ThorR Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 zadny kod jsem nezada a samo se to nejak spustilo, lae jen jednou, pak uz to neslo Citovat
ThorR Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Takze dneska mi bylo receno, ze radio tam neni od vyroby, a je dodane pozdeji. Karticku s kodem ovsem nemam, je ted jeste nejake resen i nebo to klidne muzu hodit do popelnice? Citovat
Ferry Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: ThorR Takze dneska mi bylo receno, ze radio tam neni od vyroby, a je dodane pozdeji. Karticku s kodem ovsem nemam, je ted jeste nejake resen i nebo to klidne muzu hodit do popelnice? neni nahodou napsan kod nekde na radiu, kdyz ho vyndas ven ? to ti rekl puvodni majitel, ze tam dal radio pozdeji ? proc k nemu nezna kod ? Citovat
ThorR Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Na radiu zadny kod neni, je to kupovane z autobazaru a bylo doveeno z Italie, v peugeotu mi rekli ze radio nebylo v puvodni vybave Citovat
Ferry Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 posli mi pres soukromou zpravu seriove cislo toho radia a presny typ zkusim ten kod sehnat Citovat
ThorR Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 Tak mam dalsi poznatek k radiu: kdyz to chce zadat kod a ja zmacku asi 3x 6-ku tak se radio normalne zapne, ale pravidelne pipa, kdyz jsem vypl funkci AF tak to dela porad s tim, ze pri kazdem startu to chce znovu kod, je to normalni? Citovat
Ferry Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 no je to divny, jestli se nekdo nepokousel to radio odblokovat a nenahral do nej spatnej software, to by se ale poznalo jen pri rozebrani a podle toho jestli by bylo poznat, ze byla odpajena pamet EEPROM chtelo by taky zjistit, jeslti jsou spravne draty napajeni, na poloze 4 ISO konektoru ma byt stalych +12V a na poloze 7 spinanych +12 Citovat
alternativ Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 To pipa,protoze to neni sparovano s BSI a ne ze je zapnuta fce AF:aut Citovat
vendelinek Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Zkus se podívat sem,tady to dělaj,třeba ti to POMUŽE,s tim rádiem [upravil dne 5.7.2008 vendi.stejskal] Citovat
Ferry Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: alternativ To pipa,protoze to neni sparovano s BSI a ne ze je zapnuta fce AF:aut irelevantni poznamka, jedna se o stary model 406 pred faceliftem, bez jednotky BSI Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 jen tak mimochodem pokud dáš rádio z new do starého co pak?? Citovat
Ferry Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 jen tak mimochodem pokud dáš rádio z new do starého co pak?? mno vychazim z toho ze ThorR psal, ze to radio vypada jako 4050 na fotce co jsme sem ja i ty davali, clarion ma jiny tlacitka a kulate ovladani hlasitosti, takze predpokladam ze se jedna o stare radio - non-multiplex ve starem modelu 406 Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 kdyby jsem hodil foto bylo by jiné,pak je zde někdy těžká domluva Citovat
ThorR Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 Uz jednou jsem zde psal a daval odkaz na fotku, je to toto radio: http://www.carstereohelp.org/images/Peugeot406Str0923059902x.jpg Citovat
Ferry Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: ThorR Uz jednou jsem zde psal a daval odkaz na fotku, je to toto radio: http://www.carstereohelp.org/images/Peugeot406Str0923059902x.jpg jj, neni to sice philips 4050 ale jen philips 4030, kazdopadne je to non-multiplex radio, takze jak jsem psal poznamka o BSI je zde bezpredmetna Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 je to jasné mám to samé 4030.po zapnutí klíčku skočí code a pak naskočí, čili hraje.Jen po odpojení baterky musím zadat code. Nemáš náhodou tak že po vypnutí klíčku se i vypne rádio že nemá trvalé napájení na pamět??a tím pádem musíš zadávat cod?? Citovat
Dave_k Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 jen tak mimochodem pokud dáš rádio z new do starého co pak?? Bez displeje Ti tam stejně bude asi na jednu věc...... Citovat
ThorR Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 No to uz bych si poresil sam, jde o to ze ja ten kod neznam a kdyz to spustim 6-kou tak to pravidelne pri hrani pipa, dela to i pri kazete, to mi nejde do hlavy... Citovat
Ferry Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: ThorR No to uz bych si poresil sam, jde o to ze ja ten kod neznam a kdyz to spustim 6-kou tak to pravidelne pri hrani pipa, dela to i pri kazete, to mi nejde do hlavy... jak uz jsem psal, napis mi seriove cislo toho radia a presny typ co je na nem napsano, pokusim se zjistit ten kod Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 nevím mne se rádio zapne bud po zapnutí klíčku nebo bez klíčku zanutím tlačítka on/off vlevo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.