xholy24 Odesláno 21. červen 2008 Autor Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: MrVain alebo si to písal ty:aut sem byl ja , ale nikdo mi neodpovedel tam Citovat
aaischa Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: MrVain bude to asi konštrukčná chyba, asi nie si sám čo má problemy http://www.autohifi.cz/forum_rep.php3?a_id=1&g_id=1&range=0&show=50&r_id=25701 ze by to kolega odhlalil -> tudis reklamace -> neodstranitelna zavada jestli to nemaj nejak vykoumany a moznost vyberu neceho jinyho ci penez EDIT: AHA ty ... [upravil dne 21.6.2008 aaischa] Citovat
xholy24 Odesláno 21. červen 2008 Autor Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: MrVain bude to asi konštrukčná chyba, asi nie si sám čo má problemy http://www.autohifi.cz/forum_rep.php3?a_id=1&g_id=1&range=0&show=50&r_id=25701 ze by to kolega odhlalil -> tudis reklamace -> neodstranitelna zavada jestli to nemaj nejak vykoumany a moznost vyberu neceho jinyho ci penez EDIT: AHA ty ... [upravil dne 21.6.2008 aaischa] Ja uz vidim ze na reklamaci jim to nebude delat pac to nezatizi poradne a napisou ze se zavada neprojevila a budu to tam posilat jak..... Citovat
xholy24 Odesláno 21. červen 2008 Autor Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: MrVain takže ostava to len nejako chladiť zkousel sem na to poustet vzduch z 3 vetracku a zadnej vliv to nemelo , vypinal se furt ... Citovat
aaischa Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: xholy24 Původně zaslal: MrVain takže ostava to len nejako chladiť zkousel sem na to poustet vzduch z 3 vetracku a zadnej vliv to nemelo , vypinal se furt ... tri vetracky na to sou malo, b byl potřeba pořádnej pasiv, velikosti celýho zesíku tam vyvédst výkonový tranzistory, šváby nebo jak se to přesně menuje (nesnasim pojmenovavani veci...) a tam jeden veci vetrak a mohlo by to bejt v cajku... no do protokolu o poruse bych nechal zapsat ze pri plnym vytizeni a chtel bych videt jak to tam napsali a taky ze pri malym zatizeni je to ok... nebo je to jen blbě podmázlý pastou nebo to misto je blbe vylesteny tam kde doseda chladici ploška a proto neni horkej chladič kerej by měl... nebo se zahřejvá něco jinýho.. co chlazený neni páč se na to při šetření \"zapomnělo\" [upravil dne 21.6.2008 aaischa] Citovat
xholy24 Odesláno 21. červen 2008 Autor Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: xholy24 Původně zaslal: MrVain takže ostava to len nejako chladiť zkousel sem na to poustet vzduch z 3 vetracku a zadnej vliv to nemelo , vypinal se furt ... tri vetracky na to sou malo, b byl potřeba pořádnej pasiv, velikosti celýho zesíku tam vyvédst výkonový tranzistory, šváby nebo jak se to přesně menuje (nesnasim pojmenovavani veci...) a tam jeden veci vetrak a mohlo by to bejt v cajku... no do protokolu o poruse bych nechal zapsat ze pri plnym vytizeni a chtel bych videt jak to tam napsali a taky ze pri malym zatizeni je to ok... nebo je to jen blbě podmázlý pastou nebo to misto je blbe vylesteny tam kde doseda chladici ploška a proto neni horkej chladič kerej by měl... nebo se zahřejvá něco jinýho.. co chlazený neni páč se na to při šetření \"zapomnělo\" [upravil dne 21.6.2008 aaischa] Tak dik , zkusim jim napsat a poslat jim ho tam a doufam ze to tam nebudou mit buh vi jak dlouho Citovat
MrVain Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 ja by som to celé rozobral očistil tu staru asi bielu, v horšom prípade priesvitnú pastu,použil by som striebornu čo ide pod chladiče CPU,dobre podotahoval všetky výkonove prvky,prípadne by som cely zosilovač prišroboval na velký AL chladič(zospodu),použil by som tiež pastu a snáď by to mohlo pomôcť, ak by to nepomohlo tak by som to predal a kupil niečo od renomovaných firem(Pioneer,Alpine,Magnat...) ale ak to maš v zaruke tak im to natoč na video z mobilu a pošli im to spolu s reklamaciou, lebo na dielni v servise sa to isto neprejaví [upravil dne 21/6/08 MrVain] Citovat
aaischa Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: MrVain ja by som to celé rozobral očistil tu staru asi bielu, v horšom prípade priesvitnú pastu,použil by som striebornu čo ide pod chladiče CPU,dobre podotahoval všetky výkonove prvky,prípadne by som cely zosilovač prišroboval na velký AL chladič(zospodu),použil by som tiež pastu a snáď by to mohlo pomôcť, ak by to nepomohlo tak by som to predal a kupil niečo od renomovaných firem(Pioneer,Alpine,Magnat...) nejdriv bych reklamoval, furt ikdyž u tehlech veci malokdy ale je riziko pečeti nebo neceho co ti pak reknou ze ses v tom hrabal ze ti to neopravej, tohle bych udelal kdyby neprosla reklamace.... pasta presne..... pripadne pak hledat jestli se nehreje neco jinyho vic jak by mělo.... Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Nechaj to hrať naplno a ešte zabaľ do deky nech to zhorí úplne. Potom nebude problém s reklamáciou. Súhlasím s tým, že niektorý výkonový prvok nie je dostatočne chladený, buď má poddimenzovaných chladič alebo je tam veľký tepelný odpor (neutiahnutý, zle priložený chladič, veľa pasty ap.). [upravil dne 21.6.2008 AnotherOne] Citovat
Edison Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Napájeví kabely se zahřívat nemusej, protože tam potečou velký proudy jen špičkově. Ovšem i jen špičkový pokles napěti na koncích napájecích kabelů v důsledku jejich nepřiměřeného odporu může být kritiký pro podpěťové ochrany zesilovače. To, že se to projevuje až po zahřátí by taky možnost byla, ale to by chtělo vědět, jestli se s teplotou nějak nezvyšuje příkon v důsledku snižoání účinnosti a kompenzace výstupního výkonu. Neznám sice tuhle techniku, ale jako lektronik si to umím fyzikálně představit velmi dobře. Abych to potrvrdil či vyvrátil, musel bych dost měřit. A avometem z tesca to nejde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.