Ferry Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 tak jsem si dneska trochu pohral s preskakujicim servomoturkem klapky vnitrni cirkulace a oprava se podarila, moturek mi nechtel zastavit v otevrene poloze a zoubky preskakovaly. Nastesti se neulamaly, takze stacilo vymenit pet soucastek na plosnem spoji uvnitr moturku a vse zase funguje tak jak ma Pokud budete chtit opravit vas moturek, ktery nema vylamane zoubky a spatna je jen elektronika, muzem se za nejakej drobnej peniz dohodnout Uz ted nevim presne, kdo vsechno jste se ptali v mem vlakne o prodeji dilu na 406tku, zda-li mam funkcni servomotorek, ale muzu vam opravit ten vas, pokud bude mechanicky v poradku [upravil dne 17/6/08 Ferry] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Ferry tak jsem si dneska trochu pohral s preskakujicim servomoturkem klapky vnitrni cirkulace a oprava se podarila, moturek mi nechtel zastavit v otevrene poloze a zoubky preskakovaly. Nastesti se neulamaly, takze stacilo vymenit pet soucastek na plosnem spoji uvnitr moturku a vse zase funguje tak jak ma A, že by nastal čas abych to konečně vyndal a kouknul na to taky:) Citovat
Ferry Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Ferry tak jsem si dneska trochu pohral s preskakujicim servomoturkem klapky vnitrni cirkulace a oprava se podarila, moturek mi nechtel zastavit v otevrene poloze a zoubky preskakovaly. Nastesti se neulamaly, takze stacilo vymenit pet soucastek na plosnem spoji uvnitr moturku a vse zase funguje tak jak ma A, že by nastal čas abych to konečně vyndal a kouknul na to taky:) vyndej, pokud si trochu tykas s mikropajkou a pajenim SMD soucastek, tak neni problem Citovat
Ferry Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr skoda , jauz jsem bez zoubku sezeneme v modelarstvi ja nevim jak bez toho muzes jezdit, ja bez uzavirani cirkulace vzduchu nemuzu existovat Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Pe.Tr skoda , jauz jsem bez zoubku sezeneme v modelarstvi ja nevim jak bez toho muzes jezdit, ja bez uzavirani cirkulace vzduchu nemuzu existovat rok a pul ji nemam a nechybí , nejak to pořešime ale netlačímě to Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Ferry tak jsem si dneska trochu pohral s preskakujicim servomoturkem klapky vnitrni cirkulace a oprava se podarila, moturek mi nechtel zastavit v otevrene poloze a zoubky preskakovaly. Nastesti se neulamaly, takze stacilo vymenit pet soucastek na plosnem spoji uvnitr moturku a vse zase funguje tak jak ma A, že by nastal čas abych to konečně vyndal a kouknul na to taky:) vyndej, pokud si trochu tykas s mikropajkou a pajenim SMD soucastek, tak neni problem No s micropajkou jsem si tykal dokud se mi neklepali pazoury, ted na to mám mladýho, ten už postavil i programátor na epromky:D tak by kdyžtak musel on;) Ale stejně jako Pe.Tr, nějak mi to nechybí Citovat
Guest servisman Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 momentálně to mám taky vyndané opět zoubečky ,takže to chci řešit jinak,až bude čas a počasí .A to jsem už kolečka sehnal jiný a odešly po 2 letech Citovat
zelpol Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: honza406 momentálně to mám taky vyndané opět zoubečky ,takže to chci řešit jinak,až bude čas a počasí .A to jsem už kolečka sehnal jiný a odešly po 2 letech Chlapci a mate niekto postup rozobratia a zlozenia odfoteny? Aj mne to blbne a budem to musiet asi tiez rozobrat, no nikdy som to este nerobil. Diky Citovat
zelpol Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Honza406. To je tiez dobre. Skôr som myslel od zaciatku. Je to tu..., odmontijes toto a potom sa dostanes k tomuto..... az napokon ho mas pred sebou a idu tie fotecky, co si poslal:super Citovat
Durko Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: Ferry tak jsem si dneska trochu pohral s preskakujicim servomoturkem klapky vnitrni cirkulace a oprava se podarila, moturek mi nechtel zastavit v otevrene poloze a zoubky preskakovaly. Nastesti se neulamaly, takze stacilo vymenit pet soucastek na plosnem spoji uvnitr moturku a vse zase funguje tak jak ma Pokud budete chtit opravit vas moturek, ktery nema vylamane zoubky a spatna je jen elektronika, muzem se za nejakej drobnej peniz dohodnout Uz ted nevim presne, kdo vsechno jste se ptali v mem vlakne o prodeji dilu na 406tku, zda-li mam funkcni servomotorek, ale muzu vam opravit ten vas, pokud bude mechanicky v poradku [upravil dne 17/6/08 Ferry] ferry: chcem ťa poprosiť máš nejaký zoznam čo tam treba kúpiť? ten trimer čo tam je sa da kúpiť taký istý? mam presne taký istý motorček na kúrení a dobre ide len jedným smerom tak neviem kde presne hladať chybu. ak by som vymenil vnútro motorčeka tak nemusim hladať tam. dik ps:ako majú byť správne nastavené kolečka so šipkami? [upravil dne 18/6/08 Durko] Citovat
Ferry Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 zapomnel jsem dat pokracovani story s moturkem, po trech dnech od popisovane oprave mi moturek opet zacal preskakovat v otevrene poloze klapky. Znovu jsem ho tedy demontoval, koupil jsem dva mechanicke mikrospinace, pred demontazi jsem si na telese moturku oznacil koncove polohy a k moturku jsem pak zvenci do techto poloh pridelal mikrospinace, pres ne jsem preklenul privodni draty (hnedy a cerveny ) a ted vse funguje jak ma Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 aaaa vidim že už nemusi motorek kvuli fota rozdělavat:D Ferry sorry nestihal jsem , jinak oprava toho meho už je taky na spadnutí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.