Bohouš Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Také jsem zvědav jak to dopadlo i když jsem klasický konzument a ještě k tomu neřád :D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Bohouš Také jsem zvědav jak to dopadlo i když jsem klasický konzument a ještě k tomu neřád :D:D ták ták, nápodobně :aut Citovat
buml Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Rebik Hlavně to falšování dá fušku, aby se v tom člověk potom ještě vyznal.... no hlavně aby vam ty fixly seděly za celou volební komisi, kdyz oddie tape v číslech jeste pred falsi;-) Citovat
MJSytic Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Tak koukám, že je spočítáno:super Tak gratulace všem! Doufám, že to teď nebude \"Nikdo vám nedá tolik, co já vám slíbím\" Citovat
barenst Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Gratulace vsem co jsou zvoleni , ja bych sice pridal jeste jedno zenske jmeno Citovat
Honza z Nera Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 ale co to? také jsem volil, ale podle seznamu vlastně nevolil. co jsem udělal blbě?? použil jsem Seznam a zpráva byla odeslána bez problému. tak co toooooo? Citovat
buml Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 a doslo ti potvryeni od vsech clenu volebni komise? Citovat
Miku Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Problém byl v Seznamu (jak se tady píše v jiném vlákně) , taky jsem to nakonec posílal z jiného emailu Citovat
buml Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 hele to by se volby daly vyhlásit za neplatné, protoze klubový email nebyl z technického hlediska zcela vporadku:-D Citovat
Jirkap Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 každý člen clubu má svůj email ve tvaru nick@peugeot-club.com Citovat
buml Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 to mas pravdu, ale kdyby si mel člověk pamatovat kde vsude mu vytvořili nakej mail tak by se zbláznil. jinak to byla samo ironie a s vysledky sem spokojen, tedy pominu-li účast Citovat
Honza z Nera Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: buml a doslo ti potvryeni od vsech clenu volebni komise? to je pech. nedošlo. ale moje chyba. neměl jsem čas sledovat interfernet a po odhlasování jsem ho hned vypnul. a pak už jsem si nevzpoměl. tak snad příště Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.