Davidf Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Letos nikam:(,zařizoval jsem bydlení tak jsem holý jak lípa:nevim,snad příští rok na nějaký z Řeckých ostrovů. Citovat
Miss Scratch Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Tak ja Scratch a Scrach dog jedeme smer jih a to az na jizni cehy.-) Snad tam dojedem.-)) tech modnich doplnku ma Scratchovo auti az az . A to jeste nevidel muj letosni kufricek.-))) Citovat
Garfield Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 2 Peugeotkovic: Hvar? Krásnej, ale strašně přemnožený cikády... Pokud někdo z vás má jen trošku problémy s usínáním, doporučuju špunty do uší! Citovat
Berkoff Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Garfield 2 Peugeotkovic: Hvar? Krásnej, ale strašně přemnožený cikády... Pokud někdo z vás má jen trošku problémy s usínáním, doporučuju špunty do uší! stejne usinam u Jiste pane ministre, nebo u Alla Bundy, takze naky cikady by me mohli ale zaplat panbu chorvatsko se u me nekona tem co tam jedou nezavidim, dyz se nemuzes ani nazrat peace Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff Původně zaslal: Garfield 2 Peugeotkovic: Hvar? Krásnej, ale strašně přemnožený cikády... Pokud někdo z vás má jen trošku problémy s usínáním, doporučuju špunty do uší! stejne usinam u Jiste pane ministre, nebo u Alla Bundy, takze naky cikady by me mohli ale zaplat panbu chorvatsko se u me nekona tem co tam jedou nezavidim, dyz se nemuzes ani nazrat peace tak cikády..? to ještě nevím,co jsou zač Jinak máme to přes cestovku s polopenzí tak neboj.Ti budou koukat jaký já mám hlad:mrk:D Citovat
Garfield Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 2 Berkáč: Jak, nemůžeš se nažrat? Dyk já taky letos (stejně jako loni) jedu peginou do Dalmácie. A TY SNAD VĚŘÍŠ TOMU, ŽE GARFIELD BY JEL NĚKAM, KDE SE NEMŮŽE NAŽRAT? Njama problema. Naložil jsem 8 kilo masa - kuře, krkovičku, panenky, zmrazil, na místo to vydrželo zmrzlé, tam jsem to hodil do mrazáku, v obchoďáku v Omiši zakoupil 4 kartóny vína po 6 lahvích, a jídlo bylo vyřešeno. Pár kilo sejra, protože já jsem starej myšák, tři pytle zmrzlé mix zeleniny z Makra. Takže jídlo bylo hotový vždycky za čtvrt hodiny, gril masíčko, zelenina, víno... Kdepak trpět hlady. Citovat
Garfield Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 2 Peugeotkovic: Cikády jsou (nějaký zoolog mě snad opraví, ale v podstatě to jsou) tamní cvrčci. Řve to ve dne v noci po celém Středomoří. Ale někde je to jako únosná kulisa, kterou nevnímáš, a jinde je to peklo. Citovat
jarajarda Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 NO jak to tak vypadá, moje jediná dovolená bude letos Šebetov:D Citovat
peco Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 no tak ja sa chystam na 1 a pol mesiaca do Indie, no nie az tak dovolenka. Odychoveho casu tam bude dokopy tak 2-3 tyzdne no tesim sa k moru. Jo a budem v sirsom okolo mesta Bangalore. Nechysta sa tiez niekto? Citovat
bombarderik Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 No ja kedze stavam dom tak ma najdete na malte:D alebo na strku:D.... Citovat
Aluška Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 My letos vyrazíme do Slovenského ráje na nějaké ty tůry a jinak Brno a hlídání našeho ušáka a sem tam nějaký jednodenní výlet třeba do Vídně. Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Garfield 2 Peugeotkovic: Cikády jsou (nějaký zoolog mě snad opraví, ale v podstatě to jsou) tamní cvrčci. Řve to ve dne v noci po celém Středomoří. Ale někde je to jako únosná kulisa, kterou nevnímáš, a jinde je to peklo. cvrčci..? no tak to bude krásné usínání Cvrčci k létu a přírodě patří přece:superTo vám tak kolikrát jedu autkem přírodou, a jak mě furt hraje rádio,tak kvůli tomu cvrkotání já si ho i vypnu a zaposlouchám se.. i do ptačího cvrlikání.. jojo to můžu,to je hezká relaxace:aut Jinak se o to,že bych neusnula až tak nebojím:)já vám se spíš bojím toho že jak mě bývá tak moc špatně v autobuse,tak do sebe budu ládovat jeden kynedril za druhým a celý pobyt pak právě z něho prospím:myslim [upravil dne 24.6.2008 peugeotkovic] Citovat
kapa Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 cikády - zvuk podobný cvrčkům, dost hlasitý, aneb jak bylo ve filmu \"Slunce ,seno ,erotika\" tak nesmrtelná hláška paní Růžičkové při usínání v hotelu ( sice v Itálii ) - \" Cikády řvou jako krávy \". Ale tak nějak to k Chorvatsku patří. Citovat
nemec.cb Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 19,7 jedem do českýho ráje.V Komárově máme zaplacenou chalupu na 14 dní. Citovat
vendelinek Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Tak sem se dneska vrátil z dovolený,z chaloupky,jak sem už psal http://img217.imageshack.us/img217/9407/dscn0164ew7.jpg je tam nádherně,ale taky nejen relaxace,ale taky trochu sem tam tý prácičky ,počasí bylo:supertak sem makal jako červená pijavice,první tejden sem se pustil do tý Lipky http://img229.imageshack.us/img229/7738/dscn0163by6.jpg tak už je na štěpinky narovnaná v kolně a polovinu sem věnoval na stopení dotičnýmu co mi to pomohl rozřezat na krajíce aby se mohly štípat,a druhej tejden dovolený sem trávil tak,že sem se naučil zednickýmu řemeslu.Opravovali sme s maminou takovou zděnou kůlnu na nářadí a prostě na všechno to hebedí co je u baráku,diť to znáte. Obouchat oloupaný,nahodit na hrubo,prosívat na štuk ,štukovat,filcovat,nechat proschnout a druhej den už sem penetroval a třetí den už šla barva na omítku,čtvrtej den sem se věnoval opravě všech dvířek,takže vlastně kompletní ůprava a tady je výsledek http://img229.imageshack.us/img229/510/31072008595hj7.jpg http://img229.imageshack.us/img229/2374/31072008596pr4.jpg Citovat
vix Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 vendi.. až budu stavět model kolejiště, tak tvoje kůlna je přímo ukázková Prostě, zasloží si být zvěčněna v měřítku 1:120. Citovat
Aluška Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 My se ve čtvrtek vrátili ze Slovenska ze Slovenského ráje. Za necelých 5 dní jsme toho stihli docela dost, od Dobšinské ledové jeskyně, přes Spišský hrad a samozřejmě pěší tůry po žebřících a lávkách. Cestou zpět do ČR jsme navštívili ještě termální lázně v Bešeňové. Počasí vyšlo parádně, tak jsme si to pořádně užili . Citovat
nemec.cb Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 V této chalupě v Českém Ráji sem si užíval dvanact dní.Teď si užívam zasloužené pracovní neschopnosti (vykloubené pravé rameno),a až budu práce schopná budu opravovat odřený levý bok autí.Holt když se daří,tak se daří Citovat
nemec.cb Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 a ještě jedna.Doplním: obec komárov.Pod kozákovem. [upravil dne 2/8/08 nemec.cb] Citovat
vendelinek Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 No a aby to bylo všechno ,co sem chtěl stihnout přes dovču,zítra budu dávat druhý nátěr na taky opravená(dnes ráno dodělaná)vrata http://img158.imageshack.us/img158/5076/02082008683al3.jpg http://img158.imageshack.us/img158/1139/02082008684oz8.jpg Původně zaslal: vix vendi.. až budu stavět model kolejiště, tak tvoje kůlna je přímo ukázková Prostě, zasloží si být zvěčněna v měřítku 1:120. :roll:super:potlesk [upravil dne 2.8.2008 vendi.stejskal] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.