Kurt Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Čim myslíš že bych se mohl živit?? To byla dedukce, tak trošku Bumla už znám, tak mi bylo hned jasný že to nebude jen tak;) Třeba bys mohl dělat čerpadláře - \"Táák, pane, benzínku bylo za litráneček a zhasnutí robotka s ouškem bude za pětikilíčko\". Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Radek Hurvajz Čim myslíš že bych se mohl živit?? To byla dedukce, tak trošku Bumla už znám, tak mi bylo hned jasný že to nebude jen tak;) Třeba bys mohl dělat čerpadláře - \"Táák, pane, benzínku bylo za litráneček a zhasnutí robotka s ouškem bude za pětikilíčko\". Ještě jsi zapoměl pětikilíčko za to že vim kam se to leje:D Citovat
Kurt Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 To je pravda, know how je důležitý. Já jak mám těch aut víc (teda, soukromý už zase jen jedno, ale ve firmě jezdím 3 služebníma) tak celkem řeším při příjezdu k pumpě, jestli se mám postavit ke stojanu zprava nebo zleva. Nakonec to zjistím tak, že se vykloním z okýnka a hledám víčko od nádrže (když ho nenajdu, má to žíznivou díru vpravo). Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 tak koukám už i přefoliováno , ty opravy mi akorád vysvětli ? jak 2000,- za opravu? to snad jsou opravy v garanci ne? hm tak idioti nevymřeli a ja jsem praci natolik zmrzačen že už mě to nemyslí . jinak hezky facelift http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=48943 [upravil dne 13/8/08 Pe.Tr] [upravil dne 13/8/08 Pe.Tr] Citovat
buml Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 hele nas bulvarni redaktor a tajemnik v jedne osobe me prasknul verejne. ja sem s tim radsi nelezu, oni sou tu nekteri na kvalitni auta haklivy;) a jinak sem rad ze se naslo par jedincu, kteri si nedoostatek nafty v me nadrzi vysvetlili jaksi po svem:D:D:D Radek Citovat
buml Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 ee ja se nestydim, ja si za svejma krokama stojim, ale uz sem zaznamenal lehce podrazdene reakce, tak nevidim duvod to tu rozsirovat. ten koho to zajimalo bud auto videl, nebo alespon dostal link (ted jiz diky Petrovi verejny) a ostatni neresim:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: buml ee ja se nestydim, ja si za svejma krokama stojim, ale uz sem zaznamenal lehce podrazdene reakce, tak nevidim duvod to tu rozsirovat. ten koho to zajimalo bud auto videl, nebo alespon dostal link (ted jiz diky Petrovi verejny) a ostatni neresim:aut ještě ti funguje??? Citovat
buml Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 narozdil od auta nejmenovane znacky, funguje naprosto bezchybne, papa dle predpokladu citelne mene a vubec sem s ni celkove velmi spokojeny, ono i prvni provozni servis az v 25t u taxika je oproti nejmenovane znacce nadhera:aut proste kdo by chtel, tomu muzu jen doporucit. Citovat
buml Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr Buml : tak jak to jezdí pane? ale ani se neptej, uz 5x to hlasilo nakou zavadu, po napichnuti sem tam nic nenasel jen na me svitila takova kontrolka jako robot s uchem ci co to je a tusim oranzovou barvu to ma. No co mam povidat proste des a oprava vzdycky okolo dvou taliru, jestli to takhle pujde dal tak nevim nevim:D:D:D Robot s uchem?? to bude nejspiš symbol stojanu u pumpy, doporučuju natankovat:D:D:D:D:D No Radku diky za radu, uz je to lepsi, ta oprava me stoji \"jen\" 1500:super Citovat
kveton Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Ta tvá nejmenovaná značka teď funguje taky bez problémů Jen ta spotřeba .... ale to se dalo čekat, že taková loď něco spapá Citovat
buml Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 no tak to je jen dobre, ale nezapomen ze u me melo trosku (spis dost) jiny podminky provozovani jo a s tou 407 co pises v nalade to myslis vazne? vzdyt to je oproti 406 auto bez kufru Citovat
kveton Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 jj, myslim to vážně, auto s kufrem bude i nadále 406 a 407 sw bude mít určitě větší kufr než 206 5dv ... Citovat
buml Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 tak to potom jo, ja se lek, ze by to mela bejt nahrada za \"nakladak\" Citovat
kveton Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 nene, s tím je spokojenost a bude potřeba na stavbu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.