rafen83 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Jelikož a protože to bude moje premiéra, nedá mi to a zeptám se. Bere někdo gril? ne že by párek nad ohněm nebyl fajn, ale klobáska na grilu je lepčí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: rafen83 Jelikož a protože to bude moje premiéra, nedá mi to a zeptám se. Bere někdo gril? ne že by párek nad ohněm nebyl fajn, ale klobáska na grilu je lepčí. Jsou tam jak klobásky, tak pěčený makrely a podobné lahůdky, takže nouze o mňam nebude:D http://www.peugeot-club.com/galerie/cccfoto_srazy/cccoficialni/cccSebetov_2006_oficialni/cccminimaxa/sebetov06_minimaxa_029.jpg[/img] [upravil dne 2/7/08 Radek Hurvajz] Citovat
rafen83 Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 aha a to je tam jako jejich prodej. To s náma nemá nic společného? Přeci jen raději mám vlastnoručně připravenou. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: rafen83 aha a to je tam jako jejich prodej. To s náma nemá nic společného? Přeci jen raději mám vlastnoručně připravenou. Je to prodej, s náma to má společný to že to mužem koupit, tam v podstatě nikdo jiný nebude, možná pár domorodců na pivo, ale ty zalezou dovnitř. Jinak ta možnost sám si to Připravit tam je taky, není problem něco upéct nebo ugrilovat na otevřrným ohni, nebo grilu když si ho přivezeš [upravil dne 2/7/08 Radek Hurvajz] Citovat
aka Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 vice cti - oficialni zvadlo: Ostatní jídlo má každý sám ve své režii (kdo přijede v pátek, tak si může koupit to, co se tam běžně o víkendu večer nabízí (klobásky, párky, makrely, kuřecí křidélka). Jinak si každý může cokoli a kdykoli ohřát na otevřeném ohni. Citovat
rafen83 Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 a jelikož jsem to četl, tak se ptám, jestli někdo místo otevřeného ohně přiveze gril, když ne vezmu si svůj ) Citovat
vix Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Ti to za to stojí, tahat gril ? P.S.: Bere někdo dvojplotýnkovej vařič ? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 vem si svůj, na cizí bych se ohledně žrádla nespoléhal Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: vix Ti to za to stojí, tahat gril ? P.S.: Bere někdo dvojplotýnkovej vařič ? stačí bohouškovo \"T\"čko, na tom uděláš i vajíčka Citovat
rafen83 Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 pánové, tady se z toho dělá humor, ale na takovéhle výjezdy s sebou zásadně beru kamaráda grila. PS: možná ho nechám doma, ale když by si chtěl někdo trochu přihrát klobásku tak ho vezmu určitě. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 já byl v šebetově zatím pokaždé a vlastní gril bylo to poslední, co mi tu chybělo. a jak zasvěcení vědí, jsem gurmán tělem i duší a bohužel již i postavou. místní makrela na větvi je opravdu vypečená dobrota. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa já byl v šebetově zatím pokaždé a vlastní gril bylo to poslední, co mi tu chybělo. a jak zasvěcení vědí, jsem gurmán tělem i duší a bohužel již i postavou. místní makrela na větvi je opravdu vypečená dobrota. hele... a ja.... ja jsem ti nekdy chybel??? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Ježečku, ty mi chybíš dycinky když nejsi tam kde máš být :D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 jinak, pokud gril, tak ať už je to o něčem :D http://www.peugeot-club.com/topic/29842-rady-napady-co-na-gril-aneb-zacinam-letosni-sezonu/ [upravil dne 2/7/08 minimaxa] Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa jinak, pokud gril, tak ať už je to o něčem :D http://www.peugeot-club.com/topic/29842-rady-napady-co-na-gril-aneb-zacinam-letosni-sezonu/#383940 Jezkovy voci. To je bedna na kravu, ne? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 špatný odkaz, už jsem to opravil. myslel jsem jen tu mou krkovičku, ne celý prase Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 a kdypak nam ukazes nejakou svoji \"krkovicku\"???? :D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 jinak, tohle je idální gril: Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 To jsme měli na našem srazu :potlesk Citovat
aka Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 jaky sakra zase panove? a jestli ho beres zasadne, tak co resis? jinak potreba fakt neni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.