Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau. Asi letos poprvé pojedu někam do dalékých krajin - někam dolů na jih - asi Chorvatsko, možná Bosna a cestou Slovensko. Poraďte někdo co že bych neměl opomenout před jízdou. Mám na mysli technický stav vozu, ale i ty ostatní věci. Jestli někoho něco napadne... Dík. Mám totiž takovej vnitří strach s cizích zemí. Že se mi tam něco zhmoždí, či nebudu mít nějaký doklad a tak. Jak jsem říkal je to poprvé, to je nervozita přirozená ;)

Odesláno

No vypadá to, že do v Chorvatsku platí normální národní řidičák. Školy nemám, ale Bosna a Hercegovina patří pod chorvatsko nebo proč nidke není samostatně?

Cestovní pojištění, to myslíš takové to klasické zdravotní, jo? Nic speciálního na auto, kromě zelené karty nepotřebuju, že?

Odesláno

Před takovou cestou si zkontroluju auto podle odkazu 1,co ti poslal Kurt.

Zabere mi to celý den v garáži--v klidu--,ale na 100 procent vím,že je

všude dost oleje,kapaliny atd.atd.Jedu pak v klidu.

O ,,papíry\'\' se stará žena. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

No vypadá to, že do v Chorvatsku platí normální národní řidičák. Školy nemám, ale Bosna a Hercegovina patří pod chorvatsko nebo proč nidke není samostatně?

Cestovní pojištění, to myslíš takové to klasické zdravotní, jo? Nic speciálního na auto, kromě zelené karty nepotřebuju, že?

Bosna a Hercegovina je zvlášť. http://cs.wikipedia.org/wiki/Bosna_a_Hercegovina

Ale byla to dřív myslím všechno Jugoslávie.

Cestovním připojištěním myslím takový jako bonus ke klasickému zdravotnímu. Prý by mělo stačit klasické ZP, ale já to neriskuju a dávám si ještě připojištění. Vyjde to 10-20Kč/den a kryje to i to, co normálně obyčejné ZP nekryje.

Auto se prý taktéž dá připojistit.

Odesláno

Já se chystám konkrétně do městečka NEUM. Při hledání v cestovce to najdu pod destinací Chorvatsko. V té wikipedii je, že tam žije 85 % chorvatů, tak nevim jak to tam je. Nerad bych skončil na Hranicích kvůli tomu, že nemám mezinárodní řidičák. Tam už asi Schengen nesahá, takže se kontrole dokladů stejně nevyhnu...:myslim

Odesláno
Cestovním připojištěním myslím takový jako bonus ke klasickému zdravotnímu. Prý by mělo stačit klasické ZP, ale já to neriskuju a dávám si ještě připojištění. Vyjde to 10-20Kč/den a kryje to i to, co normálně obyčejné ZP nekryje.

Souhlas. Pokud mas embosovanou kreditku, obvykle k ni banky nabizeji cestovni pojisteni. V takovym pripade uz si dodatecne zadny nemusis organizovat.

Jinak cestovni pojisteni se da udelat online na strankach cpoj.cz. Za par kacek ma clovek klid..

Odesláno

pozor na to, co vse pojisteni nabizene k platebni karte kryje, resp. nekryje...

stejne jako u cestovniho pojisteni. posledni dobou se cim dal vice beznych dovolenkovych aktivit zacina presouvat do kategorie rizikove aktivity, ktere jsou z beznych pojistek vyhazovany...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...