Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžete mi řící vy kteří jste již několikrát letěli co mohu vzít do příručního zavazadla a jestli je hmotnost nějak omezena? Totiž potřebuji mít u sebe porcelán a nemohu ho dát do zavazadla protože by se určitě rozbil.

Co s tím?

Odesláno
Původně zaslal: Francouz_407

Můžete mi řící vy kteří jste již několikrát letěli co mohu vzít do příručního zavazadla a jestli je hmotnost nějak omezena? Totiž potřebuji mít u sebe porcelán a nemohu ho dát do zavazadla protože by se určitě rozbil.

Co s tím?

porcelan je v pohode, spis nez vaha spoluzavazadla rozhoduje jeho velikost, takovej ten mensi kufr na koleckach je jeste v pohode. Nesmis tam mit ostre a nebezpecne predmety, tekutiny a gely - resp. tekutiny muzes mit jen ty co jsi koupil v bezcelni zone na letisti a max do 100ml celkoveho objemu v zapecetenem pytliku z obchodu

Odesláno

A co sklo, mám nejen porcelán ale karafu se 6ti skleničkami ale rozměrově je to OK

pokud v tom nebude vino tak myslim ze v pohode ;)

Odesláno

Co s tím?

hmotnost spoluzavazadla je omezena, podle typu letenky a aerolinek, ale obvykle je to tusim 5kg. Nicmene pokud to neni extremne velke, jeste se mi nestalo ze by mi prirucni zavazadlo vazili. Ale neletam s ultra low costy :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...