Duin Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Ahoj, s prichodem tropickych veder se mnozi pocet dotazu ohledne klimatizace. Jeden problem tu mam i ja. Moje klima po naplneni vydrzi cca mesic a pote uz nechladi,tudiz unik je zrejmy. Kandidatem c.1 byl chladic coz se take dnes povrdilo. Problem je v tom, kde chladic sehnat. Mam nejaky divny model 406ky, vypada jako novy model ale neni to uplne tak jasne. Rozmery chladice jsou delka x vyska x tloustka, 585 x 390 x 18. (+- mm, mereni nebylo presne). Delka chladice je merena vcetne toho kovoveho valce (vysousece). Mate nekdo tip kde sehnat takovyto chladic anebo bude tam pasovat z noveho modelu? Dival jsem se na autokelly, modelovy rok auta jsem nasel, chladic ma vsak uplne jine rozmery. Citovat
Ferry Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 napis pres U2U VIN kod auta, podivam se ti na presny objednaci kod podle ktereho by se to dalo dohledat Citovat
gruska Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Nazdárek, po vlastnej skúsenosti Ti odporúčam nájsť známeho, ktorý robí napr. tlakovania hláv motorov. Ten naleje do chladiča farebný roztok a určí únik, potom Ti to jednoducho špec. elektródov zavarí. Tiež som mal ten problém a za chladiť v A.Kelly cca 4000 a podobne. Známy mi to zavaril za 500 a mám to v pohode. Pokiaľ nie je veľká diera, nekupuj nový, nemá to cenu. Citovat
Zbyňa1 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Před nedávnem jsem taky řešil chladič klimatizace a nejlevněji jsem sehnal nový tady http://www.magmar.cz/ Citovat
Duin Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 Ahoj vsem, tak diky informaci od Ferryho se mi podarilo sehnat novy chladic Valeo za 4000,- Dnes jsem ho namontoval, nechal naplnit a klima opet funguje tak jak ma. Diky Ferry. Citovat
Ferry Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: Duin Ahoj vsem, tak diky informaci od Ferryho se mi podarilo sehnat novy chladic Valeo za 4000,- Dnes jsem ho namontoval, nechal naplnit a klima opet funguje tak jak ma. Diky Ferry. gratulace a neprezen to at nenachladnes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.