Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim , mam takovej problem , koupil jsem sadu Car power package xxl Raveland , je tam 4 kanal.zesilovac , kdyz je venku teplo a auto stoji na slunci a zapnu aparaturu tak pro vyssi hlasitosti a kdyz jde subac do tlaku se vypne zesik a hned zapne a to dela furt .Nezda se mi ze by se mel vypinat neni ani tak horkej extremne , by mel neco vydrzet ne.Diky

post-0-14109601108235_thumb.jpg

Odesláno

Ak to vypína na dlhšie, bude to nejaká tepelná ochrana. Keď to vypína na krátko, také pravidelné 1-2 sekundové intervaly a po stíšení prestanú, mohla by to byť ochrana koncového stupňa proti preťaženiu, čo by mohlo znamenať, že repráky su slabé. Ešte ma napadla jedna vec, keď to robí len pri vypnutom motore, mohla by to byť automatické vypínanie pri poklese napätia pod únosnú úroveň, čo by znamenalo, že ti buď končí batéria alebo batéria tú aparatúru proste neutiahne.

[upravil dne 20.6.2008 AnotherOne]

Odesláno

dela to jak pri nastartovani tak vypnuty , ruku na zesilovaci udrzim neni tak horkej a dela to fakt tak 1-2 sekundy , vetsinou pri ty zatezi vetsi , nevim je to cela sada i s reprakama a subacem

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ak to vypína na dlhšie, bude to nejaká tepelná ochrana. Keď to vypína na krátko, také pravidelné 1-2 sekundové intervaly a po stíšení prestanú, mohla by to byť ochrana koncového stupňa proti preťaženiu, čo by mohlo znamenať, že repráky su slabé. Ešte ma napadla jedna vec, keď to robí len pri vypnutom motore, mohla by to byť automatické vypínanie pri poklese napätia pod únosnú úroveň, čo by znamenalo, že ti buď končí batéria alebo batéria tú aparatúru proste neutiahne.

[upravil dne 20.6.2008 AnotherOne]

souhlasim s tebou...

Odesláno
Původně zaslal: xholy24

dela to jak pri nastartovani tak vypnuty , ruku na zesilovaci udrzim neni tak horkej a dela to fakt tak 1-2 sekundy , vetsinou pri ty zatezi vetsi , nevim je to cela sada i s reprakama a subacem

pokud mas slabej napajeci kabel mohlo by to byt potom vse dohromady...jakej ma vykon zesik v RMS a subac taky v RMS a na jakych frekvencich pracuje zesilovac?

Odesláno

ten zosilovač asi nie je dobre konštrukčne riešený, z hladiska chladenia-výkonu, takato velkosť zosilovača zodpoveda napr. uPionieru zosilovaču cca 2x40W, ak ma výkon 4x100W, taketo chladenie vôbec nevyhovuje uchladiť 700W:D hudby na ploche 18x8cm je smiešne a zakonite sa bude prehrievať:aut

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

Původně zaslal: aaischa

reklamace ? pripadne odstup od smlouvy do 14dni bylo li koupeno po netu atd...

presne tak alebo vyriešiť externe chladenie:myslim

myslíš hodit ho zespoda pod auto nebo nahoru na střechu :roll ? to jentak neuchladíš by se v tom člověk musel celkem trošku povrtat, to rači nechat vratit prašule reklamovat atd, a koupit něco pouzityho od renomovanejsi znacky...

Odesláno

a jakej prumer by mel byt teda napajeci kabel , ten zesik ma 4x100 W RMS .Pokud ho budu reklamovat tak mi prachy preci hned nevrati uz ho mam druhej mesic

tak to by nevratily, prumer neporadim, neorientuju se v přepoštu RMS výkonu na proud jakožto I... jinak podle průměru a meteriálu určitě měď spočítáš kolik A je na mm2(milimetr čtvereční průřezu)

Odesláno

ale trochu se mi to nezda kdyz to zapnu a neni v horku auto a než se zesilovace ohreje , tak to hraje i na maximum

a když zkusíš zapnout a koukat jestli teplota pořád leze nahoru a zastaví se až to začne zlobit ?

bejt to dratama tak by s velkou pravdepodobnosti byly teplý

[upravil dne 21.6.2008 aaischa]

Odesláno

ale trochu se mi to nezda kdyz to zapnu a neni v horku auto a než se zesilovace ohreje , tak to hraje i na maximum

a když zkusíš zapnout a koukat jestli teplota pořád leze nahoru a zastaví se až to začne zlobit ?

teplotu sem jeste nemeril , a ty draty teda zkusim me nenapadlo zrovna , uvidim jestli se nebudou prehrivat teda

Odesláno

teplotu sem jeste nemeril , a ty draty teda zkusim me nenapadlo zrovna , uvidim jestli se nebudou prehrivat teda

zkus s tou teplotou... kdyby to bylo fakt hodně na ty dráty tak by byly teplý.... pripadne taky je jenom mozny ze kdyz to montovaly tak jak se dava pod výkonový tranzistory atd, chladivá pasta tak jí daly málo nebo to blbě utáhly atd, proste se muze jenom blbe predavat teplo mezi chladičem a danym IO švábem...

coz by samo reklamace mela odstranit ...

Odesláno

zkus s tou teplotou... kdyby to bylo fakt hodně na ty dráty tak by byly teplý.... pripadne taky je jenom mozny ze kdyz to montovaly tak jak se dava pod výkonový tranzistory atd, chladivá pasta tak jí daly málo nebo to blbě utáhly atd, proste se muze jenom blbe predavat teplo mezi chladičem a danym IO švábem...

coz by samo reklamace mela odstranit ...

ok , kouknu na to .Akorat kolik tak je provozni teplota zesilovace , me se nezda ze by byl tak horkej aby byl prehratej pac na nem ruku udrzim a ani to nepali

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...