podobnou koninu, tak dej echo. Brácha ti takovejhle nápis řízne za pár šušní :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Bohouš Pe.Tr. - až budeš potřebovat příště podobnou koninu, tak dej echo. Brácha ti takovejhle nápis řízne za pár šušní :D:D umí i lepit Citovat
Bohouš Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Jeden brácha dělá grafiku a druhej lepí........:roker Citovat
John Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Bohouš Jeden brácha dělá grafiku a druhej lepí........:roker Tak to je supr duo..... :D Ne vážně musím říct že jsou oba moc šikovný Citovat
Driver Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Bohouš Jeden brácha dělá grafiku a druhej lepí........:roker A co máš na starosti ty? Ty děláš lepící dozor? Citovat
MJSytic Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Bohouš Jeden brácha dělá grafiku a druhej lepí........:roker A co máš na starosti ty? Ty děláš lepící dozor? Dohazuje kšefty a bere si 50% Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 no jestli to dělají tak jako spravují auta , tak nevím nevím Citovat
Bohouš Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 V poho, já to nenutím......jen, že 8 kil za vyřízlej nápis do bílé samolepky je docela úlet :P Citovat
Creams Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 JJ TROŠINKU drahý, ale jak nemáš známe tak je to normální cena. Otec si nechával vyřezat menší napisy na auto a platil 1200kč a po známosti tak 350kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.