Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

s prichodem tropickych veder se mnozi pocet dotazu ohledne klimatizace. Jeden problem tu mam i ja. Moje klima po naplneni vydrzi cca mesic a pote uz nechladi,tudiz unik je zrejmy. Kandidatem c.1 byl chladic coz se take dnes povrdilo. Problem je v tom, kde chladic sehnat. Mam nejaky divny model 406ky, vypada jako novy model ale neni to uplne tak jasne. Rozmery chladice jsou delka x vyska x tloustka, 585 x 390 x 18. (+- mm, mereni nebylo presne). Delka chladice je merena vcetne toho kovoveho valce (vysousece). Mate nekdo tip kde sehnat takovyto chladic anebo bude tam pasovat z noveho modelu? Dival jsem se na autokelly, modelovy rok auta jsem nasel, chladic ma vsak uplne jine rozmery. :myslim

Odesláno

Nazdárek, po vlastnej skúsenosti Ti odporúčam nájsť známeho, ktorý robí napr. tlakovania hláv motorov. Ten naleje do chladiča farebný roztok a určí únik, potom Ti to jednoducho špec. elektródov zavarí. Tiež som mal ten problém a za chladiť v A.Kelly cca 4000 a podobne. Známy mi to zavaril za 500 a mám to v pohode. Pokiaľ nie je veľká diera, nekupuj nový, nemá to cenu.:mrk

Odesláno

Ahoj vsem, tak diky informaci od Ferryho se mi podarilo sehnat novy chladic Valeo za 4000,- Dnes jsem ho namontoval, nechal naplnit a klima opet funguje tak jak ma.

Diky Ferry.:super

Odesláno
Původně zaslal: Duin

Ahoj vsem, tak diky informaci od Ferryho se mi podarilo sehnat novy chladic Valeo za 4000,- Dnes jsem ho namontoval, nechal naplnit a klima opet funguje tak jak ma.

Diky Ferry.:super

gratulace a neprezen to at nenachladnes ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...