Francouz_407 Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Můžete mi řící vy kteří jste již několikrát letěli co mohu vzít do příručního zavazadla a jestli je hmotnost nějak omezena? Totiž potřebuji mít u sebe porcelán a nemohu ho dát do zavazadla protože by se určitě rozbil. Co s tím? Citovat
Ferry Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Můžete mi řící vy kteří jste již několikrát letěli co mohu vzít do příručního zavazadla a jestli je hmotnost nějak omezena? Totiž potřebuji mít u sebe porcelán a nemohu ho dát do zavazadla protože by se určitě rozbil. Co s tím? porcelan je v pohode, spis nez vaha spoluzavazadla rozhoduje jeho velikost, takovej ten mensi kufr na koleckach je jeste v pohode. Nesmis tam mit ostre a nebezpecne predmety, tekutiny a gely - resp. tekutiny muzes mit jen ty co jsi koupil v bezcelni zone na letisti a max do 100ml celkoveho objemu v zapecetenem pytliku z obchodu Citovat
Francouz_407 Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 A co sklo, mám nejen porcelán ale karafu se 6ti skleničkami ale rozměrově je to OK Citovat
Ferry Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Francouz_407 A co sklo, mám nejen porcelán ale karafu se 6ti skleničkami ale rozměrově je to OK pokud v tom nebude vino tak myslim ze v pohode Citovat
Vvitty Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Můžete mi řící vy kteří jste již několikrát letěli co mohu vzít do příručního zavazadla a jestli je hmotnost nějak omezena? Totiž potřebuji mít u sebe porcelán a nemohu ho dát do zavazadla protože by se určitě rozbil. Co s tím? hmotnost spoluzavazadla je omezena, podle typu letenky a aerolinek, ale obvykle je to tusim 5kg. Nicmene pokud to neni extremne velke, jeste se mi nestalo ze by mi prirucni zavazadlo vazili. Ale neletam s ultra low costy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.