foxdon Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 No tak jsem zavexloval sedackou ridice a ejhle ono to prestalo svitit! Ale tezko rict jestli to ma nejakou souvislost...kazdopadne by me zajimalo kde by presne a co se pod temi sedackami naleza...nechce se mi to bez toho sundavat :-( Citovat
AnotherOne Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Konektor pod sedačkou je častou príčinou. Treba ho odštiknúť a drôty spojiť napevno. Vraj to je aj oficiálna oprava v Pežote. Niekomu sa ho podarilo zafixovať aj sponapáskou. Citovat
zabit Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Konektor pod sedačkou je častou príčinou. Treba ho odštiknúť a drôty spojiť napevno. Vraj to je aj oficiálna oprava v Pežote. Niekomu sa ho podarilo zafixovať aj sponapáskou. to jsem udelala ale rozblikala se mi druha kontrolka nez svitila predtim Citovat
Jindras Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 U mě je problém jednoznačný-otočný přepínač pod volantem-šel velmi ztuha tak se přetrhl kabel od airbagu,koupil jsem celej otočnej přepínač na vrak za super cenu 250 Kč a je to O.K... Citovat
PetrSm Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Mám prosbu, kde přesně ten otočný přepínač najdu a jak vypadá? Moc díky Citovat
zabit Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 tak aprilove pocasi ve me vyvolava divny pocity, a tak jak to tak sleduju tak jsem prisel na to ze to blikani nezavisi ani tak na tom jestli nekdo sedi na sedacce ale spis na tom jestli je telo nebo zima, vzdy kdyz je tak kolem 20+ tak na 90% blika a kdyz je 20- tak na 90 neblika a ted babo rad Citovat
Jindras Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Otočný přepínač-povolit dva šrouby volantového airbagu-při demontáži si natočit volant-sundat opatrně airbag,až se povolí ty šrouby,sundat kryty pod volantem kolem páček atd,sundat volant a pod ním to je na 3 samořezných šroubkách a odpojit to ze svorkovnice na sloupku-oranžová svorkovnice a je to dole... Citovat
PetrSm Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Díky za perfektní popis Zase mám co rozdělávat. Pod sedačkama jsem to dal do pořádku, ale občas to má ještě snahu problikávat - zřejmě asi podle počasí - tak zkusím ještě tuto cestu. Díky a zravím Citovat
Jindras Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Hlavně,aby ten otočný přepínač byl vpořádku,ten co jsem tam měl já,tak šel tak stuha,že se kabel od toho utrhl... Citovat
foxdon Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: Jindras Otočný přepínač-povolit dva šrouby volantového airbagu-při demontáži si natočit volant-sundat opatrně airbag,až se povolí ty šrouby,sundat kryty pod volantem kolem páček atd,sundat volant a pod ním to je na 3 samořezných šroubkách a odpojit to ze svorkovnice na sloupku-oranžová svorkovnice a je to dole... Hlavne ho sundavat a nandavat s kolama rovne (pote co je povoleny samotny airbag) a nepretocit ho nekam o otacku...jinak se to prerve! Citovat
PetrSm Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Díky - ještě, že jsi to napsal, já bych to klidně povolil s kolama šejdrem a pak bych se divil. Díky a ahoj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.