Neon Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Mám prosbu, zda-li někdo z Vás vlastní \"mobilní telefon\" LG KE970... Měl bych pár dotazů ohledně nějakých základních funkcí, které ani nejsou popsány v uživatelské příručce. Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Základné funkcie, ktoré nie sú v príručke? Citovat
Neon Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Základné funkcie, ktoré nie sú v príručke? No, popsány tam jsou, ale úplně blbě ... (ten, kdo překládal manuál musela být dobrá guma) ... A mám na mysli základní funkce u jiných mobilů, které zde nejsou popsány, jako například nějaké funkce u budíku a u profilů ... Citovat
MJSytic Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Mám jen tohle. Možná to bude stačit AHA, tak to nefachá, tak jinak ... Co teď [upravil dne 20.6.08 MJSytic] LG.rar Citovat
Neon Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 MJSytic: JJ, fachá, díky, ale spíš bych fakt chtěl sehnat nějakýho majitele, kterej mi sdělí poznatky u nějakých funkcí (hlavně ten budík a profily) ... Ale stejně se na 90% objeví za chvíli v sekci bazar ... A já sáhnu opět po NOKII 6230i:roker (snad nějakou ještě se zárukou seženu) [upravil dne 20/6/2008 Neon] Citovat
Berkoff Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 tak az ho budes chtit prodat, taxe ozvi Citovat
MJSytic Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Aha, tak to nemůžu sloužit. Mám 6233 Ještě jsem našel návod v pdf, ale to bude asi to samé, co bude u telefonu .. Citovat
Neon Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: MJSytic Aha, tak to nemůžu sloužit. Mám 6233 Ještě jsem našel návod v pdf, ale to bude asi to samé, co bude u telefonu .. JJ, to jsem právě sosnul taky a nic ... bohužel ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Napis co konkretne chces, taky telefon mame myslim na sklade a pozrem ty to. Co konkretne nevies ? Citovat
Neon Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 Tak zatím se s tím mobilem seznamuju, ale první 2 nedostatky, co jsem stihl zaregistrovat (jeden díky tomu, že jsem ráno zaspal) jsou: 1) Jak nastavit, aby zvonil budík, když mám vyplé vyzvánění? Protože zase, když zapnu vyzvánění, tak mě bude třeba někdo budit dřív ... 2) Jak se upravují profily (například profil \"TICHÝ\" nemá volbu \"UPRAVIT\", což mě docela štve (případně jdou nějak přejmenovat? - v manuálu píšou, že jenom \"ne všechny jdou\", ale myslim, že půjde o překlep překladatele) 3) Jde nějak nastavit na oznámení SMSek pouze pípnutí? (např. exportovat to z jiného souboru) ... ty zvonicí a hrající melodie mi na SMSku fakt nesedí ... 4) jde nějak nastavit, když naťukávám číslo, aby se tam zobrazovala čísla normálně, jako na ostatních telefonech a ne ty uchylné barevné ikonky čísel? To je prozatím vše ... ostatní věci jsou drobotiny, ale první 2 body mě fakt dost omezujou a vaděj ... Díky Citovat
Bohouš Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Proč si ty jantare kupuješ telefon se kterým neumíš ???? :super:super Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: Bohouš Proč si ty jantare kupuješ telefon se kterým neumíš ???? :super:super trefne trefne :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.