Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chcel by som sa spytat, urcite mate sem tam daky skrabanec v tapacire , nechtom alebo niecim takym , napr ten okolo reprakov vo dverach , cierny tapacir, sem tam vidim skrabanec , zadrete do plastu , neexistuje nieco na to aby sa to trosku osetrilo aby to nebolo tak okate??

dik

Odesláno

Na mělké škrábance lze použít přípravek pro ošetřování matných černých prvků na vnějšku auta. Přesný název teď nevím, nejsem v garáži. Ale bylo to nějak, jako \"Black chrome\" - to si pamatuju, takový nesmysl.

Odesláno
Původně zaslal: denoo

no ale ja nie, skuste zistit presny nazov, nevimani kde to kupit, ale keby viem ako sa to vola presne tak ..

Tak musíš počkat do večera, snad na to nezapomenu a kouknu se na to.

Odesláno

Takže jsem se koukl v garáži na lahvičku. Je tam napsáno Turtle Wax Black Chrom. Zkrátka černý vosk na černé plastové nárazníky. Zkoušel jsem to na rýze v motorovém prostoru-na airboxu. Nanesl jsem do rýhy vosk štětečkem a nechal 15min. zasychat. pak jsem to zlehka přeleštil. Hlubší rýhy vyžadují proceduru zopakovat

Odesláno

Tak jsem narychlo vyzkoušel ten Black Crome. Je to trochu lepší, ale ty škrábance, pokud jsou hlubší jsou vidět. Ale nejsou už tak světlé jako předtím. Důkladně vyzkouším za týden na dovolené.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...