Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To bych nevjeřil jak sou jiní řidiči svině když sem konečne sehnal zpetnný zrcátko na svýho mazlika tak mi no nějaká kurva urazý a ujede a nenechá třeba nějaký vzkaz ja snad mam nato zrcátko smulu dzana.m:mad:

[upravil dne 18/6/08 dzana.m]

Odesláno

ja už nevim to je moje třetí zrcátko dvakrát mi ho urazyli na parkovišti před kaufem a ještě mi odřeli auto a jako byse nechumelilo a tohle mi nekdo urval přímo před bárakem ja se snad zblázním to je na panáka a asi ne na jednoho:mad:

Odesláno

přímo pod barákemn a nikdo nic nevidel mam skvělí sousedi ale jen když mam jedno kolo na chodniku tak hned volaj policajty co ti mam povýdat

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Taky mně dneska někdo rozbyl zrcátko.Leví u řidiče všimnul jsem si toho kdyš sem tam dával malej dysplej.

Odesláno

deinaka nechapu, ale pokud nemas modre zrcatko, spravi to sikovny sklar, ktery ti za 100 Kc udela nove, podle puvodniho.

JSou to sraci, videt nekoho, kdo mi urve zrcadlo, tak jsem v kriminale

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

To bych nevjeřil jak sou jiní řidiči svině když sem konečne sehnal zpetnný zrcátko na svýho mazlika tak mi no nějaká kurva urazý a ujede a nenechá třeba nějaký vzkaz ja snad mam nato zrcátko smulu dzana.m:mad:

[upravil dne 18/6/08 dzana.m]

ty si ho nesklápíš?když zaparkuješ?aspon\' to od cesty?já jo:myslim

Odesláno

taky jsem sklapel, ale uz me sere, kdyz sednu do auta a zjistim, ze nevim kam koukam, zlata kia carnival, ta to mela automat :-)

Odesláno

O ulomených zrcátkách radši ani nemluvte, z toho mám hrůzu. Obyč zrcátko na 206ku stojí prd v porovnání s mými elektricky sklápěnými. Brr.:ticho:)

Odesláno

Tak sa skuste vzit do situacie, ked rano mastupis do dodavky(JUMPER) dlhej 6 metrov a nevies vycuvat z parkoviska, lebo niekomu zavadzali tvoje zrkadla, tak ich jednoducho ulomil.

Na osobaku aspon pozres cez zadne okno, ale skus to, ked ZADNE NEMAS:myslim:bacha

Odesláno

Jo jo, i 407 ich ma automaticky

Ja jednoznacne sklapam zrcatka, obidve, je to par sekund navyse, ale od vtedy bez problemu. Na punte mi raz nekdo buch do laveho, potom do praveho. Prave rozbil uplne, lave iba pukol.

Odvtedy sklápama.

A zrcatko, ked mas plast dobry ty bud spravi sklenár, alebo dokonca priamo v autosuciastkach kolega zohnal samotne zrkadlo. Cisto zrkadlove sklo, uz aj s tym lepidlom ho stalo 200SK. Takze jen stary vycistil, a nalepil tam nove.

• O 2 týdny později...
Odesláno

jo jo sklopený bylo a už vym kdo to byl takovej pryma soused co jezdí jak idiot brzda plin se starou škodovkou a nekouká do prava ani do leva a jen bacha ja jedu proste debil jemu 23 a mysli že je králem silnic a nejlepší je nato že mězpřehledem poslal do prdele a že neumim parkovat a ma se to naučit :potlesk

Odesláno

ja je tky sklpim vzdy kdyz se trefim autikem do vrat pri couvani.-)) jen se nejak vyklapej na druhou stranu.-)) vrele doporucuju.-))) jen to stoji trochu vic penez.-)) i kdyz na mem pucmikovi ani ne..-)))

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

jo jo sklopený bylo a už vym kdo to byl takovej pryma soused co jezdí jak idiot brzda plin se starou škodovkou a nekouká do prava ani do leva a jen bacha ja jedu proste debil jemu 23 a mysli že je králem silnic a nejlepší je nato že mězpřehledem poslal do prdele a že neumim parkovat a ma se to naučit :potlesk

tak takovyhle kokoty miluju, vis co? Privezu ti snad basebalku a narvem mu ji do prdele, a na peru mu napichnem vejfuk....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...