BlaCk_HorSe Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Prosim vas neviete nikto kde by sa dalo, alebo nema niekto taku tu listu okolo radia...lebo som vybral to original a dal som si tam nove ale kedze to je uzsie tak ho tam mam len tak polozene a mi tam skace Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: BlaCk_HorSe Prosim vas neviete nikto kde by sa dalo, alebo nema niekto taku tu listu okolo radia...lebo som vybral to original a dal som si tam nove ale kedze to je uzsie tak ho tam mam len tak polozene a mi tam skace Dá se koupit normalně v prodejně s Autoradiama. Nebo na netu http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-406/ramecek-autoradia-peugeot-406-s255330 určitě něco najdeš i u vas na slovensku;) Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Diky super som to nevedel nikde najst Citovat
kadaver Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: BlaCk_HorSe Diky super som to nevedel nikde najst Mam jeden. Ak ho este nepas, posli \"SZ\". Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 No este som ho neobjednaval a mal by som zaujem, ale co je to SZ? Citovat
BlaCk_HorSe Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 diky potom mi to uz doslo sa stane Citovat
janou Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Mám tiež jeden kus na neorig inál radio p406 Citovat
Ferry Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 taky mam jeste jeden ze dvou kusu na prodej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.