Marty Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 Potřeboval bych vedět, jaká hadička patří na přepad u nafty u 205 1.9D. Jedna mi praskla, tak jsem to nahradil nouzovkou, ale rád bych tam fláknul zpátky předepsanou. Díky Citovat
Ladis Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 Předepsaná = znát pouze průměr na který to budeš nasazovat. Už si nepamatuju, kolik to má, myslím že něco kolem 3-4. Dneska už prodávají Optimity, hadice které nemají textilní opředení sezhora (nejhorší hadice co jsou). Ty s tím opředením jsem všechny vyházel z auta. Jednak teplem posléze ztvdnou, když přisávají vzduch nebo tečou tak se to témněř nepozná a je to hrozná pakáž. V obchodě ty Optimity, kvalitní materiál, dvojitá stěna s textilní kostrou. Jak pro vedení vody, i horké, pak benzín i nafta. Pod všechny hadice ve spojích vždycky trošku máznu Lukoprenu a od té doby nemám vůbec žádný problémy s netěsností spoje nebo prolínáním kapaliny. Na autě, co se týkalo vody a oleje. Citovat
Marty Odesláno 4. březen 2004 Autor Odesláno 4. březen 2004 Bych právě ten průměr potřeboval vědět:-) Citovat
oddie Odesláno 4. březen 2004 Odesláno 4. březen 2004 Na co? Já když to kupuju, řeknu jen hadičku na přepad od vstřikovačů, a je to. Ani neříkám na pažouta... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.