chechet Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 potunil jsem karu! otrel jsem se pri parkovani o zlutou tycku a ona me odmenila timto lizancem cim ho sundat? muze pomoct nejake \"jemne\" redidlo? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Tempo na starý lak, přeleštit a je to. Citovat
klm16 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 co je to ten TEMPO ?? kde to zozeniem ?? Citovat
OK406 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: klm16 co je to ten TEMPO ?? kde to zozeniem ?? Tempo Citovat
Lubos77 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Tempo je klasicka lestiaca pasta na laky (stare, alebo nove), je to v takej cervenej krabicke a v tube ako zubna pasta a da sa kupit v hociakej drogerii alebo autodrogerii Citovat
klm16 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 mam na prednej kapote ierne skrabance ba dokonca priehlbinu, pravdepodobne mi na nu niekto sadol, alebo polozil nieco tazke... rozmyslam ako to zotriet... ale je to metaliza, a ten lak je pomerne zachovaly myslite ze toto je to to prave ??? predsa len vyrobok z drogerie za 85KC no nevem :-) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: klm16 mam na prednej kapote ierne skrabance ba dokonca priehlbinu, pravdepodobne mi na nu niekto sadol, alebo polozil nieco tazke... rozmyslam ako to zotriet... ale je to metaliza, a ten lak je pomerne zachovaly myslite ze toto je to to prave ??? predsa len vyrobok z drogerie za 85KC no nevem :-) No jako tempo je na toto jednoznacne nejlepsi, to ze stoji 85 kc, to mozes byt len rad. Jednoduchsie, kupis ho na kazdej SLOVNAFT pumpe. Stoji 120Sk, a je genialne... Vzdy ked sa ide predavat auto, tak lestim jedine s tempom, tak jak ono ty ho neumije nic. A navyse to da dole i nektere skrabance. Ale je fakt kvalitne, ja sem s nim cistil metalizu u punta asi 100 krat, a nic jej nebolo, takze urcite sa nemusis obavat Citovat
Ticcino Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Tak něco podobného jsem si udělal, když mi při vyjíždění z garáže vyskočil zajišťovací klínek a vítr mi přibouchl plechový vrata na blatník. Rána jako z děla. Červenej lívanec 10x10cm. Dolů to šlo leštící pastou. A na karoserii jen dva nepatrný a jeden hlubší škrábanec. Ty nepatrný šly jakš takš rozleštit. Ten hlubší jsem musel zaplnit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.