vendelinek Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Už si nevim rady co s tou lípou,co mi leží na zahradě skoro 3 měsíce,volal sem na ruzný dřevaře co vykupujou kulatinu,a když sem jim řek kde to je a kolik toho je ,tak vycouvali,že je to pro ně nerentabilní a že se jim cesta nevyplatí kuli 4řem kouskum.Nejdřív sem měl strach ,co ten strom udělá za paseku,když mi spadne na chalupu,když sem konečně dostal povolení na skácení,tak mě ted se..e eště víc ,jak mi to leží a pomalu devastuje zahradu,eště sem jim to nechal nažezat na míru aby se to nechalo odvíst(415cm),tak sem se rozhod,že vás požádám o radu,jestli někdo neví kdo by to si to odvez.Pokácení mě vyšlo na 7tisíc,za rozumnou domluvu bych to prodal ,hlavně že chych se toho zbavil ze zahrady [upravil dne 5.7.2008 vendi.stejskal] [upravil dne 5.7.2008 vendi.stejskal] Citovat
kapa Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Kousky jsou to pěkné , lípu by asi upotřebili spíš nějací řezbáři než truhláři. Skusit najít a kontaktovat spíš je. Citovat
vendelinek Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 To už sem taky zkoušel,na více telef.číslech,taky sem neuspěl Citovat
Ferry Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: mmmb nařezat naštípat a do kotle presne to je asi nejlepsi upotrebeni Citovat
Shemik Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 A kolik za to chces? Jestli to neni otazka ceny? Resp. otazka, je co je pro Tebe prioritnejsi, zda zpenezneni toho dreva, nebo uvolneni zahrady? Myslis, ze za odvoz by si to nikdo nevzal? Citovat
vendelinek Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: Shemik A kolik za to chces? Jestli to neni otazka ceny? Resp. otazka, je co je pro Tebe prioritnejsi, zda zpenezneni toho dreva, nebo uvolneni zahrady? Myslis, ze za odvoz by si to nikdo nevzal? Tak původně sem si myslel,že by se mi alespoň něco vrátilo,když sem do pokácení,nařezání ,ořezání dal nemalou částku(7000),ale takle to nechci nechat,aby to shnilo na zahradě,takže kdyby se někdo našel,kdo by si to odvez,bylo by to dobrý.Na topení by mi stačil jen jeden kus,a ten bych měl na 10 let,na chalupu v zimě nejezdime,kotel nemám,jezdíme tam jen z jara ,do zimy,a když je hnusně ,tak si přitopíme v kuchyni v kamnovym sporáku,a nebo v klubkách, a ty vytopěji celej spodek baráku Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 a proč vlastně musela být skácena..? vypadá zdravě..:myslim Citovat
vendelinek Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic a proč vlastně musela být skácena..? vypadá zdravě..:myslim Zdravě vypadá ,zespoda od kořene vnitřkem(středem)začala prohnívat,v každym případě byla moc blízko u baráku(3a 1/2m)ve 3m.,na vejšku byla dvoják a byla prasklá, ve 4m.se trojila a když byla nějaká čina ,furt něco z toho praskalo a padaly větve ,bál sem se o barák,kdyby to na něj spadlo,tak mám půl baráku v pr....ly,nebylo to jednoduchý sehnat povolení,3roky sem se snažil, a teď?i sousedi mi schvalujou,že už měla bejt dávno dole,ten bordel co z ní vždycky byl,listí,větve,no bordel po půl vesnice,a nemluvim,že to hrozně stínilo baráku,tam šlo sluníčko až když sme šli spát i když se to nezdá,byla nemocná,ze vnitřku [upravil dne 6.7.2008 vendi.stejskal] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.