kupák Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 zdravím fórum, jsem tu nový, tak mě nekamenujte, když se zeptám na volovinu.... předem dík. Nuže, pořídíl jsem 406 coupé a nějak nemůžu navigaci naučit navigovat jinde než ve Švýcarsku. Chtěl bych to aktualizovat za pomoci odkazů uvedených tady na fóru, ale nemůžu nějak nikde vyčenichat, jakou mám navi a jestli to půjde. Poradíte mi někdo, co v autě mám, případně jak to zjistím? Je to 406 coupé, r.v. 2000, 3.0 V6. obrazovka monochrom. Předem dík P.S. už jsem tenhle dotaz položil včera v tom vlákně o aktualizacích navigace, ale bez úspěchu. Doufám, že si teď polepším. Citovat
kveton Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Zkus použít hledání vlevo nahoře. Ale co vím, tak se nedělaly mapy pro ČR a jestli ano, tak jen hlavní tahy. Dost to tady lidi s navigacemi řešili. Citovat
@re Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 co vím, tak to frantíci s mapami ČR moc nevychytali... ale snad ti někdo odpoví... Jinač vítej mezi námi... ps. tady toto fórum je jako jedna velká rodina, takže kamenů se nedočkáš Citovat
kupák Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 Tak nějak tuším, že to s tím mapováním pro ČR nebude žádná sláva, ale hlavně bych potřeboval zjistit, co za navigaci mám v autě. Podle toho se pak budu pídit dál. V papírech od auta jsem nic nenašel, na navigaci nebo ovladači také nic není, tak jak mám poznat, co je to za typ navigace? Citovat
mmmb Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 zkus hodit fotku, nebo ji vyndej a napiš seriové číslo atyp bys tam mel taky vidět Citovat
paul jane Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 to kupak mam doma mapy NDR kdyz by si chtel mohli by si je zkusit ja to nepouzivam. Citovat
kupák Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 No, radši večer hodim tu fotku, na vyndavání se nějak necejtim... Teda fotku hodim, když půjde proud. Od včerejší bouřky nemáme v naší vísce střediskové elektrický proud. Citovat
kupák Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Tak elektřina u nás nešla víc jak 2 dny, pak jsem byl na svatbě, takže fotky vkládám až teď. Moc se nepovedly, ale jestli z toho někdo poznáte, co mám v autě za navigaci, budu moc rád. Na telefonický dotaz mi dle VIN v Peugeotu řekli jen, že mám vozidlo vybavené navigací. nějak mi to vkládání nejde [upravil dne 30.6.2008 kupák] Citovat
kupák Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 ono jde vkládat jen po jedné fotce? Citovat
kupák Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 já přes počítače moc nejsem, tak se mi moc nesmějte.... Citovat
kupák Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 takhle to vypadá v kufru, kolem tapecíra je vidět vzadu nějaká cedulka, ale přečíst nejde a vyndavat tapecír se mi moc nechce... Citovat
kupák Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 a tohle CD v tom mám. píšou europa centrale, ale zná to jen cíle po švýcarsku. Nebo dělám něco špatně??? [upravil dne 30.6.2008 kupák] [upravil dne 30.6.2008 kupák] No a poslední fotka stávkuje úplně. Prostě je to CD s náopisem Siemens VDO, NAVTECH on board, 2003. mitteleuropa [upravil dne 30.6.2008 kupák] Citovat
hlavatka Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 No vlastně sis už odpověděl sám, je to origo navigace Siemens. Pokud jde o centrální Evropu, je to Německo+Alpy (Švýcarsko a část Itálie). Dost informací tady uz bylo v minulosti uvedeno. Musím říct, že v uvedených lokalitách navigace funguje dosti spolehlivě, měl jsem možnost zkusit poslední verzi 2007 a mile mě překvapilo,že info o aktuální poloze se na LCD objevuje i při vypnutém navigování. Inu stále je co vylepšovat. Citovat
dire Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 mam doma nejake mapy co jsem omylem stahnul jestli je najdu tak ti napisu do SZ. PS:nechci tady sirit warez ale nasel jsem mapy stredni evropy:) [upravil dne 2/7/08 dire] Citovat
kupák Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 to bys byl hodnej, ale jsou to mapy do toho mojeho verglu siemens vdo? Ty mapy střední evropy někdo zkoušel? Na tom mém CD je taky napsáno mitteleuropa, ale je tam jen Sui, kus DE, IT a AUT. Bojím se, abych něco nedok.... to hlavatka: ta verze 2007 byla do té \"mé\" navi? Je tam aspoň stručně něco o čechách? [upravil dne 2.7.2008 kupák] Citovat
dire Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 navigaci v aute nemam mam doma pouze mapy .. muzu je nekam nasypat a vy je vyzkousite ? Citovat
kupák Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 No zkus to, můžu se o to pokusit, ale radši přiberu nějakého IT odborníka, moc si s tím netykám... Citovat
dire Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 nasel jsem nejakou verzi 2007 ma to cca 650 mb nevim zda ji mate nebo neeee ? Citovat
kupák Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 No nemám, zkus to někam poslat, já to zkusím pro změnu nasoukat do vozu..... Citovat
paul jane Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 tak tuhle mam v aute taky a mam mapy ndr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.