Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mne, zda by se nedaly přehodit budíky, mám analog a předělat to na digitál, co bych musel vyměnit kromě budíků? Brácha je elektrikář, tak by sis s tím možná poradil.. BUdíky bych sehnal opět z DT.

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Huuu, no tolik reakcí jsem pravda ani nečekal....:D:D:D

Asi tady neni žádnej machr, kterej by s tim měl zkušenosti nebo si troufnul odpovědět. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: jarajarda

Huuu, no tolik reakcí jsem pravda ani nečekal....:D:D:D

Asi tady neni žádnej machr, kterej by s tim měl zkušenosti nebo si troufnul odpovědět. ;)

Mno ale kde potom jo...:( Zajímalo by mne, s čím to má spojitost a zda by stačila třeba řídící jednotka, která je už z DT s digitálem, nebo je to spojené ještě s převodovkou a je tam taky něco jiného?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

Já si myslim že je to jenom otázkou konektorů:)

No, možná jo, když je to i teď vlastně nemechanické, všechno je tam na konektory... Je to taková blbost, já vim, ale náramně by se to hodilo, protože digitály z DT bych sehnal, s analogem je problem...

Odesláno

Asi jeste spim ale nevim co to je DT?:D Jinak na starejch pristrojich je to na tistaky myslim ze 2 a 2 konektory a nejsem si jistej jestli nova pristrojovka digitalni neni jen na 2 konektory pak by asi musl nastoupit bracha eletrikar no ale delat bych to nechtel pac to je drátku jako smetí:D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

Asi jeste spim ale nevim co to je DT?:D Jinak na starejch pristrojich je to na tistaky myslim ze 2 a 2 konektory a nejsem si jistej jestli nova pristrojovka digitalni neni jen na 2 konektory pak by asi musl nastoupit bracha eletrikar no ale delat bych to nechtel pac to je drátku jako smetí:D :D :D

Diesel Turbo

Odesláno

no myslim si ze kdyby se tvymu brachoj to podarilo robezbehat,tak bude nejen machr,ale urco by mel pak kseftu 3 zadky,pac by to chtel kde kdo!!

Odesláno

tak rozhodne bys musel vymenit lankovy nahon tachometru za elektronicke cidlo, tzn. zjistit, zda do diry na diferencialu, kde je lanko pujde to cidlo, zda budou souhlasit zuby na starem nahonu a novem cidle.

za druhe bys musel natahnout draty k cidlu, napajeni, kostru a pak signal dotahnout do konektoru budiku, jelikoz konektory u mechanickych budiku a digitalnich budiku budou taky jine, tak si sehnat schemata zapojeni a prepojit jeden drat po druhym ze stareho konektoru na novy konektor

za treti po provedeni vsech praci nastartovat zkusit projet a ve finale zjistit ze stejne neco nefunguje :D

Odesláno

Tak nejak som si to myslel. Stary tachometri mali este lankovy nahon na tachometer. Aspom teda co som tu po fore pocul. A to by bolo to, co by ma uz odradilo :D

Vymenit tam cidlo, dotiadnut kable, a cele to prekablovat... Uff.

Odesláno

Chtěl sem to taky takhle předělat, když sem viděl u spolupracovníka v (o rok mladším peugeotu 306) ty budíky s digitálním počítadlem km a hlavně ty krásně podsvícené budíky i s ručičkama oproti těm mojim. Tak sem přístrojovku sehnal, ale už na první pohled bylo jasné, že to nebude lehké, protože starý typ má 4 konektory a nový jenom 2. O lankovém náhonu rychloměru ani nepíšu, ale ty byly jenom u prvních modelů 306, já měl elektro. Nakonec sem to vzdal a novou přístrojovku prodal. Kdy pohledáš, tak možná najdeš téma kde sem dával pro porovnání i fotky přístrojovek ze zadní strany (konektory)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...