Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem konečně sehnal matroš na duplex a teď už to jenom trochu pořezat, zredukovat a povařit. :D Jen tak navíc neshnijou, přece jenom 4mm stěna to jistí a ve volnejch chvílích můžu ofiko tahat zemní plyn :D

post-0-14109601250227_thumb.jpg

Odesláno

hmmm, a jak to dostanes na trubku ktera je 60 mm? Jasne redukce, svary, a kde to nejvic hnije? Ve svarech.... a jestli tohle chces narvat pod auto, tak uz ted se mi ten duplex nelibi...

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

hmmm, a jak to dostanes na trubku ktera je 60 mm? Jasne redukce, svary, a kde to nejvic hnije? Ve svarech.... a jestli tohle chces narvat pod auto, tak uz ted se mi ten duplex nelibi...

Opravdu to je fór ;)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Opravdu to je fór ;)

Tak to je škoda. Docela rád bych si na to počkal:D:D

Odesláno
Původně zaslal: vix

jsi měkkej, já mám na výfuku kus lešenářský trubky :D

Já místo katu...:D

Odesláno

Tak jako obrousit ty sváry a dat tomu pěknéj tvar a nechat ty konce pochromovat a je to...

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Opravdu to je fór ;)

ja jsem se fakt lekl :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...