paja1971 Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 zdravim potreboval bych poradit temer pokazde po seslapnuti brzd ped. mi to vypisuje hlasku left hand stoplamp bulb faulty vymenil jsem brzd. zarovku nic noveho a jeste mi to dela pri blinkru doleva ale nekdy dva dny nic a najednou znovu uz mi z toho pipani sedivi vlasy mam 407 2.0 executive 11´/04 rposim pordte dik Citovat
sigi205 Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Ahoj Pájo, koukám že si se přihlásil , a máme pár dní od sebe narozky, Já mam 205 gti tak ti moc nepomužu ale počkej on to někdo přečte a poradí, ještě hajaj čus bus:) Citovat
paja1971 Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 dik za nadeji taky doufam ze to nekdo očihne a da mi vedet:super Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Pravdepodobne bude zlý kostriaci bod pre ľavé zadné svetlo. Citovat
paja1971 Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 a kde bych to prosim te mel hledat Citovat
janou Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Robilo mi to tiež,bol som v servise - brzdy a smerovka.Vymenili mi spínač na brzdách a prehrali novší softvare BSI .Od vtedy už žiadne falošné hlášky nemám. Cca 700sk. Citovat
denoo Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 no nemal som skusenosti este zo ziarovkami vypalenymi, ale ked sa mi vypali napr prava predna stretavacia ziarovka , tak mi to napise vnutri hlasku na displey ??? inak neskusali ste uz niekto pozriet sa pod krtykou co je na sedadle napr vodica, kde sa dava povodne vypinac na vyhrievane sedadla, ze ci tam je vyvedena aspon kabelaz, tj priprava na vyhrievane sedacky?? Neda sa mi tu krytku akosi vytiahnut ,a nechcem to zlomit [upravil dne 6.7.2008 denoo] Citovat
janou Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Mne stretávacie nehlási.Parkovacie ano. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Malo by hlásiť aj stretávacie, ktosi tu na fóre ich menil za xenóny a po prestavbe mu to naďalej správne hlásilo vypálenú žiarovku keď xenón vypojil. Citovat
denoo Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 no ja som dnes skusil vyndat stretavaciu ziarovku z laveho predneho svetla , a po nastartovani mi to zahlasilo zlu ziarovku lave predne svetlo, takze funguje je to aj na stretavacich na malom displey v strede budikov mi to dalo obrazok ziarovky Citovat
nanux Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Malo by hlásiť aj stretávacie, ktosi tu na fóre ich menil za xenóny a po prestavbe mu to naďalej správne hlásilo vypálenú žiarovku keď xenón vypojil. Jj, to jsem byl já Citovat
janou Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Bol som prekvapený keď mi kolega na káve povedal ,že mi nejde ľavé stretávacie svetlo. Može to biť podmienené novým softvare v bsi ,ale iné žiarovky mi to hlási. Citovat
denoo Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 no ja mam najnovsi soft , mam farebny displey , nemoze to byt aj tym? Lebo na malom displey nakresli len ziarovku, ale na farebnom napise vetu ktora ziarovka je zla presne , aj ked ma napadlo, ja som natvrdo vypojil ziarovku stretavaciek, zeby mi napisalo ze ziarovka chyba miesto toho ze ziarovka je vypalena, je to rozdiel ked je v zastrcena vypalena ziarovka alebo ked tam ziadna nie je??? ci to je to iste, je jedno ci je vypalena alebo ziarovka vytiahnuta? Citovat
janou Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Mne hlásilo pred výmenou softu a stlačení brzdového pedálu brzdovú a smerovú žiarovku. Pritom žiarovky boli v poriadku.V T... servise mi nahrali nový soft a vymenili spínač na brzdovom pedáli ,od vtedy mi urobilo bsi len jednu hlášku a to parkovaciu žiarovku v pravom prednom svetle. Prvý krát som si všimol že mám vadnú stretávaciu žiarovku na bráne keď vyťahujem auto zo dvora .Druhý krát keď mi to povedal kolega.To by znamenalo , že okrem stretávacích mi to hlási poruchy.Neviem či je možné cez diagnostiku nastaviť ktoré žiarovky to má hlásiť a ktoré nie ale na novej oktavke sa údajne dá nastaviť aj percentuálne denné svietenie žiaroviek .Ja mám nastavené automatické svietenie a pri tomto nie je možné prepnúť svetlá na dlhé ,len blikať s nimi.Pokiaľ chcem prepínať na diaľkové musím si páčkou navoliť stretávacie svetlá. Možno že je aj v tomto nejaká drobná záľudnosť a auto(bsi ) nevie že má hlásiť chybu. Nechcem nikoho zavádzať píšem ako sa chová to moje - 407 1,6 hdi 6/2005 Citovat
HonzaZ Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 2denoo: vypálená žárovka a žádná žárovka je to samé - měří se tam odpor smyčky. V obou případech to dává nekonečný odpor. Mě když praskla žárovka na potkávačkách tak se mi objevila přeškrtnutá žárovka na malém displeji mezi budíkama, píplo to a napsalo to na displeji nad radiem že je vadná žárovka v potkávačkách. [upravil dne 7.7.2008 HonzaZ] Citovat
denoo Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 jj, presne aj mne preskrtnutu ziarovku na malom displey , ale na velkom mi napisalo presne ktora , aj ci prava alebo lava Citovat
Rogi Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Tak už je to tady. Falešné hlášení \"left hand stoplamp bulb faulty \" (žárovka v pořádku) a po nastartování někdy hlášení \"ESP/ASR system faulty a Speed control system faulty\". Navíc nepříjemný doprovodný jev, nemohu pohnout pákou automatické převodovky z parkovací polohy. Musím vypnout motor, znovu nastartovat a doufat, že se hlášení neobjeví, abych mohl pákou manipulovat. Musím se tedy ještě podívat na brzdový spínač, jak zde na fóru byla zmíněna souvislost... Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Áno, všetky tri systémy majú spoločnú vec a to brzdový pedál a samozrejme tie spínače na ňom. Mne keď blbol spojkový spínač tak to tiež hlásilo Speed control system faulty (chyba tempomatu). Citovat
Rogi Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Demontoval jsem brzdový spínač otočením o 90 st., má bajonetové uchycení. Nese jeden rozpínací a jeden spínací kontakt a ke kabeláži je připojen násuvným 4konektorem. N a jednom z kontaktů jsem naměřil přechodový odpor. Dotekové plochy jsem vyčistil, vystříkal kontaktolem, seřídil přítlak. Po zpětné montáži se žádné hlášení už 3 týdny neobjevilo (musím zaklepat na dřevo) Zajímavé je, že, zřejmě s měnícím se přechodovým odporem, se vystřídala celá plejáda chybných hlášení, od \"vadné\" levé směrovky, přes všechna výstražná světla až v poslední fázi i \"vadné\" mlhovky a ke konci se závada objevovala už při každém brzdění. Citovat
Araya Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Ano,stejný problém-levá zadní lampa a směrovka hlásila vypálenou žárovku většinou při současném přibrždění ale někdy i bez.Všechny žárovky byly v pořádku,nasadil jsem zpět a v pohodě.Za dva dny znovu:bacha tak jsem to znovu rozdělal a žárovku po žárovce prostříknul kontaktním sprejem a od té doby bez problémů.Zajímavé je,že to všem dělá na levé lampě a u 307 taky...že by někde soudruzi udělali chybu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.