MatrixChose Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Tak jsem konečně sehnal matroš na duplex a teď už to jenom trochu pořezat, zredukovat a povařit. Jen tak navíc neshnijou, přece jenom 4mm stěna to jistí a ve volnejch chvílích můžu ofiko tahat zemní plyn Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 hmmm, a jak to dostanes na trubku ktera je 60 mm? Jasne redukce, svary, a kde to nejvic hnije? Ve svarech.... a jestli tohle chces narvat pod auto, tak uz ted se mi ten duplex nelibi... Citovat
MatrixChose Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch hmmm, a jak to dostanes na trubku ktera je 60 mm? Jasne redukce, svary, a kde to nejvic hnije? Ve svarech.... a jestli tohle chces narvat pod auto, tak uz ted se mi ten duplex nelibi... Opravdu to je fór Citovat
Honza z Nera Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Scratch hmmm, a jak to dostanes na trubku ktera je 60 mm? Jasne redukce, svary, a kde to nejvic hnije? Ve svarech.... a jestli tohle chces narvat pod auto, tak uz ted se mi ten duplex nelibi... Opravdu to je fór Tak to je škoda. Docela rád bych si na to počkal:D:D Citovat
vix Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 jsi měkkej, já mám na výfuku kus lešenářský trubky Citovat
KoudaK Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: vix jsi měkkej, já mám na výfuku kus lešenářský trubky Já místo katu... Citovat
KoudaK Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Tak jako obrousit ty sváry a dat tomu pěknéj tvar a nechat ty konce pochromovat a je to... Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Scratch hmmm, a jak to dostanes na trubku ktera je 60 mm? Jasne redukce, svary, a kde to nejvic hnije? Ve svarech.... a jestli tohle chces narvat pod auto, tak uz ted se mi ten duplex nelibi... Opravdu to je fór ja jsem se fakt lekl :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.