Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Ale zato sa najmenej kazia Predal som ich stovky, a ked boli na reklamacii 2, tak je to moc Citovat
aaischa Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ale zato sa najmenej kazia Predal som ich stovky, a ked boli na reklamacii 2, tak je to moc to je mozny ale kdyz mam paleny cd , dvd, dvd-rw tak lg je čte nejpomalejc... zatimco liteon bez problemu, ikdyz se občas taky reklamujou... tezko rict , me slouzej obe mechaniky dobre ale poruchovost bude vyšší O:) je to jako značka auta a podobně každej máme \"svojí\" Citovat
Fakir Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Fakir Nevím jak vy, ale já přestal problémy s vypalováním řešit od nástupu vypalovaček s ochranou proti podtečení bufferu (BurnProof, SafeLink, apod.), což bylo někdy před osmi lety. Aj si si to potom kontroloval? Dosť často síce napaľovanie nezdochne, ale výsledné cd/dvd je potom v iných mechanikách nepoužiteľné. Jistě. Nikdy jsem nepotkal problém. Používal jsem LGčka (lidi na ně nadávají, ale mně chodily v pohodě) a teď mám Asusky a ty jsou ještě lepší. Diskuze o vlivu vypalování na výkon mi přijde vzhledem k současnému výkonu PC trochu mimo mísu - na Pentiu 4 to udělalo 2%, na současných procesorech je to naprosto zanedbatelné. Disk to brzdí jen pokud pálíte DVD stylem \"co to dá\"... já jsem ještě ze staré školy (ikdyž vzhledem k mému věku asi jeden z posledních), takže jsem zvyklej pálit CD maximálně 8x (míň mi mechanika nedovolí) a DVD nejlépe 4x... obvykle nespěchám a na vyšší rychlosti kašlu, zbytečně snižují kvalitu záznamu. Citovat
aaischa Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Fakir Nevím jak vy, ale já přestal problémy s vypalováním řešit od nástupu vypalovaček s ochranou proti podtečení bufferu (BurnProof, SafeLink, apod.), což bylo někdy před osmi lety. Aj si si to potom kontroloval? Dosť často síce napaľovanie nezdochne, ale výsledné cd/dvd je potom v iných mechanikách nepoužiteľné. Jistě. Nikdy jsem nepotkal problém. Používal jsem LGčka (lidi na ně nadávají, ale mně chodily v pohodě) a teď mám Asusky a ty jsou ještě lepší. Diskuze o vlivu vypalování na výkon mi přijde vzhledem k současnému výkonu PC trochu mimo mísu - na Pentiu 4 to udělalo 2%, na současných procesorech je to naprosto zanedbatelné. Disk to brzdí jen pokud pálíte DVD stylem \"co to dá\"... já jsem ještě ze staré školy (ikdyž vzhledem k mému věku asi jeden z posledních), takže jsem zvyklej pálit CD maximálně 8x (míň mi mechanika nedovolí) a DVD nejlépe 4x... obvykle nespěchám a na vyšší rychlosti kašlu, zbytečně snižují kvalitu záznamu. sobě nikdy nepálim, všecky cd a dvd co sem mel neorigo sem zlikvidoval a mam to na hdd šifrovany a ostatním 52x cd a dvd 16xkdyž to de nebo to je aspon trosku znackovy ... a do radia taky, nikdy sem nemel problem z RW v autoradiu cist mp3ky ikdyz je to 16-24 high speed rewritable... Citovat
aaischa Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Fakir I za půl roku? za půl roku... ? jeslti myslíš ty dvd i cd... tak ano , všecko co sem vypálil než sem přešel k likvidaci tak byly ok.. ikdyž někerý noname nic extra tak, veci kery sem mel rad a šly na SONY, Verbatim a spol tak byly v pohodě Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 No ked napalujem sebe, tak na to som mal este do nedavnej doby paradnu napalovacku. Bola jedna s prvych, yamaha, s maximalnou rychlosti 4x. Tu som pouzival na paleni audio nebo Mp3 cdecek, a palil sem rychlosti 1x. Ty cdcka sou sakra kvalitne a mam ich doskrkane jak krava a stale hraju. Coz sa u rychlosti napalovani 52 x neda povedat. Mechanika uz zakyvala, tak momentalne napalujem LGckom. To som menil, za spominaneho LITEONA. Je sice pravda, ze nacet DVD rychleji, ale bol o nosu hlucnejsi... Ale bolo povedane spravne, kazdy ma svoju znacku Citovat
Fakir Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Je fakt že Verbatimky jsou jistota (na nic jiného nepálím; mimochodem mi 16x DVD+R Verbatim bez problémů snesly testovací vypalování 18x overspeed), nicméně já fakt při vypalování nespěchám, není důvod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.