Ferry Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 emisich z paliva ? tomu nerozumim, emise CO2 z paliva by mohly jit jedine kdybys jezdil na sodovku Citovat
vix Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 na sodovku jezdil Sroubek s Vroubkem. Pak udelali preplnovany motor.. pridavali do toho sirup. ja tady mluvim o fritaku a nulovich emisich CO2 Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 Vixi nechame to nekdy na nejakej sraz , nebudem tu teorii dale rozvijet, nebo se z toho stane nejdelsi thread na tomhle servru :D Citovat
vix Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 proti nejdelsimu vlaknu bych nic nemel... alespon bychom prekonali Lomarinku2 Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 ok, tak mi napis jak jsi to teda myslel ? ja ty tvy teorii porad nerozumim Citovat
vix Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 napovim: Ekonafta ma skoro stejny emise jako nafta normalni, a presto je brana jako ekologicke palivo Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 aha, no tak jestli je to postaveny na tomhle principu tak to uz se pak nedivim nicemu Citovat
rimmer Odesláno 5. březen 2004 Odesláno 5. březen 2004 ekonafta to taky nema jmeno podle toho, z by byla pri spalovani ekologicka, ale ze se vyrabi z repky olejky, cili cisty ekologicky vyrobni proces, zadna tezba ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.