urdemala Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 mirascc: jasny, ja zase jenom narazim na bakatelizovani lidlu a podobnych - kde kdo na ne nadava, ale kam teda chodi nakupovat? (ja osobne du vzdycky tam, kde to mam nejbliz a zaroven vim, ze tam nemaj pul roku stary vajicka :-) ) anotherone: tyjo, dik za vysvetleni, ja si to zapomel prevest na litry Citovat
Keejml Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Já jsem se v lidlu jednou strašně nas*al Někdy v době kdy tady začínali, stavil jsem se tam cestou z lyžovačky, prodejna v Jaroměři. Neměli tam mandarinky a coca colu Citovat
MirasCC Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 Prej \"zapadákov\" a \"jestli tam mají aspoň jednu kulturní památku\". Připomínám TUTO fotku, kde je mimo jiné k vidění i přilehlá vodní plocha. Doporučoval bych Ti nenosit mobil u sebe a vzít si ručník Citovat
aka Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 no to bacha, Polnicku sem nemela vubec na mysli, to je me oblibene misto! ja mluvim o uplnym zapadakove, kam vede presne jedna cesta tam a dal uz nic Citovat
Garfield Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Aktuálně k pivu pro lidi, co jedou na Šebetov, viz Citovat
adraj Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 V neděli měli u nás v Pokroku akci na točené pivo Krušovice 11° za 10 korun. Docela mě to štvalo,protože jsem zrovna okolo šel do práce:( [upravil dne 25/6/08 adraj] [upravil dne 25/6/08 adraj] Citovat
elton Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Tak a teď jsem dostal slinu a jdu se natankovat. Citovat
Blizzard Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 musíte počítat točený pivka. Lahváče sou jako kdyby jste si u pumpy kupovali benál v kanystru Citovat
jarajarda Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: aka Miro: jj to je presne ono byla jsem odhalena :)i kdyz teda nevim, jestli v tom zapadakove maj aspon jendu kulturni pamatku Jediná kulturní památka bude ta hospoda:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Garfield Aktuálně k pivu pro lidi, co jedou na Šebetov, viz ¨ \"Chyba Zvolené téma neexistuje. \" Kde se stala chybka... Citovat
Garfield Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Garfield Aktuálně k pivu pro lidi, co jedou na Šebetov, viz ¨ \"Chyba Zvolené téma neexistuje. \" Kde se stala chybka... Už neexistuje, neb bylo admin Medvědem na žádost Trundíka coby hlavního organizátora Šebetova smazáno. Prý si k danému tématu na Šebetov mám lidi obtelefonovat nebo oICQovat nebo oSKYPEovat, a ne ke komunikaci \"zneužívat\" fórum. Nemám co bych dodal. [upravil dne 25/6/08 Garfield] Citovat
jarajarda Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Garfield Aktuálně k pivu pro lidi, co jedou na Šebetov, viz ¨ \"Chyba Zvolené téma neexistuje. \" Kde se stala chybka... Už neexistuje, neb bylo admin Medvědem na žádost Trundíka coby hlavního organizátora Šebetova smazáno. Samozřejmě že z toho radost nemám Že tys nabádal k alkoholismu, co?:D:D:D Citovat
Garfield Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Myslím, že ti ani nesmím říci o co šlo, bojím se, abych nebyl vyloučen z fóra a možná i z klubu. Kurnik, tady to ale poslední dobou bere obrat. Citovat
Vvitty Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 co pivo, ale voda uz je tam levnejsi nez benzin... kdyz jsem tam byl v roce 2001, tak galon benzinu stal $1.8 na letisti, kde byl nejdrazsi, a $2.1 stal galon vody... od te doby benzin ponekud podrazil... Citovat
jarajarda Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Vvitty co pivo, ale voda uz je tam levnejsi nez benzin... kdyz jsem tam byl v roce 2001, tak galon benzinu stal $1.8 na letisti, kde byl nejdrazsi, a $2.1 stal galon vody... od te doby benzin ponekud podrazil... Konečně zas budou pít vodu... Citovat
Popcorn Player Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Tady podle hojnosti příspěvků je krásně vidět co dnešní svět nejvíc zajímá... Pivo a benzin (ještě bych sem přidal ženský) super téma Citovat
aka Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 miro: jeste toho trochu ja mam nektere ty zapadakovy rada popcorn: vzdyt ja tu taky neco pisu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.