Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Oprava servomotorku klapky vnitrni cirkulace - umim opravit

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem si dneska trochu pohral s preskakujicim servomoturkem klapky vnitrni cirkulace a oprava se podarila, moturek mi nechtel zastavit v otevrene poloze a zoubky preskakovaly. Nastesti se neulamaly, takze stacilo vymenit pet soucastek na plosnem spoji uvnitr moturku a vse zase funguje tak jak ma ;):super

Pokud budete chtit opravit vas moturek, ktery nema vylamane zoubky a spatna je jen elektronika, muzem se za nejakej drobnej peniz dohodnout ;)

Uz ted nevim presne, kdo vsechno jste se ptali v mem vlakne o prodeji dilu na 406tku, zda-li mam funkcni servomotorek, ale muzu vam opravit ten vas, pokud bude mechanicky v poradku

[upravil dne 17/6/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tak jsem si dneska trochu pohral s preskakujicim servomoturkem klapky vnitrni cirkulace a oprava se podarila, moturek mi nechtel zastavit v otevrene poloze a zoubky preskakovaly. Nastesti se neulamaly, takze stacilo vymenit pet soucastek na plosnem spoji uvnitr moturku a vse zase funguje tak jak ma ;):super

A, že by nastal čas abych to konečně vyndal a kouknul na to taky:)
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

vyndej, pokud si trochu tykas s mikropajkou a pajenim SMD soucastek, tak neni problem

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

skoda , jauz jsem bez zoubku

sezeneme v modelarstvi ;)

ja nevim jak bez toho muzes jezdit, ja bez uzavirani cirkulace vzduchu nemuzu existovat :)

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

skoda , jauz jsem bez zoubku

sezeneme v modelarstvi ;)

ja nevim jak bez toho muzes jezdit, ja bez uzavirani cirkulace vzduchu nemuzu existovat :)

rok a pul ji nemam a nechybí , nejak to pořešime ale netlačímě to

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

vyndej, pokud si trochu tykas s mikropajkou a pajenim SMD soucastek, tak neni problem

No s micropajkou jsem si tykal dokud se mi neklepali pazoury, ted na to mám mladýho, ten už postavil i programátor na epromky:D tak by kdyžtak musel on;) Ale stejně jako Pe.Tr, nějak mi to nechybí
Guest servisman
Odesláno

momentálně to mám taky vyndané opět zoubečky ,takže to chci řešit jinak,až bude čas a počasí .A to jsem už kolečka sehnal jiný a odešly po 2 letech

Odesláno
Původně zaslal: honza406

momentálně to mám taky vyndané opět zoubečky ,takže to chci řešit jinak,až bude čas a počasí .A to jsem už kolečka sehnal jiný a odešly po 2 letech

Chlapci a mate niekto postup rozobratia a zlozenia odfoteny? Aj mne to blbne a budem to musiet asi tiez rozobrat, no nikdy som to este nerobil. Diky

Odesláno

Honza406.

To je tiez dobre. Skôr som myslel od zaciatku. Je to tu..., odmontijes toto a potom sa dostanes k tomuto..... az napokon ho mas pred sebou a idu tie fotecky, co si poslal:super

Odesláno

Pokud budete chtit opravit vas moturek, ktery nema vylamane zoubky a spatna je jen elektronika, muzem se za nejakej drobnej peniz dohodnout ;)

Uz ted nevim presne, kdo vsechno jste se ptali v mem vlakne o prodeji dilu na 406tku, zda-li mam funkcni servomotorek, ale muzu vam opravit ten vas, pokud bude mechanicky v poradku

[upravil dne 17/6/08 Ferry]

ferry:

chcem ťa poprosiť máš nejaký zoznam čo tam treba kúpiť?

ten trimer čo tam je sa da kúpiť taký istý?

mam presne taký istý motorček na kúrení a dobre ide len jedným smerom tak neviem kde presne hladať chybu.

ak by som vymenil vnútro motorčeka tak nemusim hladať tam.

dik

ps:ako majú byť správne nastavené kolečka so šipkami?

[upravil dne 18/6/08 Durko]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

zapomnel jsem dat pokracovani story s moturkem, po trech dnech od popisovane oprave mi moturek opet zacal preskakovat v otevrene poloze klapky. Znovu jsem ho tedy demontoval, koupil jsem dva mechanicke mikrospinace, pred demontazi jsem si na telese moturku oznacil koncove polohy a k moturku jsem pak zvenci do techto poloh pridelal mikrospinace, pres ne jsem preklenul privodni draty (hnedy a cerveny ) a ted vse funguje jak ma

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...