Přejít na obsah

Rogi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Nový Jičín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Rogi's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Rogi

    Olej nad rysku

    Zaznamenal jsem také "přibývání" oleje, ale až jsem si přečetl tento příspěvek došlo mi, že jsem aktuálně celou zimu jezdil jen po městě, krátké tratě. Při porovnání hustoty a viskozity odčerpaného oleje s olejem vypuštěným z jiného vozu se také přikláním k tomu, že je olej naředěný naftou. Má někdo podobnou zkušenost? Peugeot 407 2,0 HDI 16V AUT 6, r.v. 2004
  2. Rogi

    ako ziskat mapy rt3

    OK, omlouvám se, přepískl jsem to ve chvatu....
  3. Rogi

    ako ziskat mapy rt3

    [upravil dne 12/8/10 Pe.Tr]
  4. Rogi

    Chyba ABS/ESP/ASR

    Tuto chybu mi to hlásilo také, po vytažení brzdového spínače a vyčištění kontaktů se již hlášení neobjevuje.
  5. Rogi

    chybova hlaska

    Demontoval jsem brzdový spínač otočením o 90 st., má bajonetové uchycení. Nese jeden rozpínací a jeden spínací kontakt a ke kabeláži je připojen násuvným 4konektorem. N a jednom z kontaktů jsem naměřil přechodový odpor. Dotekové plochy jsem vyčistil, vystříkal kontaktolem, seřídil přítlak. Po zpětné montáži se žádné hlášení už 3 týdny neobjevilo (musím zaklepat na dřevo) Zajímavé je, že, zřejmě s měnícím se přechodovým odporem, se vystřídala celá plejáda chybných hlášení, od \"vadné\" levé směrovky, přes všechna výstražná světla až v poslední fázi i \"vadné\" mlhovky a ke konci se závada objevovala už při každém brzdění.
  6. Rogi

    chybova hlaska

    Tak už je to tady. Falešné hlášení \"left hand stoplamp bulb faulty \" (žárovka v pořádku) a po nastartování někdy hlášení \"ESP/ASR system faulty a Speed control system faulty\". Navíc nepříjemný doprovodný jev, nemohu pohnout pákou automatické převodovky z parkovací polohy. Musím vypnout motor, znovu nastartovat a doufat, že se hlášení neobjeví, abych mohl pákou manipulovat. Musím se tedy ještě podívat na brzdový spínač, jak zde na fóru byla zmíněna souvislost...
  7. Rogi

    Automatická převodovka

    Pro informaci jsou zde údaje z provozu s automatickou čtyřstupňovou převodovkou, 407 2.0 HDI 16V AUT, r.v.2004. Za posledních 8000km spotřeba 8l/100km převážně městský provoz a kratší trasy. Plynulost řazení/podřazení je těžko manuálně napodobitelná.
  8. Pokud to pomůže, jsou zde údaje z provozu s automatickou převodovkou, 407 2.0 HDI 16V AUT: Za posledních 5000km spotřeba 8l/100km převážně městský provoz a kratší trasy.
×
×
  • Vytvořit...