Fakir Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler To bude schválně. Není to na funkčnost, ale na vzhled vypnutých světel. To si děláš p***l... To jako že světla určená do šoukchár nemaj pochromovaný paraboly kvůli vzhledu? Někteří tuneři jsou divní lidé (pravda, někteří dělají vše proto, aby za lidi nebyli považováni vůbec )... [upravil dne 2/7/08 Fakir] Citovat
Marlin Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Fakir Taky možnost... stejně mě to zaráží... nevím jestli je to schválně, nebo jestli jen nějaký idiot zapomněl, že černá je co se týče odrazu světla poněkud nevhodná... To bude schválně. Není to na funkčnost, ale na vzhled vypnutých světel. ja si myslim ze nejaky idiost to zapomnel pochromovat a druhy idiot nenapsla ze jsou cerne paraboly :bacha musim to poresit, protoze z tohohle opravdu radost nemam Citovat
chechet Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin ja si myslim ze nejaky idiost to zapomnel pochromovat a druhy idiot nenapsla ze jsou cerne paraboly :bacha musim to poresit, protoze z tohohle opravdu radost nemam a nejsou to takove ty valecne, maskovaci, co maji svitit cerne? Citovat
KoudaK Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 nevím proč ale připomíná mi to robota Číslo 5... Citovat
Pata Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: minimaxa rychle a zběsile :D:D a copak se ti na dálkových nezdá? Asi po tobě bude chtít Night Brakery... Ale jinak krásný světýlka. Night Breakery mam v Honde a super Marlin: no mas to pekne, ale nejak se mi to nezda Citovat
Gargamell Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Pěkný, pěkný... kolik si za ně vypláznul? Kámošovo E34ka svítí dost nuzně... takže přemýšlí o výměně. Citovat
OK406 Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Líbí se m na těch světlech ty denní světla. Škoda, že něco podobného není na 406. Citovat
Fakir Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: OK406 Líbí se m na těch světlech ty denní světla. Škoda, že něco podobného není na 406. Jestli myslíš ty kroužky, tak by to asi policajti jako denní světla nezkousli, svítí to málo. Ale jako parkovačky je tu luxusní. A nebo myslíš ty denní světla, která má teď Marlin místo dálkových? :D Citovat
John Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Pěkné pěkné.... moc se mi to líbí a něco podobného je u mě v plánu taky ale teď je na řadě míčko s drobnejma věcma.... Citovat
OK406 Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: OK406 Líbí se m na těch světlech ty denní světla. Škoda, že něco podobného není na 406. Jestli myslíš ty kroužky, tak by to asi policajti jako denní světla nezkousli, svítí to málo. Ale jako parkovačky je tu luxusní. A nebo myslíš ty denní světla, která má teď Marlin místo dálkových? :D Proč myslíš, že by to nezkousli?? Vždyť to asi denní světla budou a nebo ne?? A homologaci to má. Citovat
Yves Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Se na ne asi prijedu podivat osobne a vezmu i Konyho s 318i Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 me by se libily mensi svetla :-) TO: Minimaxa - jedes na sec? Udelas hermelin? Kdy se muzem stavit na gril?? :-) Citovat
Marlin Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Yves Se na ne asi prijedu podivat osobne a vezmu i Konyho s 318i :o ktery ty jses ze znas Koniho? Citovat
Marlin Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Gargamell Pěkný, pěkný... kolik si za ně vypláznul? Kámošovo E34ka svítí dost nuzně... takže přemýšlí o výměně. 5500 czk. Citovat
Marlin Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: OK406 Líbí se m na těch světlech ty denní světla. Škoda, že něco podobného není na 406. Jestli myslíš ty kroužky, tak by to asi policajti jako denní světla nezkousli, svítí to málo. Ale jako parkovačky je tu luxusní. A nebo myslíš ty denní světla, která má teď Marlin místo dálkových? :D dalkovy jsou denni svetla no Citovat
Yves Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Yves Se na ne asi prijedu podivat osobne a vezmu i Konyho s 318i :o ktery ty jses ze znas Koniho? Bila 206 XS co jezdi po obcas po Boru, mel jsem jednu dobu borenej celej levej bok. Jinak je to muj best friend Jinak se s tebou bavil jestli 205 a 309 na zavody myslim. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch me by se libily mensi svetla :-) TO: Minimaxa - jedes na sec? Udelas hermelin? Kdy se muzem stavit na gril?? :-) hele, na jakou seč? už sem si toho všimnul i jinde, nemáš v tom trochu zmatek:myslim:D:D:D ne, na šebetov bohužel nejedu - zatím :( Citovat
Marlin Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Yves Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Yves Se na ne asi prijedu podivat osobne a vezmu i Konyho s 318i :o ktery ty jses ze znas Koniho? Bila 206 XS co jezdi po obcas po Boru, mel jsem jednu dobu borenej celej levej bok. Jinak je to muj best friend Jinak se s tebou bavil jestli 205 a 309 na zavody myslim. pocklja, tak na bilou zborenou 206ku z boru si nijeka navybavuju a s Konim vim ze jsem se asi o tobe bavily, ohledne 309 a 205 GTI, to si vybavuji. No, neni problem se stavit. Jak je ten svet maly Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.