Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dvd přehrávač v 407 SW

Recommended Posts

Odesláno

Ano přesně tak jak popisuje Zipík až na to, že u rádia je v těch dvou dírkách Torx. Po vyndání panelu ovládání klima se nahoře u otevřeného popelníku uvolní dvě západky (když se podíváte na popelník v serviceboxu tak na tom obrázku je jedna západka vidět) a ten se potom vyklopí a vyjme.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Ano přesně tak jak popisuje Zipík až na to, že u rádia je v těch dvou dírkách Torx. Po vyndání panelu ovládání klima se nahoře u otevřeného popelníku uvolní dvě západky (když se podíváte na popelník v serviceboxu tak na tom obrázku je jedna západka vidět) a ten se potom vyklopí a vyjme.

Tak nevím, je to už rok co jsem ho vydělával;)Myslel jsem,že je tam imbus:myslimAspoň vím, že ho tam nemám rvát;)

Odesláno

velka navigacia RD3 , dnes som skusal infra cez toto, dal som ikonu directory potom send IR , contacty, chcel som cez infra do mobilu poslat, ale napisalo opening comm. port , a toto ostalo asi 15 sekund vypisane, potom to zmizlo, a nic, neviete ako funguje infra na rd3 , kopirovanie suborov???

Odesláno

Taky jsem to zkoušel a napsalo mi to chybu.V jakém formátu je potřeba odeslat vizitku do rádia?Teď si už nepamatuji kam jsem to směroval.Tuším ale, že na pravo na plast u tlačítka open

[upravil dne 11.9.08 Zipík]

Odesláno

takze uz som to odskusal , infra je ako si pisal vedla tlacitka open,tlacitko ktorym sa vytahuje cd, vizitku som si uspesne poslal do mobilu akurat z mobilu uz zahlasilo chybu , to neviem preco. To co som si myslel ze je infra, v strede pod displeyom, je senzor vlhkosti vzduchu.

Uz len keby sa niekomu podarilo odblokovat aby to nezrusilo film za jazdy, toma stve a tomu kto to vymyslel by som dal hodinovu vypoved. Ved toto sa nerobi , napr u inych znaciek to ide aj za jazdy nie

Odesláno

a ten modul vlastne kde sa dava? do priehradky spolujazdca alebo musi ist niekde za displey schovat ? Vlastne tam treba asi trosku potom kabliky postrihat, co mi moc nevona :nevim

Odesláno

Celý se to schová za displej, musí se přerušit vodiče can-bus a mezi ně se ta krabička zapojí. Jinak ta cena je celkem normání, jsou prý lidi, který dělaj odblokování obrazu za 12000,- .

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ked chcem odblokovat obraz za jazdy, aby siel, tak treba kupit modul, ale k nemu je potreba este aj kabelaz zvlast kupit???

http://www.stualarm.cz/produkt/sbc-003-kabelaz-pro-pripojeni-modulu-sbintcan-do-peugeot-407-s-most-konektorem/

+

http://www.stualarm.cz/produkt/sbintcan-odblokovani-obrazu-pro-vw-169-bmw-peugeot-mercedes/

ono v podstate to znamena, ze sa nebudu prerusovat ziadne kable k displeyu, odpoji sa ten z displea, zapoji do modula, a z modula do displeya?? Cize montaz len odpojenie kabla??

Odesláno

Pokud si koupíš tu kabeláž, tak je to jednoduchý, jen odpojíš a zapojíš konektory. Jinak kabeláž kupovat nemusíš , je u toho univerzální kabeláž , ale pak už musíš stříhat dráty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...