Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Nazdar , tak dnes som natankoval 30 litrov nafty , a hned po nastartovani mi zasvietilo Engine anti-pollution system faulty , a uz svieti stale , co s tym?? SKusit ist na dialnicu a zopar kilometrov spravit na vyssich otackach? Ona ta kontrolka asi aj tak nezhasne , az ked sa vymaze z pocitaca nie?

Zaujimave je, ze taktiez ked som mal malo aditiva tak tiez mi po natankovani naskocilo hned Low aditivum .

Vam co pomohlo ?? Sak ja pri doplneni aditiva (pred dvoma mesiacmi) mi povedali ze fap je este ok, a nemal by byt zaneseny , tak neviem.

Odesláno
Původně zaslal: denoo

Nazdar , tak dnes som natankoval 30 litrov nafty , a hned po nastartovani mi zasvietilo Engine anti-pollution system faulty , a uz svieti stale , co s tym?? SKusit ist na dialnicu a zopar kilometrov spravit na vyssich otackach? Ona ta kontrolka asi aj tak nezhasne , az ked sa vymaze z pocitaca nie?

Zaujimave je, ze taktiez ked som mal malo aditiva tak tiez mi po natankovani naskocilo hned Low aditivum .

Vam co pomohlo ?? Sak ja pri doplneni aditiva (pred dvoma mesiacmi) mi povedali ze fap je este ok, a nemal by byt zaneseny , tak neviem.

Motor beží normálne? Kedy si menil filter paliva?

keď tak dobehni k nám do servisu NMnV a mrknem ti na to s počítačom.....

Odesláno

filter paliva som nemenil este, mam 141 000km jazdenych,ale ja som najazdil asi iba 15 000km, predomnou majitel neviem ci menil, ale viem ze bol servisovany v peugeote , mam aj servisnu knizku

Odesláno

do noveho mesta keby som siel, z trencina, by som to aj prevetral, to bolo fajn ak by si mal cas

zajtra idem normálne do práce od 8.00 asi tak do 16.00 tak mi cinkni ráno na mobil 0903245192 Roman

Odesláno

ok, ja mam volno zajtra cely den, mne je jedno kedy, sak rano potom ti zavolam. Zatial DIK

ok ...zober teda aj tie mapy..dík

Odesláno

takze pocitac ukazuje , Prilis vela aditiva vstreknuteho do systemu , no inak pytal som sa aj kamosa v servisaka v peugeote , a ten povedal ze vraj sa meni cidlo davkovania na nadrzi, to byva vadne , mozno aj tam teda bude ta chyba.

• O 2 týdny později...
Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Také bzch prosil o návod jak oklamat FAP. Musí se něco odpojit nebo flešnout ř.j.

Odesláno

Odmontujes FAP (tu dlhsiu stranu, vo vnutri su male mriezky tusim platinove), poloz si ho na pevnu podlozku ako zvon, mriezkami dolu tensi koniec hore, zozen si tycku asi 120-150cm dlhu(dlhsiu ako FAP) o priemere 10-15cm, najlepsie so spicatym koncom.

vloz ju cez tenky otvor do filtra poriadne zacni buchat kladivom (jeden bucha, druhy toci tyc, ide to dost tazko). Musis to cele prerazit. Vo vnutri su tie mriezky delene, malo by ti to vyst cele(take male stvorceky. asi 4kusy vypadnu a pri vonkajsej stene ostanu).

Ked prerazis tu tyc celu, tak ju vyber a uprav tu dieru ta aby sa zuzovala (v takom tvare ako ma fap - smerom von tensie).

Namontuj naspat a malo by ti to v pohode fungovat.(3x odskusane).

• O 1 měsíc později...
Odesláno

pánové, tak moje vozítko bylo v servisu a... prý tam byly vytahané nějaké drátky od předchozího majitele :( a prázdná nádržka na aditiva...asi aby to oklamal na chvilku bo nevim........vše dali do kupy, jenže se mi zas občas rosvicuje kontrola diagnostiky po několik desítkách km přitom mi ukazovali, že jim PC ukazovalol, že je vše oki :(:(:(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak, a už je to tu.uto mi dlhšie stalo a keďže jazdim po meste a trošku som prišliapol na plyn hneď mi vyhodilo hlášku depollution sysrem faultly.Už raz som s tym v servise bol a len hlášku vymazal že všetko je ok.Takže neviem či mam ísť opäť alebo ho prevetrať a potom sa uvidi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...