oddie Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Klabrdon NO hele jemon lak mi napočítal že příde na 8.000 Kč hned jak to viděl takže nevim:-) Ale cenu za opravu mi ještě neřekl-snad se jí dovim dneska nebo zejtra...už chci jezdit ve svym autě...ted jezdim tchánovym fáčkem a stojí to za to:super Ale lepší než chodit pěšky:D Hlavně, abys to neměl jako já. Do 25 se vejdu a nakonec jsem v tom byl za 40 :bacha Přesně - já každému říkám, předběžný rozpočet na opravu vynásob dvěma a podle toho teprve rozhodni, jestli do toho s takovouhle rezervou půjdeš. Pokud to nevyjde na dvakrát tolik, tak je to jedině plus, ale furt lepší varianta než obráceně. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Tak ja nevim. Jako asi 1 ci 2 mesice dozadu sem si doma striekal podbeh na aute, lebo predchadzajuci majitel ho skrkol komplet, tak bol vyvarovany a striekany. A nejak na wapce v zime mi odtamtud odpadl kus farby , a bolo to dost videt. Podbeh som si nastrieakal doma sam, bez akychkolvek velkych lakirnickych skusenosti, a neni na nom videt vobec ale vobec nic. Samozrejme ze podbeh je mala cast oproti kufru a blatniku ... To len proste na ukazku, ze kdyz sem to dokazal ja, verim tomu ze niekto kto to robi pravidelne doma v dielny, ze to dokaze tiez bez problemov. Na punte som daval striekat zadny blatnik + strechu. Farbu som kupoval sam, blatnik som dokonca sam gitoval a brusil. Lakyrnik nemal ziadne namietky, akurat tu dieru kde bol gyt este trocha dobrusil, ale povedal ze v celku dobre. A predstavte si, ze to bol clovek, ktory to robil doma o vykendoch v garazi, a spravil mi to na nerozoznanie od noveho. Pri predaji si toho nevsim ani jeden zaujemca, (bolo ich 6) takze to viacmenej povazujem za uspech. Za pracu si vypital 1000covku, kedze uz nemusel nic robit len striekat. Takze neni lakyrnik ako lakyrnik. A jasne, keby som mal 407 cku, tak by som to nikam inam nez dobremu lakyrnikovi nedal, ale pokial mam 12 rocne auto, s ktoreho uz velka okrasa nebude, nebudem donho tlacet tisicovky ... Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 to ze si niceho nevsimlo 6 lidi pri koupi auta vubec nic nerika o kvalite toho provedeneho laku. Ono strikat prah na aute a nebo kapotu s blatnikama je sakra rozdil, to proste srovnavat nemuzes a doma ve stodole fakt 100% kvality na velkych dilech nedosahnes. Takze jak jsi psal neni lakyrnik jako lakyrnik, spricnout to tak aby to jakztak vypadalo dokaze kazdej druhej, ale nastrikat to tak aby to bylo na 100% to jentak nekdo nezvladne Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Pro ukazku, sem dam par fotek jak sem si dovolil \"SAM\" striekat a brusit podbeh 1 [upravil dne 27/6/08 Lubk0] Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 no fotky nic moc , z tech se prd pozna, jsou tam videt akorat nejaky fleky. To ja jsem si taky doma strikal kridlo na kufr ( letos ho musim prestrikat, pac se na nem udelalo par puchejru a odloupla se barva ) plasty kolem pridavnych dalkovych svetel a mlhovek a znamymu zadni naraznik na seata ibizu, ale do niceho vetsiho bych se fakt nepustil, pac vysledek te ve finale spis nas..e nez potesi Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Ked auto umiju, tak kludne pridam foto uz jak to vypada teraz... A jasne, prah a kufr je sakra velky rozdil. Jenze strecha auta je podla mna porovnatelne velka s prednou kapotou. A verim, ze ked mi ju nastriekal dobre, tak to dokaze urcite aj niekto iny. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 No to byli len fotky ze sem to fakt delal, skoda ze mam spinavy auto, nic moc videt by nebolo, ale ako ho umyjem, dat detailnu fotku aby bolo videt jak to vyzera ... Citovat
oddie Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Ono oprasit podběh nebo hrbolatej práh je poněkud něco jiného než kvalitně nastříkat kapotu, blatník a dveře, a ještě k tomu tak, aby to na sebe sedělo a za rok se neoloupalo :/ Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 ANo s tym suhlasim, pisal som to asi 3 krat Ja len hovorim, ze my striekal strechu a bolo to pekne. Verim, ze sa najde kopa ludi, ako tuto manici ktory robili v lakovniach, a robia to aj doma. Napriklad dany chalan, co mi to striekal, robil pred tym asi rok v tanexe, a robil mechanika a lakyrnika. Potom dostal robotu servismana v choper tuning tt, najvecsie centrum predaja motocyklov v Trnave, a isiel robit tam. Popri tom, cez weekendy v garazi strieka, alebo opravuje motorky. Tj bokom si priviraba. Verim, ze sa taky v kazdom vecsom meste 1 ci 2 najdu. A samozrejme, musia byt oproti servisom lacny inac by nemali klientelu ... Samozrejme, ze je aj vela fuserov, ktory to urobia nic moc, ale podla referencii sa najde urcite aj niekto, ako napriklad ten chalan. Nerobil sice lakyrnika dlho, ale robil... Citovat
oddie Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Jo, jistě, taky tu mám kluka, co mi to nastříkal zadarmo, ale to jaksi není úplně relevantní psát do fóra jako radu... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Tak sem jaksik doufal, ze mu nejakeho takeho \"kluka\" odporucite, a on tam pojde na zaklade nejakych referenci. Pokud by bydlel v Trnave, tak mu toho \"kluka\" vybavim, a verim ze by bol spokojny Citovat
Dopiťák Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 mno jestli mas havarijko tak toho dej do peugeota.tam bych to typoval tak 40 000-50 000kc origo dily jinak + prace spis tech 50 000 ale jestli si neco udelas sam rozebrani brouseni fileru atd.. + sikovnej znamej opravar (ale musi bej fakt sikovnej jinak ti nebudou sedet linky kapoty) tak by se to dal splacat i za 25 000kc ale neni tam vydet co je pod kapotou tak newim cena muze byt i vyssi hold nesmis tolik koukat po holkach Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 tommas11, keby mal havarijko, tak neriesi ci si to dat opravit alebo nie. Ale neozval sa uz dlho, na kolko ty to ten mechanik nacenil ? Citovat
Klabrdon Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Píšu až ted, nemám nějak ted na nic čas....takže viděli to dva mechanici nezávisle na sobě a oba řikali že by se toho zas tolik nebáli...ten co to počítal všechno tak řikal že max 24 bez laku a ten druhej řekl že by se to dalo snad do 30 ti i s lakem.Takže se to moc neliší.. Zítra pojede 306 odtahovkou do servisu a holt uvidíme- do tejne max 14 dní bude spravená-snad;) ASnad se to nevyšplhá na nějakej ranec, to by mě trefilo:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Tak to gratuluju, to mas na tu havarku slusnou cenu ... Potom napis, jak si dopad s konecnou cenou, a pridej i nejaky foto Inac nedas si to pri tej prilezitosti prerobit na novy model s cirimy svetlometmi a s kulatymi mlhovkami ???? Citovat
Klabrdon Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Tak se mi to nějak zkomplikovalo páč na to neměl čas a do servisu jede na stopro až zítra...tak se to snad rozhejbe:super už se nemůžu dočkat až bude hotovo ptž fáčko už mě nebaví:-) Citovat
Tunny Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 a co spoluucast mas nejakou pojistku na kteoru se to vztahuje? nabouras das 10-15000 jako spoluucast a pojistovna docaluje zbytek nicmene pak ti zvednou pojistku treba o 1000-1500kc rocne nicmene pokud to bude stat 60 000 a vic sel bych do spoluucasti pokud je sance Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.