Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PŮJČOVNA: Zapůjčení sedaček, nosičů a jiného příslušenství

Recommended Posts

Odesláno
No já ji klidně zapůjčím ,ale Štěpuš ( tady z fóra) mě ji ještě nevrátila a už ji má 3 týdny :roll , a zatím žádný kontakt , tak snad mě ji vrátí :roker

Ahoj, už se ti Štěpuš ozvala?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dobrý den všem. Potřeboval bych zapůjčit jednu zadní sedačku v termínu od 31.10. do 5.11.2012. Mohl by ji někdo v tomto termínu postrádat a tím mi velice pomoci? Nejlépe kolem Kutné Hory. Díky.

Odesláno
Dobrý den všem. Potřeboval bych zapůjčit jednu zadní sedačku v termínu od 31.10. do 5.11.2012. Mohl by ji někdo v tomto termínu postrádat a tím mi velice pomoci? Nejlépe kolem Kutné Hory. Díky.

Není problém, ale převzetí pouze na Praze 5 nebo Beroun. Kdyžtak dej vědět.

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj

Může někdo zapůjčit za úplatu lavici nebo dvě sedačky do třetí řady P807 v termínu 14.-20.5.2015? Žením se a auto bude sloužit pro rozvoz lidí ze svatby.

Děkuji Jirka.

Prosím do mailu moscardon@seznam.cz nebo SZ nebo SMS na 776310775

Odesláno

Ahoj. Jsem z Přerova. Ty jsi od Brna? Pokud by ta možnost zapůjčení byla, moc by mi to pomohlo.

Jasně, Brno. Není problém. Můj e-mail kamcax7@seznam.cz   tam beru zprávy okamžitě. Tak až to bude aktuální, jen mi pošli e-mail a domluvíme se. K.

Odesláno

Jasně, Brno. Není problém. Můj e-mail kamcax7@seznam.cz   tam beru zprávy okamžitě. Tak až to bude aktuální, jen mi pošli e-mail a domluvíme se. K.

Děkuji ti. Ozvu se na konci dubna. Ještě jednou dík. Jiří

• O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj Pánové,

měl byh velkou prosbu po třeboval bych o prázninách zapůjčit na cca 10 dní lavici pro 3 do 807, rok 2003. Nejedu nikam na dovolenou, jenom nám přijede početná návštěva a potřebuji alespoň ženy a všechny děti dostat do jednoho auta. Dalo by se s někým domluvit na zápůjčce? Jsem z Liberce.

A ještě prosba - schází mě v autě ty šrouby, kde se upěvňuje ta sponka bezp. pásů ve 3. řadě do kastle. Nekupovali jste to někdo, nebe nemáte na prodej 2 ks?

Moc díky Tom

Upraveno uživatelem Kuple
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny,

měl bych na Vás velkou prosbu. Letos v červenci jedeme na dovolenou, ale jede nás víc než mám sedaček. V autě mám 6 sedaček, ale potřeboval bych 7. Byl by někdo tak hodný a půjčil mi na termín 9.-26.7. jednu sedačku do Peugeota 807?. Bydlím mezi Hradcem Králové a Pardubicemi, tak když by se někdo našel v této oblasti, prosím o kontaktování na e-mailovou adresu vlastik.kostka@centrum.cz. Občas jezdím i do Prahy tak pokud by se nepodařilo  tady v okolí bylo by možné zajet i případně tam. 

Jinak určitě se rád přidám do skupiny půjčovatelů. Je pravda, kupovat něco z výbavy vozu jen na několik dní je nesmysl. 

Moc děkuji za ochotu.

Vlastik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...