Yves Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 byla k videni jen o vykendech a nove dva mesice na 15\' Dezentech V, jinak jsem ze Cvikova jako cumel jsem jak pero z gauce kdyz jsem videl na BMW foru to Bawo co mas v podpisu Citovat
Marlin Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 ja jsem vsude no BTW, do cvikova taky jezdim celkem casto [upravil dne 3/7/08 Marlin] Citovat
Stifler Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: OK406 Proč myslíš, že by to nezkousli?? Vždyť to asi denní světla budou a nebo ne?? A homologaci to má. Nezkousli, páč to jsou opravdu parkovačky. Jako denní svícení se to nedá použít, páč to skoro vůbec nesvítí. Citovat
Stifler Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: tomyka OT: co je to ten night braker? Zeptej se Minimaxy, ten ti o nich může říct úplně všechno. Jsou to vysokosvítivé žárovky od OSRAMu. Citovat
peco Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Fakir To jsou bixenony? Nebo mají být ty vnitřní lampy dálkové? Mně přijde, že je zapomněli zevnitř postříbřit... presne tak, takze resim jak to vyresit. Ale jak tam josu ty nove lampy, tak potkavacky s tema xenonama ted sviti jako ty stare na dalkovy. jinak jediny tunign na aute to bude, jinak vse origo mas to pekne Citovat
Creams Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Vypadá to zajímavě ladit a doladit Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: tomyka OT: co je to ten night braker? night breaker je toto velký výkon, na osram dobrá cena, samozřejmě homologace, prostě žárovka do auta Citovat
Marlin Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 konecne je doma...original Rieger lizo. A bawec vypada i celkem k svetu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.