Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak jsem zavexloval sedackou ridice a ejhle ono to prestalo svitit! Ale tezko rict jestli to ma nejakou souvislost...kazdopadne by me zajimalo kde by presne a co se pod temi sedackami naleza...nechce se mi to bez toho sundavat :-(

Odesláno

Konektor pod sedačkou je častou príčinou. Treba ho odštiknúť a drôty spojiť napevno. Vraj to je aj oficiálna oprava v Pežote. Niekomu sa ho podarilo zafixovať aj sponapáskou.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Konektor pod sedačkou je častou príčinou. Treba ho odštiknúť a drôty spojiť napevno. Vraj to je aj oficiálna oprava v Pežote. Niekomu sa ho podarilo zafixovať aj sponapáskou.

to jsem udelala ale rozblikala se mi druha kontrolka nez svitila predtim :bojim

Odesláno

U mě je problém jednoznačný-otočný přepínač pod volantem-šel velmi ztuha tak se přetrhl kabel od airbagu,koupil jsem celej otočnej přepínač na vrak za super cenu 250 Kč a je to O.K...

Odesláno

tak aprilove pocasi ve me vyvolava divny pocity, a tak jak to tak sleduju tak jsem prisel na to ze to blikani nezavisi ani tak na tom jestli nekdo sedi na sedacce ale spis na tom jestli je telo nebo zima, vzdy kdyz je tak kolem 20+ tak na 90% blika a kdyz je 20- tak na 90 neblika

a ted babo rad :P

Odesláno

Otočný přepínač-povolit dva šrouby volantového airbagu-při demontáži si natočit volant-sundat opatrně airbag,až se povolí ty šrouby,sundat kryty pod volantem kolem páček atd,sundat volant a pod ním to je na 3 samořezných šroubkách a odpojit to ze svorkovnice na sloupku-oranžová svorkovnice a je to dole...

Odesláno

Díky za perfektní popis :potlesk Zase mám co rozdělávat. Pod sedačkama jsem to dal do pořádku, ale občas to má ještě snahu problikávat - zřejmě asi podle počasí - tak zkusím ještě tuto cestu.:myslim Díky a zravím :papa

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Otočný přepínač-povolit dva šrouby volantového airbagu-při demontáži si natočit volant-sundat opatrně airbag,až se povolí ty šrouby,sundat kryty pod volantem kolem páček atd,sundat volant a pod ním to je na 3 samořezných šroubkách a odpojit to ze svorkovnice na sloupku-oranžová svorkovnice a je to dole...

Hlavne ho sundavat a nandavat s kolama rovne (pote co je povoleny samotny airbag) a nepretocit ho nekam o otacku...jinak se to prerve!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...