Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale zato sa najmenej kazia :P Predal som ich stovky, a ked boli na reklamacii 2, tak je to moc :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ale zato sa najmenej kazia :P Predal som ich stovky, a ked boli na reklamacii 2, tak je to moc :)

to je mozny :) ale kdyz mam paleny cd , dvd, dvd-rw tak lg je čte nejpomalejc... zatimco liteon bez problemu, ikdyz se občas taky reklamujou... tezko rict , me slouzej obe mechaniky dobre ale poruchovost bude vyšší O:) je to jako značka auta a podobně každej máme \"svojí\"

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: Fakir

Nevím jak vy, ale já přestal problémy s vypalováním řešit od nástupu vypalovaček s ochranou proti podtečení bufferu (BurnProof, SafeLink, apod.), což bylo někdy před osmi lety.;):)

Aj si si to potom kontroloval? Dosť často síce napaľovanie nezdochne, ale výsledné cd/dvd je potom v iných mechanikách nepoužiteľné.

Jistě. Nikdy jsem nepotkal problém. :) Používal jsem LGčka (lidi na ně nadávají, ale mně chodily v pohodě) a teď mám Asusky a ty jsou ještě lepší.

Diskuze o vlivu vypalování na výkon mi přijde vzhledem k současnému výkonu PC trochu mimo mísu - na Pentiu 4 to udělalo 2%, na současných procesorech je to naprosto zanedbatelné. :) Disk to brzdí jen pokud pálíte DVD stylem \"co to dá\"... já jsem ještě ze staré školy (ikdyž vzhledem k mému věku asi jeden z posledních), takže jsem zvyklej pálit CD maximálně 8x (míň mi mechanika nedovolí) a DVD nejlépe 4x... obvykle nespěchám a na vyšší rychlosti kašlu, zbytečně snižují kvalitu záznamu. :)

Odesláno

Původně zaslal: AnotherOne

Nevím jak vy, ale já přestal problémy s vypalováním řešit od nástupu vypalovaček s ochranou proti podtečení bufferu (BurnProof, SafeLink, apod.), což bylo někdy před osmi lety.;):)

Aj si si to potom kontroloval? Dosť často síce napaľovanie nezdochne, ale výsledné cd/dvd je potom v iných mechanikách nepoužiteľné.

Jistě. Nikdy jsem nepotkal problém. :) Používal jsem LGčka (lidi na ně nadávají, ale mně chodily v pohodě) a teď mám Asusky a ty jsou ještě lepší.

Diskuze o vlivu vypalování na výkon mi přijde vzhledem k současnému výkonu PC trochu mimo mísu - na Pentiu 4 to udělalo 2%, na současných procesorech je to naprosto zanedbatelné. :) Disk to brzdí jen pokud pálíte DVD stylem \"co to dá\"... já jsem ještě ze staré školy (ikdyž vzhledem k mému věku asi jeden z posledních), takže jsem zvyklej pálit CD maximálně 8x (míň mi mechanika nedovolí) a DVD nejlépe 4x... obvykle nespěchám a na vyšší rychlosti kašlu, zbytečně snižují kvalitu záznamu. :)

sobě nikdy nepálim, všecky cd a dvd co sem mel neorigo sem zlikvidoval a mam to na hdd šifrovany :D a ostatním 52x cd a dvd 16xkdyž to de nebo to je aspon trosku znackovy ... a do radia taky, nikdy sem nemel problem z RW v autoradiu cist mp3ky ikdyz je to 16-24 high speed rewritable...

Odesláno

I za půl roku? :)

za půl roku... ?

jeslti myslíš ty dvd i cd... tak ano , všecko co sem vypálil než sem přešel k likvidaci tak byly ok.. ikdyž někerý noname nic extra tak, veci kery sem mel rad a šly na SONY, Verbatim a spol tak byly v pohodě :)

Odesláno

No ked napalujem sebe, tak na to som mal este do nedavnej doby paradnu napalovacku. Bola jedna s prvych, yamaha, s maximalnou rychlosti 4x. Tu som pouzival na paleni audio nebo Mp3 cdecek, a palil sem rychlosti 1x.

Ty cdcka sou sakra kvalitne a mam ich doskrkane jak krava a stale hraju. Coz sa u rychlosti napalovani 52 x neda povedat.

Mechanika uz zakyvala, tak momentalne napalujem LGckom. To som menil, za spominaneho LITEONA. Je sice pravda, ze nacet DVD rychleji, ale bol o nosu hlucnejsi...

Ale bolo povedane spravne, kazdy ma svoju znacku :)

Odesláno

Je fakt že Verbatimky jsou jistota (na nic jiného nepálím; mimochodem mi 16x DVD+R Verbatim bez problémů snesly testovací vypalování 18x overspeed), nicméně já fakt při vypalování nespěchám, není důvod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...