Roman Odesláno 26. únor 2004 Odesláno 26. únor 2004 Tak budu taky za debila,ale a? mi někdo řekne proč na home PC mám ikony Nový dotaz,anketa a na office PC mám New topic...Na obojím se přihlašuju na .com Citovat
Petr605 Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 A mas oboji windousy ceske? Nevim, jak je to udelane v XMB, ale je mozne, ze si to osahava jazykove nastaveni prohlizece. Ale stejne je to divny. Ted si uvedomuju, ze doma z Linuxu a anglicke Mozilly to na me pise cesky... Tak nevim. :( Citovat
oddie Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 A nejsou ty ikony jako obrázky v cache? Že by tam měl furt ty staré... To chce zkusit vysypat to si IE ukládá, třeba se to pak natáhne dobře. Citovat
Vvitty Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 zkus stahnout stranku komplet znovu, pouzij shift+kliknout na refresh, pak zahodi co mel v cache a stahne cely obsah. jinak pouziva to co ma na disku, treba u obrazku... Citovat
jarda23 Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 hele je to tema XPckama, mam dva notase, jedny maj origos US a druhy cesky a ukazuje to presne jak rikas....na ceskych cesky, na anglickych anglicky... Citovat
Guest Ondra Odesláno 28. únor 2004 Odesláno 28. únor 2004 Ahoj, tak teda tohle slysim poprvy, docela me to zarazilo mam prosbu - kdo mate ty anglicky windouzi, a dela vam to anglicky ikonky, zkuste si zmenit v Nastaveni/volby Změna vlastního nastavení a vyberte si jiné barvy v položce Theme .... by mě zajimalo, jestli to pomuze ... Dik za odezvu. Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 28. únor 2004 Odesláno 28. únor 2004 Jeste minuly tyden me to psalo taky anglicky. Zmenil jsem pripojeni ted jedu pres antenu ( telecom jsem poslal do pr... ) a uz me ikonky jdou cesky. Takze rada zni jedte pres antenu a NONSTOP !!!!!! Citovat
impact Odesláno 28. únor 2004 Odesláno 28. únor 2004 nastavení-oprava vašeho nastavení-změnit jazyk-česky by mohlo pomoct Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.