dzana.m Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 To bych nevjeřil jak sou jiní řidiči svině když sem konečne sehnal zpetnný zrcátko na svýho mazlika tak mi no nějaká kurva urazý a ujede a nenechá třeba nějaký vzkaz ja snad mam nato zrcátko smulu dzana.m:mad: [upravil dne 18/6/08 dzana.m] Citovat
dzana.m Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 ja už nevim to je moje třetí zrcátko dvakrát mi ho urazyli na parkovišti před kaufem a ještě mi odřeli auto a jako byse nechumelilo a tohle mi nekdo urval přímo před bárakem ja se snad zblázním to je na panáka a asi ne na jednoho:mad: Citovat
dzana.m Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 mě plast zustal celej ale zrcátko je na cucky Citovat
dzana.m Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 přímo pod barákemn a nikdo nic nevidel mam skvělí sousedi ale jen když mam jedno kolo na chodniku tak hned volaj policajty co ti mam povýdat Citovat
Guest Deinak Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Taky mně dneska někdo rozbyl zrcátko.Leví u řidiče všimnul jsem si toho kdyš sem tam dával malej dysplej. Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 deinaka nechapu, ale pokud nemas modre zrcatko, spravi to sikovny sklar, ktery ti za 100 Kc udela nove, podle puvodniho. JSou to sraci, videt nekoho, kdo mi urve zrcadlo, tak jsem v kriminale Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: dzana.m To bych nevjeřil jak sou jiní řidiči svině když sem konečne sehnal zpetnný zrcátko na svýho mazlika tak mi no nějaká kurva urazý a ujede a nenechá třeba nějaký vzkaz ja snad mam nato zrcátko smulu dzana.m:mad: [upravil dne 18/6/08 dzana.m] ty si ho nesklápíš?když zaparkuješ?aspon\' to od cesty?já jo:myslim Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 můj člověk:mrk Ten je sklápí ikdyž mu teoreticky fakt nic nehrozí A je bílý..jj:super:aut Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 takhle:roker mně už taky urazili zrdcátko(na škodulce kdysi) tak já už si od té doby raději sklápím-však je to vteřinka práce a klidnější spánek kdyžtak:papa Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 taky jsem sklapel, ale uz me sere, kdyz sednu do auta a zjistim, ze nevim kam koukam, zlata kia carnival, ta to mela automat :-) Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch taky jsem sklapel, ale uz me sere, kdyz sednu do auta a zjistim, ze nevim kam koukam, zlata kia carnival, ta to mela automat :-) tak nez otevřu dveře-sklopnu si to automaticky taky:D Citovat
Fakir Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 O ulomených zrcátkách radši ani nemluvte, z toho mám hrůzu. Obyč zrcátko na 206ku stojí prd v porovnání s mými elektricky sklápěnými. Brr. Citovat
obaf Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Tak sa skuste vzit do situacie, ked rano mastupis do dodavky(JUMPER) dlhej 6 metrov a nevies vycuvat z parkoviska, lebo niekomu zavadzali tvoje zrkadla, tak ich jednoducho ulomil. Na osobaku aspon pozres cez zadne okno, ale skus to, ked ZADNE NEMAS:myslim:bacha Citovat
barenst Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 U te 407 je to taky automaticky. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Jo jo, i 407 ich ma automaticky Ja jednoznacne sklapam zrcatka, obidve, je to par sekund navyse, ale od vtedy bez problemu. Na punte mi raz nekdo buch do laveho, potom do praveho. Prave rozbil uplne, lave iba pukol. Odvtedy sklápama. A zrcatko, ked mas plast dobry ty bud spravi sklenár, alebo dokonca priamo v autosuciastkach kolega zohnal samotne zrkadlo. Cisto zrkadlove sklo, uz aj s tym lepidlom ho stalo 200SK. Takze jen stary vycistil, a nalepil tam nove. Citovat
dzana.m Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 jo jo sklopený bylo a už vym kdo to byl takovej pryma soused co jezdí jak idiot brzda plin se starou škodovkou a nekouká do prava ani do leva a jen bacha ja jedu proste debil jemu 23 a mysli že je králem silnic a nejlepší je nato že mězpřehledem poslal do prdele a že neumim parkovat a ma se to naučit Citovat
Miss Scratch Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 ja je tky sklpim vzdy kdyz se trefim autikem do vrat pri couvani.-)) jen se nejak vyklapej na druhou stranu.-)) vrele doporucuju.-))) jen to stoji trochu vic penez.-)) i kdyz na mem pucmikovi ani ne..-))) Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: dzana.m jo jo sklopený bylo a už vym kdo to byl takovej pryma soused co jezdí jak idiot brzda plin se starou škodovkou a nekouká do prava ani do leva a jen bacha ja jedu proste debil jemu 23 a mysli že je králem silnic a nejlepší je nato že mězpřehledem poslal do prdele a že neumim parkovat a ma se to naučit tak takovyhle kokoty miluju, vis co? Privezu ti snad basebalku a narvem mu ji do prdele, a na peru mu napichnem vejfuk.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.