Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pe.tr vs. buml

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Čim myslíš že bych se mohl živit?? To byla dedukce, tak trošku Bumla už znám, tak mi bylo hned jasný že to nebude jen tak;)

Třeba bys mohl dělat čerpadláře - \"Táák, pane, benzínku bylo za litráneček a zhasnutí robotka s ouškem bude za pětikilíčko\".

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Čim myslíš že bych se mohl živit?? To byla dedukce, tak trošku Bumla už znám, tak mi bylo hned jasný že to nebude jen tak;)

Třeba bys mohl dělat čerpadláře - \"Táák, pane, benzínku bylo za litráneček a zhasnutí robotka s ouškem bude za pětikilíčko\".

Ještě jsi zapoměl pětikilíčko za to že vim kam se to leje:D
Odesláno

To je pravda, know how je důležitý. Já jak mám těch aut víc (teda, soukromý už zase jen jedno, ale ve firmě jezdím 3 služebníma) tak celkem řeším při příjezdu k pumpě, jestli se mám postavit ke stojanu zprava nebo zleva. :nevim

Nakonec to zjistím tak, že se vykloním z okýnka a hledám víčko od nádrže (když ho nenajdu, má to žíznivou díru vpravo). :ticho

Odesláno

hele nas bulvarni redaktor a tajemnik v jedne osobe me prasknul verejne. ja sem s tim radsi nelezu, oni sou tu nekteri na kvalitni auta haklivy;)

a jinak sem rad ze se naslo par jedincu, kteri si nedoostatek nafty v me nadrzi vysvetlili jaksi po svem:D:D:D

Radek :super

Odesláno

ee ja se nestydim, ja si za svejma krokama stojim, ale uz sem zaznamenal lehce podrazdene reakce, tak nevidim duvod to tu rozsirovat. ten koho to zajimalo bud auto videl, nebo alespon dostal link (ted jiz diky Petrovi verejny) a ostatni neresim:aut

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: buml

ee ja se nestydim, ja si za svejma krokama stojim, ale uz sem zaznamenal lehce podrazdene reakce, tak nevidim duvod to tu rozsirovat. ten koho to zajimalo bud auto videl, nebo alespon dostal link (ted jiz diky Petrovi verejny) a ostatni neresim:aut

ještě ti funguje???

:aut:D

Odesláno

narozdil od auta nejmenovane znacky, funguje naprosto bezchybne, papa dle predpokladu citelne mene a vubec sem s ni celkove velmi spokojeny, ono i prvni provozni servis az v 25t u taxika je oproti nejmenovane znacce nadhera:aut

proste kdo by chtel, tomu muzu jen doporucit.:D

Odesláno

Původně zaslal: buml

Původně zaslal: Pe.Tr

Buml : tak jak to jezdí pane?:D

ale ani se neptej, uz 5x to hlasilo nakou zavadu, po napichnuti sem tam nic nenasel jen na me svitila takova kontrolka jako robot s uchem ci co to je a tusim oranzovou barvu to ma. No co mam povidat proste des a oprava vzdycky okolo dvou taliru, jestli to takhle pujde dal tak nevim nevim:D:D:D
Robot s uchem?? to bude nejspiš symbol stojanu u pumpy, doporučuju natankovat:D:D:D:D:D

No Radku diky za radu, uz je to lepsi, ta oprava me stoji \"jen\" 1500:super

Odesláno

no tak to je jen dobre, ale nezapomen ze u me melo trosku (spis dost) jiny podminky provozovani

jo a s tou 407 co pises v nalade to myslis vazne? vzdyt to je oproti 406 auto bez kufru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...