booster Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Zdravim mam este jeden dotaz kupit 607 2.2hdi manual alebo automat???...co by bola lepsia volba pri kupe 607 ktorá ma cca 220 tisic km...lebo vacsinou tie ktore sa predavaju v zahranici maju asi tolko km nabehane. Citovat
daja535 Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 JE TO TROCHU MIMO , ALE MÁM 607 2,2 BENZÍN A MANUÁL JSEM MOC SPOKOJEN VE 107 MÁM 2 TRONIC A PARÁDA JEN NEVÍM PŘI TAKOVÝCH KM JESTLI AUTOMAT NEBUDE MRTEV , ALE ŘÍKÁM MOC TOMU NEROZUMÍM DAJA535 Citovat
denoo Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 ja bych automat nechcel, uz som videl 607 ky ktore mali pokazenu automat prevodovku, napr nesiel zaradit 4 prevodovy stupen, v tomto pripade, asi vies ze opravit automat je takmer nemozny, a nova prevodovka, to si mozes rovno kupit dalsiu 607 mu. Jednoznacne manual, tiez som hladal len manual, a vsimol som si ze tie najlacnejsie mali vacsinou automat, mozno nieco na tom bude , ,,, ja bych sa bal automatu , ale to je len nazor Citovat
Pegoo Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Automat je dobrá věc,ale pokud je funkční nejlepe novej tak jo jinak do stareho bych nešel oprava je moc drahá.Tak raději manuál. To můj názor Citovat
Medvěd Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 I automatická převodovka se dá opravit nebo sehnat na vrakáči Citovat
Pegoo Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd I automatická převodovka se dá opravit nebo sehnat na vrakáči Jo dnes se da opravit vše,ale uzčitě bych ji nekoupil na vrakáči. není záruka funkčnosti na 100% a věř dělat automat jen tak (převodovka ven a tam)to není sranda hlavně pro toho kdo platí :D Citovat
Pegoo Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Technologie provádění oprav Při vzniku potíží s automatickou převodovkou je nutné obrátit se pouze na specializovaný autoservis, který nejprve provede elektronickou diagnostiku včetně všech komponentů automatické převodovky. Protože elektronická diagnostika neumožňuje vždy přesně určit příčinu poruchy převodovky, provádí se vždy testovací jízda, která pomáhá tuto příčinu najít nebo potvrdí nutnost generální opravy automatické převodovky. Pokud generální oprava není nutná, řeší se problém bez demontáže převodovky. Jestliže je generální oprava nutná, provádí se následující kroky: Demontáž převodovky z vozidla. Rozebrání a defektologie. Domluva ceny a termínu dodání s klientem. Pokud je nutná, provede se objednávka dílů. Provádí se oprava hydroměniče. Sestavení převodovky. Montáž zpět na vozidlo. Provádí se výstupní diagnostika. (do výstupní diagnostiky se počítá i kontrola tlaku oleje v systému automatické převodovky) Adaptace převodovky (pokud je potřeba). Při generální opravě se musí vyměnit všechna gumová těsnění, těsnící kroužky, všechny lamely včetně přítlačných plechů. Součástí generální opravy je také repasování nebo výměna hydroměniče. Výrobci automatických převodovek též doporučují výměnu elektronického ventilu lineárního tlaku. \"Automatickou převodovku nejde opravit dobře nebo \"na prodej\"! Jde opravit jen s dodržením všech technologií oprav!\" Citovat
Pegoo Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Druhy automatických převodovek hydrodynamická - základním prvkem je pružné spojení přes hydrodynamický měnič (viz výše) hydrodynamická s uzamykáním - umožňuje uzamčení hydrodynamického měniče, tj. pevné propojení čerpadla a turbíny (po uzamčení má vozidlo mírně nižší spotřebu, mírně vyšší výkon a nelze přeřadit rychl. stupeň). Uzamčení je provedeno automaticky programem v závislosti na jízdních podmínkách a ovladačích (plyn, rychlostní stupeň ...). hydromechanická - je poněkud pozměněná obdoba hydrodynamické, kterou používaly hlavně železniční vozidla (pravděpodobně tam není přímo HD měnič, ale nějaká jednodušší a robustnější obdoba -přesně nevím) mechanická automatická - je normální mechanická převodovka se suchou spojkou (jako u manuálního řazení), s tím rozdílem, že řidič spojku a řadící páku vůbec nemá a nepoužívá, řazení se provádí samočinně elektronicky a řídí jej počítač (je u některých kamionů a nově bude u dodávek značky Iveco). Elektronika zvládne přeřazení rychleji, než člověk, tudíž přerušení tahu motoru je jen na okamžik. dvouspojková automatická (DSG) - je normální mechanická převodovka se dvěma spojkami (zvlášť pro sudé a liché stupně), v každém okamžiku jsou zařazeny dva rychlostní stupně a samotné přeřazení představuje vypnutí první spojky a zapnutí druhé spojky. Obvykle s možností přímého řazení (obdoba sekvečního řazení). Citovat
denoo Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 kupit na vrakaci automat, to je tiez loteria, co ked bude tiez spatna, alebo ma zivotnost napr 10 000km, to nezistis, a montaz tiez neni sranda, a aj zohnat ju ti da zabrat. Ked das manual, oprava bude urcite realnejsia , a vobec, radis si ty ako chces , ja mam teraz 6 kvalt , a neviem si to vynachvalit , na honde mame automat a pri obiehani ma kolko krat serie , lebo si to hodi niekedy tak ako by som si to vobec nepredstavoval. Manualne prevodovky ma peugeot vcelku kvalitne, myslim ze vydrzia, aj ked je zname o ich nepresnosti. Citovat
Pegoo Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Tak ti dám příklad: oprava - automatická převodovka pro Audi A8 cena převodovky: 50.000,- Kč jo a ceny jsou individuaální a vždy záleží na rozsahu oprav jo a ještě cena za demontáž a montáž převodovky [upravil dne 5.7.2008 Pegoo] Citovat
denoo Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 hm to si akusi lacnu nasiel, ja som mal Golfa 4 1999 rok 1,6 ku benzin, pokazila sa mi prevodovka, a ked som sa bol pytat na novu, 87 000 sk , hento sa mi zda akosi malo 50 000KC za automaticku prevodovku, co mi vraveli ze automat ma vyjde cez 100 000 sk Citovat
Dundee Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Za sebe bych volil manuál. Nepředpokládám, že s tou 607kou budeš denně jezdit po městě na x semaforech, aby tě bolela noha od spojky. Opravy automatů jsou drahý, pokud to vůbec opravit jde. Navíc je to s nima stejný jako s hydraulikou u Citroenů- když jsi pouze uživatel, který jezdí dokud to jde, tak ti brzy ten automat zamává. Stejně tak ho po takovym uživateli budeš těžko zachraňovat od smrti (pokud neuděláš GO), ačkoli vstupní servis bude luxusní. Navíc žádnej automat mě neoslovil natolik, abych si ho domů pořídil. Prostě spojka je spojka:D Citovat
Pegoo Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: denoo hm to si akusi lacnu nasiel, ja som mal Golfa 4 1999 rok 1,6 ku benzin, pokazila sa mi prevodovka, a ked som sa bol pytat na novu, 87 000 sk , hento sa mi zda akosi malo 50 000KC za automaticku prevodovku, co mi vraveli ze automat ma vyjde cez 100 000 sk To je repas ne nová a záleží co je s ní.:D:D:D [upravil dne 5.7.2008 Pegoo] Citovat
harry.dj Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 chlapi neviem či viete ale po vzoru audi na automaticku prevodovku sa zvečša dava doživotna zaruka pri životnosti auta (to je zhruba 10.rokov). audi to roby tak že chybnu prevodovku vyberu a zašlu do audi v nemecku a audi obratom asi 1 mesiac pošle novu prevodovku a zakaznik zaplati len montaž a demontaž na voz. chybnu prevodovku v audi rozoberu na sučiastky a sleduju čo sa najviac opotrebovalo a zapričinilo nefunkčnost tej prevodovky a snažia sa vyvinut tie sučiastky kvalitnejšie. ak nieje človek debil tak mu auto skorej zhnije a zhrdzavy než zniči prevodovku. stou vymennou by to malo ist aj u peugeota ale treba kontaktovat francuzou nie tich našich predajcov čo stoja za ...... a ešte za ........ . Citovat
denoo Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 no to jo, o tom nic neviem ze by nieco taketo daval aj peugeot, to iste by teda mohol robit aj u chybnych servo riadeni ktorych je u peugeotov hodne momentalne, a chyba od vyroby ale nikoho to netrapi. A inak, dobre ked ti vymenia kus za kus, ale cakacia doba? Asi bude dost dlha, a cena prehodenia prevodovky v original servise? No myslim ze pod 20 000 to urcite nebude, no 20 000 si pytaju za vymenu servo riadenia co som pocul, takze za prevodovku, myslim ze 30 000 hociako , Citovat
Ajdamek Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Do takovýhleho auta podle mě patří automat. Citovat
Driver Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Ajdamek Do takovýhleho auta podle mě patří automat. Do tohodle auta patří benzín V6 a automat Citovat
Ajdamek Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Ajdamek Do takovýhleho auta podle mě patří automat. Do tohodle auta patří benzín V6 a automat Moje řeč Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 no kamarad si nechal dovest 607 2002 2,2HDI s automatem v plne nalozi , jeszdil ani ne mesic a prevodovka k.o. uplne hned prdla sekla se a konec , zadne naznaky nebo tak , jen pipnul palubak on ujel 100 metru a ko, jinak jsem koukal a tento vuz stoji nova prevodovka 199000,-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Ota Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 já když sháním auto, tak jedině s automatem, zatím jsem s převodovkou neměl na žádném autě problémy, ať mělo najeto 30 nebo 300 tis. km... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.