čakom Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: čakom Mě se to líbí Ještě by to chtělo dopasovat ty přední světla. Ale to ET mi vrtá hlavou:myslim Už tam máš pružiny? Pružiny tam ještě nejsou ale ještě newím jak to zvládnou šestnáctky tyhle osmnáctky jdou na prodej a přední světla : jelikož ty old světla jsou širší tak proto ta mezera mezi těma novýma je tam takovej rantl a ty novejší jsou na výšku menší ale neco se vymyslí nebo tě něco napadá?? dokitovat a nebo dolaminátovat Nemáš foto upravy kapoty? [upravil dne 23.6.2008 čakom]
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: čakom Mě se to líbí Ještě by to chtělo dopasovat ty přední světla. Ale to ET mi vrtá hlavou:myslim Už tam máš pružiny? Pružiny tam ještě nejsou ale ještě newím jak to zvládnou šestnáctky tyhle osmnáctky jdou na prodej a přední světla : jelikož ty old světla jsou širší tak proto ta mezera mezi těma novýma je tam takovej rantl a ty novejší jsou na výšku menší ale neco se vymyslí nebo tě něco napadá?? dokitovat a nebo dolaminátovat Nemáš foto upravy kapoty? [upravil dne 23.6.2008 čakom] kapotu sem kupoval novou na new model [upravil dne 23/6/08 Nojmi]
Kekros Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Kekros:\"Proto je černá barva ve stupnici bezpečnosti až na konci žebříčku, zatímco na její špičce se drží barva bílá. Bílá je prvkem pasivní bezpečnosti\" Tuto barvu u vozidel preferuje asi desetina českých řidičů.:aut [upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic] Ale no tak Stejně tak jako černá se mi líbí šedá A do věku taky trefa v předešlim příspěvku. Můžu já za to , že jsem ještě tak mladej
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: peugeotkovic Kekros:\"Proto je černá barva ve stupnici bezpečnosti až na konci žebříčku, zatímco na její špičce se drží barva bílá. Bílá je prvkem pasivní bezpečnosti\" Tuto barvu u vozidel preferuje asi desetina českých řidičů.:aut [upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic] Ale no tak Stejně tak jako černá se mi líbí šedá A do věku taky trefa v předešlim příspěvku. Můžu já za to , že jsem ještě tak mladej tak já ani za mlada nikdy nechtěla černou:bojim Ale neříkám,že černá auta nejsou krásná-to jsou:super Akorát mi nejde k mému vnitřnímu cítění či co:myslim
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi ta zeleno-černá kombinace je taky A vůbec mě nepřijde,že by musela být po bouračce:cool:
BoneDaddy Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 To ET je nějaký podivný. Jinak souhlasím s ozzym, což už jsem ostatně psal do toho tvého minulého vlakna. Akorát obdivuju tu práci co si s tím dáš.
Guest Scratch Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 jo a k te zelenocerne chrom zrcatka, no to je proste parada
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Nj, jenže to co Nojmi vytvořil je vzhledem nekde uplně jinde než ty fotky co sem sype. Jako kdyby alespoň o něčem diskutoval, ale on sem jen sype fotky jinejch líp udělanejch Peugeotů, plácne k nim dva otazníky a myslí si že nás ohromí. Nojmi: prober se, už v prvním vlákně co jsi založil bylo jasný že nás s tím neohromíš, tak proč další dvě vlákna, mohl jsi klidně pokračovat v prvním. Kdyby jsi potřeboval rady apodobně tak to chápu ale tohle je jen předvádění něčeho na co jsme ti své názory už jednou psali. Trošku nechápu tvé myšlenkové pochody.
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 jen sem chtěl ukázat finál nic jinýho a jestli se ti ty fotky nelíbí tak se na ně nekoukej já si to jen tak pročítám jakej kdo má názor tak nevím o co ti de mě se to prostě líbí..:D
Kekros Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic tak já ani za mlada nikdy nechtěla černou:bojim Ale neříkám,že černá auta nejsou krásná-to jsou:super Akorát mi nejde k mému vnitřnímu cítění či co:myslim to mně už se černá líbila jako malýmu ( neříkam , že ted jsem velkej ) , ale když když naleštim tu červenou tak to auto taky nemá chybu
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: peugeotkovic tak já ani za mlada nikdy nechtěla černou:bojim Ale neříkám,že černá auta nejsou krásná-to jsou:super Akorát mi nejde k mému vnitřnímu cítění či co:myslim to mně už se černá líbila jako malýmu ( neříkam , že ted jsem velkej ) , ale když když naleštim tu červenou tak to auto taky nemá chybu k tý černý [upravil dne 23/6/08 Nojmi]
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi .........................................tak nevím o co ti de........................ O co mě de??? No o to že jsi mohl pokračovat v puvodním vlákně a ne tady spamovat dalšíma dvěma vlákny. Tak se pro přiště polepši, je zbytečný mít ve foru tři vlákna o jednom autě když to muže bejt pěkně pohromadě v jednom vlákně. Navic tady maš nicneřikajici nazev vlakna
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Nojmi .........................................tak nevím o co ti de........................ O co mě de??? No o to že jsi mohl pokračovat v puvodním vlákně a ne tady spamovat dalšíma dvěma vlákny. Tak se pro přiště polepši, je zbytečný mít ve foru tři vlákna o jednom autě když to muže bejt pěkně pohromadě v jednom vlákně. Navic tady maš nicneřikajici nazev vlakna no jo nepovedlo se na poprvý tak co:cool:
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 No jasný \"se to nepovedlo, tak co\" v podstatě jsem ani nic jinýho nečekal:(
Edison Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi jen sem chtěl ukázat finál nic jinýho a jestli se ti ty fotky nelíbí tak se na ně nekoukej já si to jen tak pročítám jakej kdo má názor tak nevím o co ti de mě se to prostě líbí..:D 1. Už několikrát Ti bylo dost jasně řečeno, že na jiné fachmany prostě nemáš. Už v prvním vlákně. Tak proč sem speš cizí fotky? My si to dovedem porovnat sami. 2. Už v prvním vlákně jsme Ti řekli svůj názor. Tak je naprosto nepochopitlný, že zakládáš další vlákna. 3. Jestli nás máš za nesvprávné, že si nedovedem najít podobné, ovšem výrazně povednější, propracované a hlavně připravené úravičky a cítíš tedy nutnost zakládat další vlákna, opakovaně nám vnucovat svůj názor na to, jak jsi vlastně dokonalý i když o tom tvé \"to se nějak udělá\" nesvědčí stejně, jako Tvůj psaný projev, tak klidně pokračuj...
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No jasný \"se to nepovedlo, tak co\" v podstatě jsem ani nic jinýho nečekal:( ale řeč je o autě a ne o vláknu
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Nojmi .........................................tak nevím o co ti de........................ O co mě de??? No o to že jsi mohl pokračovat v puvodním vlákně a ne tady spamovat dalšíma dvěma vlákny. Tak se pro přiště polepši, je zbytečný mít ve foru tři vlákna o jednom autě když to muže bejt pěkně pohromadě v jednom vlákně. Navic tady maš nicneřikajici nazev vlakna no jo nepovedlo se na poprvý tak co:cool: taky si myslím,že to nebylo naschvál a že se prostě nepovedlo na poprvý reakce některých(nevychovaného hurvínka) se mě zdají být poněkud nepřiměřené..
Edison Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: Radek Hurvajz No jasný \"se to nepovedlo, tak co\" v podstatě jsem ani nic jinýho nečekal:( ale řeč je o autě a ne o vláknu No ba... to se taky nepovedlo... :-D
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Nojmi .........................................tak nevím o co ti de........................ O co mě de??? No o to že jsi mohl pokračovat v puvodním vlákně a ne tady spamovat dalšíma dvěma vlákny. Tak se pro přiště polepši, je zbytečný mít ve foru tři vlákna o jednom autě když to muže bejt pěkně pohromadě v jednom vlákně. Navic tady maš nicneřikajici nazev vlakna no jo nepovedlo se na poprvý tak co:cool: taky si myslím,že to nebylo naschvál a že se prostě nepovedlo na poprvý reakce některých(nevychovaného hurvínka) se mě zdají být poněkud nepřiměřené.. Hele nevychovanýho Hurvínka si nech jo, jestli jsi si nevšimnula tak na foru je docela pořádek, a pokud tu někdo dělá bordel a nedodržuje pravidla tak jsem jeden z těch kterému to vadí a zasáhne, a je mi naprosto jedno že si o mě nějaká Peugeotkovic myslí že jsem nevychovanej. Na druhou stranu jsi si mohla všimnout na foru že v mym připadě se o nevychovanosti nedá mluvit, nech si to na jiný jo.
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Nojmi .........................................tak nevím o co ti de........................ O co mě de??? No o to že jsi mohl pokračovat v puvodním vlákně a ne tady spamovat dalšíma dvěma vlákny. Tak se pro přiště polepši, je zbytečný mít ve foru tři vlákna o jednom autě když to muže bejt pěkně pohromadě v jednom vlákně. Navic tady maš nicneřikajici nazev vlakna no jo nepovedlo se na poprvý tak co:cool: taky si myslím,že to nebylo naschvál a že se prostě nepovedlo na poprvý reakce některých(nevychovaného hurvínka) se mě zdají být poněkud nepřiměřené.. Hele nevychovanýho Hurvínka si nech jo, jestli jsi si nevšimnula tak na foru je docela pořádek, a pokud tu někdo dělá bordel a nedodržuje pravidla tak jsem jeden z těch kterému to vadí a zasáhne, a je mi naprosto jedno že si o mě nějaká Peugeotkovic myslí že jsem nevychovanej. Na druhou stranu jsi si mohla všimnout na foru že v mym připadě se o nevychovanosti nedá mluvit, nech si to na jiný jo. jo:mad: Já jdu raděj do práce:papa sice tam mám horko ale až TAKOVY\' DUSNO jako tady snad ne:D:aut:papa
Recommended Posts