Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dostal sa mi do ruky novy motor peugeot 307 1.6 16V (TU5JP4) este nebol nastartovany, ale ma tam nove vackove hriadele s oznacenim, vyrazene priamo na vacke (JP4 5 B332 03) a v mojom povodnom su vacky (JP4 1 A289 02) a nikde neviem najst na webe nejaku tabluku s oznacovanim vackovych hriadelov, preto ked niekto nieco vie poprosim o pomoc rad by som ich identifikoval este pred startovanim, mam tam na mieru robene aj vyfukove zavodne zvody, ale nakolko clovek ktory tento motor skladal uz nieje medzi nami, nemozem ziskat vicej podrobnosti o upravach v tomto motore

Odesláno

Ty svody jsou zajímavý, takovéhle jsem ještě neviděl (továrně vyráběné)... dělají se 4-2-1 od Racelandu, ale ty vypadají úplně jinak. :) Tohle bude asi zakázková výroba... Tu vačku ti neřeknu, sice plánuju pro kontrolu otevřít ventildekly, ale až po prázdninách, až budu dávat svody.

Odesláno

No neviem ja mam motor TU5JP4, ale jednoznacne ked iba nezavodis na aute, by som isiel do 4-2-1, ved zavolaj do Racelandu a povedia ti na ake motory to pasuje :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

vacky... jak pises ta cisla vacek

tak nevim z ceho ty tve jsou, ale dela s ebezne ze tyhle motory dostavaji vacky z vtsa citronu, u nas tedy 106 s16, a prebrusuji se, prootze maji jiny zdvih, rekneme zavodnejsi... tak to jen tak na okraj

Odesláno
Původně zaslal: michal 206

ty svody mam doma a jsou nove nepouzite a jsou na prodej. zajem nekdo na 206? jo jdou i na 307 i 106, ale kazdej motor ma jinak katik, takze 206 je ideal....

s ladenejma svodama bych katik asi neresil chlape :))) to je jako kdyby ti tobogan ustil do trubky od umyvadla :)

Odesláno
Původně zaslal: michal 206

ty svody mam doma a jsou nove nepouzite a jsou na prodej. zajem nekdo na 206? jo jdou i na 307 i 106, ale kazdej motor ma jinak katik, takze 206 je ideal....

Které přesně? Já bych měl možná zájem...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Pěkné. :super Já teď dobrousil plastový sací manifold (ikdyž vzhledem k jeho bídné kvalitě stejně sháním kovový manifold z TU5JP4S, použité v C2 VTS), na cestě je na míru naladěné sací potrubí z Anglie, svody v konfiguraci 4-2-1 (to bude sranda tam nacpat, ale když to jde u C2, musí to jít i u 206ky :D), sportovní kat a silně uvažuju o vačkách. :) Takže teď mám celkem co dělat. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...