bednarir Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Zdravim vsechny, porad se nejak nemuzu rozhodnout, jestli koupit chrom cocky, nebo black cocky na mojeho P 306 rv. 1998 tmave zelena metla :-(. Nemate nekdo nejaky obrazky, nebo fotky, jak ktery svetla vypadaj? ... Jde mi o svetly, nebo tmavy svetla ... ne o konkretni usporadani a typ, to je fuk. Citovat
Stifler Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: bednarir Zdravim vsechny, porad se nejak nemuzu rozhodnout, jestli koupit chrom cocky, nebo black cocky na mojeho P 306 rv. 1998 tmave zelena metla :-(. Nemate nekdo nejaky obrazky, nebo fotky, jak ktery svetla vypadaj? ... Jde mi o svetly, nebo tmavy svetla ... ne o konkretni usporadani a typ, to je fuk. Pohledej tady na fóru, třeba Meldal si koupil pěkný světla s čočkama na new model 306ky (já je mam už taky, jen nejsou na autě). To Meldalovo vlákno se jmenuje \"moje nový světýlka\" nebo tak nějak podobně, tak pohledej a najdeš. Citovat
bednarir Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 jj meldala jsem nasel, ale spis bych potreboval videt nejakou fotku s cernyma cockama na tmavym aute, jak to k sobe pujde ... a tu jsem zatim nejak vubec ani jinde po netu nenasel :-( Citovat
Kekros Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Při nejhoršim si to zkus v nějakym programu přimalovat. Já to dělam běžně Citovat
bednarir Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 to lentilka: a muzes poslat nejakou fotecku, jak to vypada? ... pleaseeeeeeeeeee ;-) Citovat
bednarir Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 to lentilka: jeeeeeeee ... ty jsi z Brodku? ... to je kousek od Velkyho Ujezda ;-) ... ze bych to zajel okoknout osobne :-) Citovat
Fakir Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Nejlepší je stáhnout si z nějakýho e-shopu obrázky těch světel, vyfotit auto v odpovídajícím úhlu a pak to tam zasadit, abys měl aspoň nějakou představu, jak to bude vypadat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.