Petr605 Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 To Macho: Co se tyce plosnaku, tak ty uz si davno nedelam sam. Tady v Praze vyuzivam firmu Kohout a jsem maximalne spokojen. Ceny dobre a hlavne Ti to vyrobi z cehokoliv, z Eagle, Formicy, ale i z obycejneho obrazku. Ja mu vetsinou poslu postscript a do tydne (i driv) to mam hotovy. Objednavka mailem, osobne si pro to dojdu (zadne postovne) a mam klid. Matlat se v kyseline nebo chloridu - tak to uz mam opravdu za sebou. Citovat
rimmer Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 Kdybyste tam dali tranzistor v cene 30kc, nejaky MOSFET, nejlepe BUZ10 nebo BUZ11(vykonnejsi varianta) tak s tim muzete spinat treba 10A a stejne to bude vlazne, protoze ma odpor za plneho sepnuti cca 0.1-0.2Ohm...takze bez chladice a neni zadna obava o prehrati nebo jakekoliv dimeznovani...tech 20kc za to stoji to poradne naddimenzovat, na spinani davno obyc. NPN neb PNP odzvonilo ! Citovat
Petr605 Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 To rimmer: Ty jsi nejakej unipolarni, poslechni... NeFETujes Ty nahodou?:D:D:D:D Citovat
rimmer Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 sem si myslel, ze budes mit pripominky, ale uznej, ze je to cista pravda co sem napsal Citovat
Petr605 Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 No v podstate mas samozrejme pravdu, jenom bych nesouhlasil s tim, ze bipolary maji odzvoneno... Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem macho Takze na srazu jsem mel ty stmivatka, ale nikdo neprojevil zajem. Tak kdo chce at se ozve. Doufam ze jsem je nevyrabel nadarmo :-( Ještě to platí? Já bych zájem měl. Jen se zeptám, funguje to i na zadní lampičku? Citovat
Sepp Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Jasne, ze funguje - tedy musis mit pro kazde svetlo zvlast jeden Ale je to fakt super Hlavne kdyz mas jeste barevne zarovicky, ze?? :D:D Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem Jezkovi.voci Napsán autorem macho Takze na srazu jsem mel ty stmivatka, ale nikdo neprojevil zajem. Tak kdo chce at se ozve. Doufam ze jsem je nevyrabel nadarmo :-( Ještě to platí? Já bych zájem měl. Jen se zeptám, funguje to i na zadní lampičku? To spis napis rovnou Macho-vi jestli je jeste ma vyrobeny.Kdyby ne tak bych treba byl ochoten nejaky zase zbastlit, uz jsem to sliboval JunEAu-vi, tak bych udelal rovnou 4ks Cena soucastek na jeden obvod vychazi asi na 45Kc myslim ( jsou treba dva-pro predni a pro zadni svitilnu) Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem Sepp Jasne, ze funguje - tedy musis mit pro kazde svetlo zvlast jeden Ale je to fakt super Hlavne kdyz mas jeste barevne zarovicky, ze?? :D:D To jsem rad ze z toho mas takovou radost, kdyz jsme to po tech dlouhyh peripetiich nainstalovali :D A co uz mas namontovany to rozsveceni svetel ? Citovat
Sepp Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Ja vedel, ze se zeptas ;) Nemam - tady se severu nesnezi, ale padaji z nebe rovnou zaveje - dneska uz jsem vzdal kazdodeni vyhrabovani a sel radeji na messtkou /HOROR!/. Dneska jdu okamzite vyhrabovat BTW: Vecer mi prisel obrazek me budouci nalepky Takze zitra jdu \"buzerovat\" na postu [Editován dne 23/2/05 Sepp] Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 2 Ferry: Psal jsem mu mejla,ale vrátil se mi z5, že nejde najít doménu tak bych si to objednal u tebe proše pana 2kousky. Citovat
Sepp Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Hele je az z Moravy ten to bude mit pekne drahy, jezdit to odzkusovat do Praglu :P Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem Sepp Hele je az z Moravy ten to bude mit pekne drahy, jezdit to odzkusovat do Praglu :P Treba bude schopnejsi a zapoji si to sam :D rejp rejp Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem Jezkovi.voci 2 Ferry: Psal jsem mu mejla,ale vrátil se mi z5, že nejde najít doménu tak bych si to objednal u tebe proše pana 2kousky. Ok tak te vedu v patrnosti dam ti vedet do konce tydne nebo po vikendu, kdy by to tak bylo hotovy Citovat
Sepp Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Jasne - jen si do me kopni - ja ten tistak nepajel - a blahove ti veril - skoda, ze to nezkouslo i auto :D;) Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem Sepp Jasne - jen si do me kopni - ja ten tistak nepajel - a blahove ti veril - skoda, ze to nezkouslo i auto :D;) OK svedem to na neco mezi nebem a zemi co asi neovlivnime ani jeden Citovat
Ferry Odesláno 24. únor 2005 Autor Odesláno 24. únor 2005 mno kontrolka dveri na palubce s tim nema vicemene nic spolecneho, tam akorat zalezi jetli v budicich mas zarovku nebo ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.