Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mam na prednej kapote ierne skrabance ba dokonca priehlbinu, pravdepodobne mi na nu niekto sadol, alebo polozil nieco tazke...

rozmyslam ako to zotriet... ale je to metaliza, a ten lak je pomerne zachovaly myslite ze toto je to to prave ???

predsa len vyrobok z drogerie za 85KC no nevem :-)

Odesláno
Původně zaslal: klm16

mam na prednej kapote ierne skrabance ba dokonca priehlbinu, pravdepodobne mi na nu niekto sadol, alebo polozil nieco tazke...

rozmyslam ako to zotriet... ale je to metaliza, a ten lak je pomerne zachovaly myslite ze toto je to to prave ???

predsa len vyrobok z drogerie za 85KC no nevem :-)

No jako tempo je na toto jednoznacne nejlepsi, to ze stoji 85 kc, to mozes byt len rad.

Jednoduchsie, kupis ho na kazdej SLOVNAFT pumpe. Stoji 120Sk, a je genialne... Vzdy ked sa ide predavat auto, tak lestim jedine s tempom, tak jak ono ty ho neumije nic. A navyse to da dole i nektere skrabance.

Ale je fakt kvalitne, ja sem s nim cistil metalizu u punta asi 100 krat, a nic jej nebolo, takze urcite sa nemusis obavat :)

Odesláno

Tak něco podobného jsem si udělal, když mi při vyjíždění z garáže vyskočil zajišťovací klínek a vítr mi přibouchl plechový vrata na blatník. Rána jako z děla. Červenej lívanec 10x10cm. Dolů to šlo leštící pastou. A na karoserii jen dva nepatrný a jeden hlubší škrábanec. Ty nepatrný šly jakš takš rozleštit. Ten hlubší jsem musel zaplnit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...