pokornyzde Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 na palubce mi začala blikat kontrolka airbagu. Co muže být příčinou? Dik Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 řešeno několikrát mrkni pod sedadla ,většinou uvolněný konektor,chce to napružit kontakty a pak většinou přestane blikat.Dost častá závada Citovat
Welis Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Jo je to tím konektorem pejne debilni je unavenej mohly tam dat lepsi silne uvažuju o tom ze tam narvu cokoladu a bude.... jo jinak je to pod sedadlem řidiče takže když si to narovnas a pak odklopis sedacku pokud mas jak ja tri dverko nebo to nekde drcne tak se zase rozvisti fakt otrava... Citovat
enikybeniky Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Taky mi to začalo za jízdy blikat a po zastavení jenom svítit... Můžu s tím zašolichat i za běhu motoru, nemůže se nic stát? Koukal jsem na ty konektory a jsou tam nějaký ne moc napevno, no... [upravil dne 27/3/10 enikybeniky] Citovat
martis Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 ja som to stikol a dal som na cokoladky a pokial bude blikat dalej pozri pod strednym tunelom ako je popolnik ja je tiez koncovka na spolujazcov airbag mne aj ta zlobila! ale 90% je chyba pod sedadlami (pyropasy) maju zly kontkat niekedy staci par krat rozpojit a napojit spet a bude problem odrstraneny docasne potom po case sa zase rozblika pkial sa to neprerobi.cize kontrola konketorov pod sedadlami a ked bude blikat dalej skontorlovat tu koncovku po strednym tunelom ako je popolnik.a bude ok Citovat
enikybeniky Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Tak jsem zkusil několikrát odpojit a zapojit ten oranžovej konektor (i ten hněden vedle - nevim, na co je), ale furt nic, kontrolka bliká a někdy po čas jízdy i neustále svítí. Přitom autotest airbagů po otočení klíčkem proběhne v pohodě... Myslíte, že by mohlo pomoct to spojení drátů? Citovat
koblih69 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Zajeď si na diagnostku - ukáže ti přesně který AirBag to je pak se ti bude líp hledat. Pokud to nejsou kon. pod sedačkou tak další kandidát je kroužek pod volantem. Citovat
enikybeniky Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Ok, musí to být přímo diag v Peu? Citovat
martis Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 pod sedadlami by mal byt ten hnedy konektor,modry je na bocny airbagy,skontorloval si aj tu spojku po stredovym tunelom??? u mna asi 1mesiac zlostilo preesne ona,tie konekoty pod sedadlami som spojil cokoladkou so zaciatku nic a potom bolo pravidlom ze to ostalo svietit!! tak som isiel po kabloch a problem som pod pod tym stredovym tunelom,rozober tu pravu cast co je na stredovom tunely ako je vyduch (fukanie na nohy) a tam najdes jednu hnedu svorku?!!tu skus skontrolovat a ked nie tak az potom chod na diag!!ok? ten test aj mne urobilo vsetko zhaslo a za cca 6s to zacalo (svieti,alebo blikat)teraz fakt neviem co to robilo,mne uz zacina blbnut konektor na bocne airbagy asi stym urobim kratky proces Citovat
enikybeniky Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Modrej konektor tam nemám, mám jenom oranžovej a hnědej. Ok, takže vytáhnout ten průduch a tam bude hneda svorka? Kouknu na to.... Citovat
martis Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 nasiel som tu na fore nejake foto,ale nieje to presne to co som hladal,tak ti dam tu 2 obrazky som vyznacil cerevenym kruhom kde asi je ta spojka.oraznzovy neviem teraz naco je,ale pod sedadlami odpojil asi 5krat a napoj spet vsetky konektory,nic sa stym nemoze pokazit,len pre istotu,ale na pyropasy by mal byt hnedy pod sedadlimy. a v tom stredovom tunelu tam ked nebudes vediet ktory presne kabel,tak hladaj oranzovy kabel na spolujazcov airbag.a ta je spojeny ten skus par krat rozpojit a zapojit.dam foto Citovat
martis Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 vytiahned ten kryt a asi aj celu tu umelinu co ide od kurenia,pre lepsi pristup. Citovat
enikybeniky Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Co všechno musí ven, abych to vytáhl? Je fakt, že hnědej jsem zkusil rozpojit asi jenom jednou.... Citovat
martis Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 pod sedadlom rozpoj viac krat tym sa nic nepokazi,a ohladom toho stredoveho tunela,vyberier popolnik a tam je jedna sruba na uvolnenie toho plastu su tam 2srubky bud na lavu stranu alebo na pravu tebe treba pravu uvolnit,a potom iba odoberes cely ten plast a vyduch skade ide vzduch a to je vsetko a mal by si sa dostat pekne ku konektoru,je este lepsi pristup,ale to musis vybrat celu stredovy tunel a si myslim ze to nieje potrebne,toto skus,kontory laave sedadlo,prave sedadlo a ta koncovka pod stredovym tunelom rozpojit aspon 5krat a malo by to byt ok! ja som mal tu link je tam vela pisane a ja som mal trosku viac problemov,ale vsetko opravene ak chces tak si to precitaj dam link Citovat
enikybeniky Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Tak jsem se k tomu dostal, v tunelu mám 2 oranžový konektory oba vypadají v pohodě, ale pro jistotu jsem je odpojil, zapojil. Pak jsem našel oranžovej a hnědej konektor pod oběma sedadly, ty jsem taky pošolichal. Blikalo to furt. Zkusil jsem znovu otočit klíčkem tam a zpátky, kontrolka ok. Zkusil jsem nastartovat - furt ok. Čekal jsem několik minut, furt ok, tak jsem šel domu. Jsem teda zvědavej zítra při cestě do práce, si blbě sednu a zas to bude.... Tak to musim zaťukat, že to snad už funguje, jak má. Přikládám foto, jak to vypadá u mě v tunelu a pod oběma sedadly. Ta oprava připojením napevno je možná u všech těchto konektorů? [upravil dne 28/3/10 enikybeniky] Citovat
martis Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 som rad ze to uz neblika,ale ak nahodou zase bude blikat vies kde mas sahnut,a ked bude aj tak robit nervy napoj tie pod tym stredovym tunelom na cokoladku,ale aby ti sedely kable nieze ich prehodis!a pod sedadlami bud sa stym budes stale hrat,lebo casom to zacne blbnut alebo to das ties na cokoladky ja som dal cokoladky a mam pokoj,mozes to aj zapajkovat ale rozumnejsie je dat cokoladky. a k tym konektorom pod sedadlami neviem presne ktora koncovka je na pyropasy zistis to lahko! pozri na koncovky na jeden strane ti pojde 2 zilovy oranzovy kabel a ten ide na pyropasy tak ten prepoj na cokoladky.dam aj foto aby si vedel ktory kabel hladat na obrazku oranzovy kabel Citovat
enikybeniky Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Dneska to přežilo i cestu do práce, ale furt se se strachem koukám na budíky, kdy to začne. Zajímalo by mě, proč to přestalo blikat až po tom, co jsem vypnul a zapnul zapalování. Pokud jsem si hrál s konekorama se zaplým klíčkem, blikalo nebo svítilo to pořád. Tim pádem furt nevim, kterej ten konektor to měl (má) na svědomí. No, uvidíme, jak dlouho to vydrží. Citovat
Qcko Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Asi muselo dojst k nejakemu \"deaktivovaniu\" chyby, co si dosiahol tym vypnutim a zapnutim ... ja som toto riesil casto na 306, aj ked tam to je jednoduchsie, nakoniec som sa nastval, islo to vsetko prec, prepojil som si to pekne svorkocnicou a odvtedy je to uplne v pohode ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.