Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

2 Peugeotkovic: Hvar? Krásnej, ale strašně přemnožený cikády... Pokud někdo z vás má jen trošku problémy s usínáním, doporučuju špunty do uší! :papa

stejne usinam u Jiste pane ministre, nebo u Alla Bundy, takze naky cikady by me mohli :)

ale zaplat panbu chorvatsko se u me nekona :) tem co tam jedou nezavidim, dyz se nemuzes ani nazrat :D

peace

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

2 Peugeotkovic: Hvar? Krásnej, ale strašně přemnožený cikády... Pokud někdo z vás má jen trošku problémy s usínáním, doporučuju špunty do uší! :papa

stejne usinam u Jiste pane ministre, nebo u Alla Bundy, takze naky cikady by me mohli :)

ale zaplat panbu chorvatsko se u me nekona :) tem co tam jedou nezavidim, dyz se nemuzes ani nazrat :D

peace

tak cikády..?:myslim to ještě nevím,co jsou zač:aut Jinak máme to přes cestovku s polopenzí tak neboj.Ti budou koukat jaký já mám hlad:mrk:D

Odesláno

2 Berkáč:

Jak, nemůžeš se nažrat? Dyk já taky letos (stejně jako loni) jedu peginou do Dalmácie. A TY SNAD VĚŘÍŠ TOMU, ŽE GARFIELD BY JEL NĚKAM, KDE SE NEMŮŽE NAŽRAT? :D Njama problema. Naložil jsem 8 kilo masa - kuře, krkovičku, panenky, zmrazil, na místo to vydrželo zmrzlé, tam jsem to hodil do mrazáku, v obchoďáku v Omiši zakoupil 4 kartóny vína po 6 lahvích, a jídlo bylo vyřešeno. Pár kilo sejra, protože já jsem starej myšák, tři pytle zmrzlé mix zeleniny z Makra. Takže jídlo bylo hotový vždycky za čtvrt hodiny, gril masíčko, zelenina, víno... Kdepak trpět hlady.

Odesláno

2 Peugeotkovic: Cikády jsou (nějaký zoolog mě snad opraví, ale v podstatě to jsou) tamní cvrčci. Řve to ve dne v noci po celém Středomoří. Ale někde je to jako únosná kulisa, kterou nevnímáš, a jinde je to peklo.

Odesláno

no tak ja sa chystam na 1 a pol mesiaca do Indie, no nie az tak dovolenka. Odychoveho casu tam bude dokopy tak 2-3 tyzdne no tesim sa k moru.

Jo a budem v sirsom okolo mesta Bangalore. Nechysta sa tiez niekto?

Odesláno

My letos vyrazíme do Slovenského ráje na nějaké ty tůry a jinak Brno a hlídání našeho ušáka a sem tam nějaký jednodenní výlet třeba do Vídně.

Odesláno

2 Peugeotkovic: Cikády jsou (nějaký zoolog mě snad opraví, ale v podstatě to jsou) tamní cvrčci. Řve to ve dne v noci po celém Středomoří. Ale někde je to jako únosná kulisa, kterou nevnímáš, a jinde je to peklo.

cvrčci..?:aut no tak to bude krásné usínání:aut

Cvrčci k létu a přírodě patří přece:superTo vám tak kolikrát jedu autkem přírodou, a jak mě furt hraje rádio,tak kvůli tomu cvrkotání já si ho i vypnu a zaposlouchám se.. i do ptačího cvrlikání.. jojo to můžu,to je hezká relaxace:aut

Jinak se o to,že bych neusnula až tak nebojím:)já vám se spíš bojím toho že jak mě bývá tak moc špatně v autobuse,tak do sebe budu ládovat jeden kynedril za druhým a celý pobyt pak právě z něho prospím:myslim

[upravil dne 24.6.2008 peugeotkovic]

Odesláno

cikády - zvuk podobný cvrčkům, dost hlasitý, aneb jak bylo ve filmu \"Slunce ,seno ,erotika\" tak nesmrtelná hláška paní Růžičkové při usínání v hotelu ( sice v Itálii ) - \" Cikády řvou jako krávy \". Ale tak nějak to k Chorvatsku patří.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak sem se dneska vrátil z dovolený,z chaloupky,jak sem už psal

http://img217.imageshack.us/img217/9407/dscn0164ew7.jpg

je tam nádherně,ale taky nejen relaxace,ale taky trochu sem tam tý prácičky ,počasí bylo:supertak sem makal jako červená pijavice,první tejden sem se pustil do tý Lipky http://img229.imageshack.us/img229/7738/dscn0163by6.jpg tak už je na štěpinky narovnaná v kolně a polovinu sem věnoval na stopení dotičnýmu co mi to pomohl rozřezat na krajíce aby se mohly štípat,a druhej tejden dovolený sem trávil tak,že sem se naučil zednickýmu řemeslu.Opravovali sme s maminou takovou zděnou kůlnu na nářadí a prostě na všechno to hebedí co je u baráku,diť to znáte. Obouchat oloupaný,nahodit na hrubo,prosívat na štuk ,štukovat,filcovat,nechat proschnout a druhej den už sem penetroval a třetí den už šla barva na omítku,čtvrtej den sem se věnoval opravě všech dvířek,takže vlastně kompletní ůprava a tady je výsledek

http://img229.imageshack.us/img229/510/31072008595hj7.jpg

http://img229.imageshack.us/img229/2374/31072008596pr4.jpg

Odesláno

vendi.. až budu stavět model kolejiště, tak tvoje kůlna je přímo ukázková :super

Prostě, zasloží si být zvěčněna v měřítku 1:120.

Odesláno

My se ve čtvrtek vrátili ze Slovenska ze Slovenského ráje. Za necelých 5 dní jsme toho stihli docela dost, od Dobšinské ledové jeskyně, přes Spišský hrad a samozřejmě pěší tůry po žebřících a lávkách. Cestou zpět do ČR jsme navštívili ještě termální lázně v Bešeňové. Počasí vyšlo parádně, tak jsme si to pořádně užili ;) .

post-0-14109601612562_thumb.jpg

Odesláno

V této chalupě v Českém Ráji sem si užíval dvanact dní.Teď si užívam zasloužené pracovní neschopnosti (vykloubené pravé rameno),a až budu práce schopná budu opravovat odřený levý bok autí:grr.Holt když se daří,tak se daří;)

post-0-14109601615288_thumb.jpg

Odesláno

No a aby to bylo všechno ,co sem chtěl stihnout přes dovču,zítra budu dávat druhý nátěr na taky opravená(dnes ráno dodělaná)vrata

http://img158.imageshack.us/img158/5076/02082008683al3.jpg

http://img158.imageshack.us/img158/1139/02082008684oz8.jpg

Původně zaslal: vix

vendi.. až budu stavět model kolejiště, tak tvoje kůlna je přímo ukázková :super

Prostě, zasloží si být zvěčněna v měřítku 1:120.

:o:roll:super:potlesk

[upravil dne 2.8.2008 vendi.stejskal]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...