AnotherOne Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: marisw kde ti to robili v BA? v profi tuningu? Původně zaslal: petertn1 Premo,moja zena nejak pre chipovanie nema pochopenie:D (zda sa jej to ako zbytocne vyhodene peniaze) a stale sa ma pyta kolko nafty tym usetrime. Mas nejake postrehy co sa tyka spotreby precipovaneho auta? Zaznamenal si pokles spotreby? Pri normalnej jazde myslim. [upravil dne 19/6/08 petertn1] To isté som sa pýtal aj ja, odpovedal na prvej strane. [upravil dne 11.8.2008 AnotherOne] Citovat
hnusoba Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Teoreticky by chip nemal mať žiadny vplyv na FAP filter pretože ten sa zanáša cerínom, ktorý je v aditíve...a je jedno či máš 100kW alebo 120kW, cerínu sa Ti vo filtri usadí vždy len toľko, koľko ho vstrekne počítač motora (resp. aditívovania) do paliva. Citovat
piškotek Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Ahoj, dost se divím tomu že při testu před úpravou jednotky je naměřená hodnota na brzdě 100kW....Málo kdy je stejná, jakou udává výrobce...mám tu samou káru a po negativních zkušenostech se mi do toho moc nechce.jinak přeji hodně spokojenosti Citovat
Four-Zero-Seven-2.0 16V Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Tak to je náhoda, že máš přesně stejnej výkon jak udává výrobce. Většinou bývá vcelku o dost větší a hlavně teda u dieslů (u 100 kW auta i přes 110 kW a krouťák i o 30 Nm více)... Je třeba dokázaný, že když budeš mít zbrusu nový auto, tak bude mít nižší výkon než po cca 30 tis. km, protože si za tu dobu motor \"sedne\" a zajede se. Na druhou stranu po nějakých 80-90 tis. km zase ten výkon velmi pozvolna ztrácí, ale pod hodnotu výkonu udávanou výrobcem se ten motor dostane až za hooooodně dlouho (pokud neodejde turbo:D)... Jinak by mě taky zajímalo jaký důvod je u toho FAPu... Jediný co mě napadlo je, že se nějak zvýší množství spalin a sondě se pak nezdá dostatečná účinnost FAPu a katalyzátorů a motor padá do nouzového režimu... Moc se tady v tom nevyznám, ale něco podobnýho dělala 607 2.2 HDI...Jinak všem majitelům chipnutých HDIček přeju hodně šťastných km a motorům samotným hodně výdrže a spolehlivosti... [upravil dne 23.8.2008 Four-Zero-Seven-2.0 16V] Citovat
Jurko Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 a tohle jste už viděli? http://www.servishybes.cz/masakr-chiptuning-p-83.html Citovat
vrto Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Má tu niekto chip na 1.6 HDI ? Zaujímalo by ma, či sa nejako zmenila spotreba.... Máte niekto skúsenosti s www.mmracing.sk ? Aký majú prístup a tak? Citovat
Přema Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: vrto Má tu niekto chip na 1.6 HDI ? Zaujímalo by ma, či sa nejako zmenila spotreba.... Máte niekto skúsenosti s www.mmracing.sk ? Aký majú prístup a tak? Ano má...napiš členovi Elton Citovat
K@Co Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 cavte chcel by som si dat nacipovat 407SW 2007 1.6 HDi 80kw neviete poradit niekoho dobreho co sa tomu rozumie v okoli hlohovca trnava,nitra a okolie vopred dakujem:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.