Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak budu taky za debila,ale a? mi někdo řekne proč na home PC mám ikony Nový dotaz,anketa a na office PC mám New topic...Na obojím se přihlašuju na .com :papa

Odesláno

A mas oboji windousy ceske? Nevim, jak je to udelane v XMB, ale je mozne, ze si to osahava jazykove nastaveni prohlizece. Ale stejne je to divny. Ted si uvedomuju, ze doma z Linuxu a anglicke Mozilly to na me pise cesky... Tak nevim. :(:(:(

Odesláno

zkus stahnout stranku komplet znovu, pouzij shift+kliknout na refresh, pak zahodi co mel v cache a stahne cely obsah. jinak pouziva to co ma na disku, treba u obrazku...

Odesláno

Ahoj,

tak teda tohle slysim poprvy, docela me to zarazilo :o

mam prosbu - kdo mate ty anglicky windouzi, a dela vam to anglicky ikonky, zkuste si zmenit v Nastaveni/volby Změna vlastního nastavení a vyberte si jiné barvy v položce Theme .... by mě zajimalo, jestli to pomuze ...

Dik za odezvu.

Odesláno

Jeste minuly tyden me to psalo taky anglicky. Zmenil jsem pripojeni ted jedu pres antenu ( telecom jsem poslal do pr... )

a uz me ikonky jdou cesky.

Takze rada zni jedte pres antenu a NONSTOP !!!!!! :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...