Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marisw

kde ti to robili v BA? v profi tuningu?

Původně zaslal: petertn1

Premo,moja zena nejak pre chipovanie nema pochopenie:D (zda sa jej to ako zbytocne vyhodene peniaze) a stale sa ma pyta kolko nafty tym usetrime. Mas nejake postrehy co sa tyka spotreby precipovaneho auta? Zaznamenal si pokles spotreby? Pri normalnej jazde myslim.;)

[upravil dne 19/6/08 petertn1]

To isté som sa pýtal aj ja, odpovedal na prvej strane.

[upravil dne 11.8.2008 AnotherOne]

Odesláno

Teoreticky by chip nemal mať žiadny vplyv na FAP filter pretože ten sa zanáša cerínom, ktorý je v aditíve...a je jedno či máš 100kW alebo 120kW, cerínu sa Ti vo filtri usadí vždy len toľko, koľko ho vstrekne počítač motora (resp. aditívovania) do paliva.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, dost se divím tomu že při testu před úpravou jednotky je naměřená hodnota na brzdě 100kW....Málo kdy je stejná, jakou udává výrobce...mám tu samou káru a po negativních zkušenostech se mi do toho moc nechce.jinak přeji hodně spokojenosti

Odesláno

Tak to je náhoda, že máš přesně stejnej výkon jak udává výrobce. Většinou bývá vcelku o dost větší a hlavně teda u dieslů (u 100 kW auta i přes 110 kW a krouťák i o 30 Nm více)... Je třeba dokázaný, že když budeš mít zbrusu nový auto, tak bude mít nižší výkon než po cca 30 tis. km, protože si za tu dobu motor \"sedne\" a zajede se. Na druhou stranu po nějakých 80-90 tis. km zase ten výkon velmi pozvolna ztrácí, ale pod hodnotu výkonu udávanou výrobcem se ten motor dostane až za hooooodně dlouho (pokud neodejde turbo:D)... Jinak by mě taky zajímalo jaký důvod je u toho FAPu... Jediný co mě napadlo je, že se nějak zvýší množství spalin a sondě se pak nezdá dostatečná účinnost FAPu a katalyzátorů a motor padá do nouzového režimu... Moc se tady v tom nevyznám, ale něco podobnýho dělala 607 2.2 HDI...Jinak všem majitelům chipnutých HDIček přeju hodně šťastných km a motorům samotným hodně výdrže a spolehlivosti...:super

[upravil dne 23.8.2008 Four-Zero-Seven-2.0 16V]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Má tu niekto chip na 1.6 HDI ? Zaujímalo by ma, či sa nejako zmenila spotreba.... Máte niekto skúsenosti s www.mmracing.sk ? Aký majú prístup a tak?

Odesláno
Původně zaslal: vrto

Má tu niekto chip na 1.6 HDI ? Zaujímalo by ma, či sa nejako zmenila spotreba.... Máte niekto skúsenosti s www.mmracing.sk ? Aký majú prístup a tak?

Ano má...napiš členovi Elton

• O 3 roky později...
Odesláno

cavte :papa chcel by som si dat nacipovat 407SW 2007 1.6 HDi 80kw neviete poradit niekoho dobreho co sa tomu rozumie v okoli hlohovca trnava,nitra a okolie vopred dakujem:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...