Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takze dneska mi bylo receno, ze radio tam neni od vyroby, a je dodane pozdeji. Karticku s kodem ovsem nemam, je ted jeste nejake resen i nebo to klidne muzu hodit do popelnice?

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Takze dneska mi bylo receno, ze radio tam neni od vyroby, a je dodane pozdeji. Karticku s kodem ovsem nemam, je ted jeste nejake resen i nebo to klidne muzu hodit do popelnice?

neni nahodou napsan kod nekde na radiu, kdyz ho vyndas ven ?

to ti rekl puvodni majitel, ze tam dal radio pozdeji ? proc k nemu nezna kod ?

Odesláno

Tak mam dalsi poznatek k radiu: kdyz to chce zadat kod a ja zmacku asi 3x 6-ku tak se radio normalne zapne, ale pravidelne pipa, kdyz jsem vypl funkci AF tak to dela porad s tim, ze pri kazdem startu to chce znovu kod, je to normalni?

Odesláno

no je to divny, jestli se nekdo nepokousel to radio odblokovat a nenahral do nej spatnej software, to by se ale poznalo jen pri rozebrani a podle toho jestli by bylo poznat, ze byla odpajena pamet EEPROM

chtelo by taky zjistit, jeslti jsou spravne draty napajeni, na poloze 4 ISO konektoru ma byt stalych +12V a na poloze 7 spinanych +12

post-0-14109601326142_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: alternativ

To pipa,protoze to neni sparovano s BSI a ne ze je zapnuta fce AF:aut

irelevantni poznamka, jedna se o stary model 406 pred faceliftem, bez jednotky BSI

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jen tak mimochodem pokud dáš rádio z new do starého co pak??

mno vychazim z toho ze ThorR psal, ze to radio vypada jako 4050 na fotce co jsme sem ja i ty davali, clarion ma jiny tlacitka a kulate ovladani hlasitosti, takze predpokladam ze se jedna o stare radio - non-multiplex ve starem modelu 406

Guest servisman
Odesláno

kdyby jsem hodil foto bylo by jiné,pak je zde někdy těžká domluva

Guest servisman
Odesláno

je to jasné mám to samé 4030.po zapnutí klíčku skočí code a pak naskočí, čili hraje.Jen po odpojení baterky musím zadat code.

Nemáš náhodou tak že po vypnutí klíčku se i vypne rádio že nemá trvalé napájení na pamět??a tím pádem musíš zadávat cod??

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jen tak mimochodem pokud dáš rádio z new do starého co pak??

Bez displeje Ti tam stejně bude asi na jednu věc......

Odesláno

No to uz bych si poresil sam, jde o to ze ja ten kod neznam a kdyz to spustim 6-kou tak to pravidelne pri hrani pipa, dela to i pri kazete, to mi nejde do hlavy...

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

No to uz bych si poresil sam, jde o to ze ja ten kod neznam a kdyz to spustim 6-kou tak to pravidelne pri hrani pipa, dela to i pri kazete, to mi nejde do hlavy...

jak uz jsem psal, napis mi seriove cislo toho radia a presny typ co je na nem napsano, pokusim se zjistit ten kod

Guest servisman
Odesláno

nevím mne se rádio zapne bud po zapnutí klíčku nebo bez klíčku zanutím tlačítka on/off vlevo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...