Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vlastníte někdo \"mobil\" LG KE970 Shine? POMOC

Recommended Posts

Odesláno

Mám prosbu, zda-li někdo z Vás vlastní \"mobilní telefon\" LG KE970... Měl bych pár dotazů ohledně nějakých základních funkcí, které ani nejsou popsány v uživatelské příručce. Díky

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Základné funkcie, ktoré nie sú v príručke? :myslim

No, popsány tam jsou, ale úplně blbě ... (ten, kdo překládal manuál musela být dobrá guma) ... A mám na mysli základní funkce u jiných mobilů, které zde nejsou popsány, jako například nějaké funkce u budíku a u profilů ...

Odesláno

MJSytic: JJ, fachá, díky, ale spíš bych fakt chtěl sehnat nějakýho majitele, kterej mi sdělí poznatky u nějakých funkcí (hlavně ten budík a profily) ... Ale stejně se na 90% objeví za chvíli v sekci bazar ... :nevim

A já sáhnu opět po NOKII 6230i:roker (snad nějakou ještě se zárukou seženu)

[upravil dne 20/6/2008 Neon]

Odesláno

Aha, tak to nemůžu sloužit. Mám 6233 :)

Ještě jsem našel návod v pdf, ale to bude asi to samé, co bude u telefonu .. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Aha, tak to nemůžu sloužit. Mám 6233 :)

Ještě jsem našel návod v pdf, ale to bude asi to samé, co bude u telefonu .. :myslim

JJ, to jsem právě sosnul taky a nic ... bohužel ... :(

Odesláno

Napis co konkretne chces, taky telefon mame myslim na sklade a pozrem ty to. Co konkretne nevies ?

Odesláno

Tak zatím se s tím mobilem seznamuju, ale první 2 nedostatky, co jsem stihl zaregistrovat (jeden díky tomu, že jsem ráno zaspal) jsou:

1) Jak nastavit, aby zvonil budík, když mám vyplé vyzvánění? Protože zase, když zapnu vyzvánění, tak mě bude třeba někdo budit dřív ...;)

2) Jak se upravují profily (například profil \"TICHÝ\" nemá volbu \"UPRAVIT\", což mě docela štve (případně jdou nějak přejmenovat? - v manuálu píšou, že jenom \"ne všechny jdou\", ale myslim, že půjde o překlep překladatele)

3) Jde nějak nastavit na oznámení SMSek pouze pípnutí? (např. exportovat to z jiného souboru) ... ty zvonicí a hrající melodie mi na SMSku fakt nesedí ...

4) jde nějak nastavit, když naťukávám číslo, aby se tam zobrazovala čísla normálně, jako na ostatních telefonech a ne ty uchylné barevné ikonky čísel?

To je prozatím vše ... ostatní věci jsou drobotiny, ale první 2 body mě fakt dost omezujou a vaděj ...;)

Díky

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Proč si ty jantare kupuješ telefon se kterým neumíš ???? :super:super:super

trefne trefne :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...